Novinky
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jsem zmaten, to zní, jako bys měl něco proti Top Gearu. Otázka tedy jest jasná, co?😊
No možná ne tak ani proti TG ale proti tomu samolibýmu pseudovtipnýmu křupanovi co ho za jeho aroganci BBC koplo do pr-de-le >😁
Top Gear: May a Hammond nechtějí bez Clarksona pokračovat
- nech sa paci, mozu odist. Adios 😄
- nech sa paci, mozu odist. Adios 😄
Gilgit
Děkujeme, odejdi. Však tě nikdo nenutí se dívat, koukej raději na vaření. 😉
Gilgit
Jak tak sleduju tvůj "smysl pro humor" a nadsázku, tak mám občas fakt pocit, že ten Vošický na to auto.cz fakt chodí.
Odejít...vždyť vytvořili nejsledovanější motoristický pořad na světě, včetně filmů a časopisu.... to by byla chyba BBC. A určitě o ně bude zájem jinde.
Přesně, několikrát jsem se díval, ale přišlo mi to pořád stejné, stejně trapné kecy, stejně trapné připravené scénky ... pro Troškovic diváky ... zajímal by mě vývoj sledovanosti za poslední dva roky, možná by to dost vysvětlilo. Pan May i pan Hammond to sami neutáhnou, nemaj na to ... a za pár měsíců po nich nevzdechne pes.
Tak ať jdou dělat něco jiného. Moje rada, a zadarmo !
Ked som zbadal tento članok tak som už vedel že zasa bude plny zmyslenych ale aj nezmyselnych komentarov ale viac byva tych nezmyselnych 😄
Jednou stejně bude muset příjít generační obměna :-!
Přesně tak. A měli (BBC) by to zrovna teď využít. Mají volný ruce a s trochou odvahy a víry to půjde.
Jasně, akorát na to nikdo koukat nebude. Tenhle pořad stojí a padá s Jezzou...
Ta trojka se úžasně doplňuje, to se bude dát těžko nahradit...
Já tomu rozumím, ale ten řez tak jako tak přijde - ani slunce nebude hřát věčně. Vážně bych to teď (jakože já o tom nerozhoduji) rozseknul. Toho varování jak píše Ericn, že na to koukat nikdo nebude (v TV), bych se až tak nebál. Je tu potenciál alternativních diváků, kteří žádnou TV-bednu nevlastní a nesledují. Ty oslovíš jinak a jinými cestami. A proto ten pořad je potřeba - nejvyšší čas - předat jinému týmu.
Buď je BBC získá zpět, nebo budou točit jinde. TG je super značka a svým způsobem fenomén.
...ze se k poradu vyjadruji jedinci, ktery evidentne neoslovuje. Samozrejme, ze kluci drzi basu. Tak se totiz ukazuje opravdovej charakter!
TG prezije, at s BBC nebo jinde 😄 :yes:
TG prezije, at s BBC nebo jinde 😄 :yes:
Tomu taky nerozumím..bolševický nános. Ale on to je možná porád jeden a tentýž člověk 😉
Já to chápu, naprosto. Je svoboda slova, tož ji ctěme. Však je i svoboda názoru, jestli mi rozumíš 😉
Když je mi něco putna, tak to neřeším...mrzí mě takový to špínokydání všude možně. Jen si tak prostě kopnout 😉
No, jestli ten týpek byl Gilgit, co dostal od Jeremyho do ciferníku, tak ho i docela chápu >😁
Gilgit
Kdyby se odsuzovalo na základě toho co jedna paní řekla, tak by se mohlo stát, že budeme všichni za katrem než mrkneš okem.
Já žiju v právním státě, myslím, že Clarkson taky.
O štěkalech, co mají jediný cíl "kopnout si do kohokoliv, jen aby se koplo" jsem svý mínění napsal. Takový lidi jsou pro mě definicí lidský malosti a spodiny.
Já žiju v právním státě, myslím, že Clarkson taky.
O štěkalech, co mají jediný cíl "kopnout si do kohokoliv, jen aby se koplo" jsem svý mínění napsal. Takový lidi jsou pro mě definicí lidský malosti a spodiny.
Gilgit
A už to máš v šanonu? Gugu Grotesko, měl by sis zajít zaudávat, protože ti v poslední době praská žilka 😄
Otázky si nech od cesty, odvětví médií není to co mě živí, takže si nemusíme dávat pozor.
Podívej se věčnej negativisto a kopale...mít zaměstnance, kterej mi i přes svou politickou nekorektnost (nebo spíš právě kvůli ní) zvyšuje zisky, pak jestli se historka zakládá na pravdě by vyhazov na hodinu dostal čudla co nezajistil jídlo.
Jelikož celu záležitost beru jako malichernost těch co si hrají na moralisty, jelikož je samotná definice facky nafukována, jelikož vím, že lepší jedna facka než dva dny domlouvání...a navíc celá informace do dnes není potvrzena, pak ctím presumpci neviny.
Právě proto podepíšu a pindat zde nad fackou je nesmysl.
Dál se tomu, stejně jako tobě věnovat nemíním.
Podívej se věčnej negativisto a kopale...mít zaměstnance, kterej mi i přes svou politickou nekorektnost (nebo spíš právě kvůli ní) zvyšuje zisky, pak jestli se historka zakládá na pravdě by vyhazov na hodinu dostal čudla co nezajistil jídlo.
Jelikož celu záležitost beru jako malichernost těch co si hrají na moralisty, jelikož je samotná definice facky nafukována, jelikož vím, že lepší jedna facka než dva dny domlouvání...a navíc celá informace do dnes není potvrzena, pak ctím presumpci neviny.
Právě proto podepíšu a pindat zde nad fackou je nesmysl.
Dál se tomu, stejně jako tobě věnovat nemíním.
Gilgit
... to asi musí hodně žrát ta zlost, nenávist a závist, že? Ale Gugu, baviči, grotesko a donašeči, jemuž doba žní skončila rokem 1989, se začni učit od těch, co píší o něčem, co znají. Nicméně Tě prosím, nepřestávej v té záslužné činnosti, kterou tu pro nás děláš. Ještě jsi mi neposlal číslo účtu, tu pětikorunu ti budu platit měsíčně. Jsi prostě sympaťák, vtipný a v kolektivu oblíbený. Začni psát konečně k věci, takhle jsi pořád za nýmanda. 😉
já chci taky přispět na resocializaci Gigiho , protože doposud je to hrozný břídil >😁 nabízím 3,50 Kč měsíčně, jaké je prosím číslo nadačního účtu? 😄
Nevím..... on je to takový bavič pro hostince 4. cenové, ale je zábavný, tak ho chci, podpořit.
Gilgit
O pindíkovi bych Gigi pomlčel. Nechci si totiž ani domyslet, při čem tvůj taťka vymyslel reklamu, že soused je taaaakhle malý >😁 Nebo to refevala mamča ? >😁 Pravda, Felix Holzmann už nevystupuje, tak Gigi, jako komik je skvělej ano :-!
Gilgit
Neshodnu se tu samosebou s každým, ale ty jsi Gilgite naprostej unikát. Když už nemáš čím argumentovat vytáhneš způsoby největšího lidskýho křupana.
Vzhledem k tomu, že máš ojedinělej mix poměrně slušnýho přehledu, spousty zajímavých vědomostí, k tomu přidáme omezenost, zakomplexovanost a nechutný vystupování, tak pokud to vezmu vše dokola... Jsi buď dokonalá kopie Marianka, nebo jsi si vytvořil alter ego.
Víc k tobě nemám, rád s tebou budu diskutovat až se budeš chovat jako normální člověk, do tý doby je to pouze ztráta mýho i tvýho času.
Vzhledem k tomu, že máš ojedinělej mix poměrně slušnýho přehledu, spousty zajímavých vědomostí, k tomu přidáme omezenost, zakomplexovanost a nechutný vystupování, tak pokud to vezmu vše dokola... Jsi buď dokonalá kopie Marianka, nebo jsi si vytvořil alter ego.
Víc k tobě nemám, rád s tebou budu diskutovat až se budeš chovat jako normální člověk, do tý doby je to pouze ztráta mýho i tvýho času.
Clarkson měl vždycky nejvtipnější komentáře. Je jasný, že takovej typ člověka proti sobě poštve okolí a tady asi pohár už přetekl. No, uvidíme jestli si Blbísí zabije slepici, která snáší zlatá vejce.
... teď už jenom zbývá čekat, která konkurenční televize toho využije a přetáhne kompletní trojku na svou stranu. 😄 Ta antipetice je vtipná - circa 300 ubožáků vs. milion fanoušků. Hádám, že jí založil pán s rozbitým ciferníkem a k němu se připojilo pár majitelů Morrise Marina. >😒]
je o umění žít. Doufám, že uvidím ještě spoustu dílů se všema třema!
Mimochodem, sledují ho i lidi, který jinak auta vůbec nezajímají. Třeba moje žena, ta se dokonce teď o auta začala i trochu zajímat.
Mimochodem, sledují ho i lidi, který jinak auta vůbec nezajímají. Třeba moje žena, ta se dokonce teď o auta začala i trochu zajímat.
kde populární naučnou formou předváděl principy některých strojů a vynálezů. Docela se na to dá koukat, je to zábavné. Nevím jestli ho to uživí nebo ne. Co se ovšem Maye týká, nevím co krom Top Gearu dělá a i v tom TG mi příjde jen do počtu, resp. jeho hypotetickou úlohu v trojici by mohl lehce nahradit kdokoliv jiný.
Tys neviděl plastelínovou zahrádku na ortodoxní anglické výstavě květin, keřů a jiného plevele Chelsea Flower Show? >😁 Velmi vtipné...pro mě tedy. :yes:
To je celé. JC a jeho spolupracovníci a TG není zábavný pořad, ale značka. Jak napsal správně webpaja, MŮJ KAMARÁDÍČEK (je to tak vpořádku, Gilgite Grotesko?), vyrazit měli svačináře. JC je vlastně oběť .... ale je příjemné, jak mistrně nakrmil i své nýmandovské odpůrce typu mistr "G". Jeremy je prostě kádr, frajer a to,co dělá, dělá skvěle, což, připouštím, může být trnem v oku některým nýmandům, a to zejména některým PSEUDONOVINÁŘŮM.
Gilgit
Ano, to je ta tvá křupanská omezenost. Do očí by jsi mi to neřekl, ty hrdino >😒] .
Neber si mě do pusy...
Neber si mě do pusy...
Pockej, jeho cich na porad spolu se scenaristou nikdo nikdy nezpochybnil, taky nikdo nikdy nezpochybnil to, ze umi vydelat penize, ze ma 300 milionovou divackou zakladnu. A to, ze nedostal jidlo o dane teplote a vyfackal nekoho za stabu je spise o jeho norme chovani tim vice, ze takovych excesu mel v minulosti hodne - kdyz toto nekdo kritizuje (vcetne udajnych politicky nekorektnich formulaci - ale jiste - dle obhajcu - pravdivych), tak dost tezko si vystacis s nalepkou kritici = nymandi. BBC jako nositelka nejake urovne vcetne sveho kodexu dost tezko toto muze uz po "150te" tolerovat. A kdyz toto bude tolerovat - tak jakoze si vlastne upletla sama bic - tak bude na svete dalsi dukaz, ze staci byt dostatecne dobry v jednom smeru, umet vydelat penize a pak si muzes delat co chces.
Co ty jsi za dementa jsem netušil. Napiš sem něco o sobě. Na hovado tvojí velikosti člověk narazí tak jednou za 5 let. A myslím to vážně.
Odpovím ti po gilgitovsku, tedy pokusím se: To ze jsi dement tu vime vsichni to tu netahej ty psychopate a odpade. a nazyvat se hovadem je uroven tvoje a tvych kamaradicku (ted bych měl jmenovat) a mam na tebe zaznamy a udam te.
Ted já: snad jsi to pochopil v rámci kontextu naplno. Omluvu nepožaduji. 😄 Pokud ne, to nemyslíš vážně.
Ted já: snad jsi to pochopil v rámci kontextu naplno. Omluvu nepožaduji. 😄 Pokud ne, to nemyslíš vážně.
S lidmi okolo showbusinessu je to mnohdy veselé 😉 Kdoví jak to celé vlastně vůbec bylo >😁 U těch hvězd člověk nikdy neví dne ani minuty co vymyslí. Díky jménu/značce se to pak nějak utřepe a život zas půjde dál :yes:
to je kombinace nepozornosti a automatické opravy chyb >😁. Díky za upozornění 😉
MOHL BYSTE PROSIMVÁS NÁM TADY NA VAŠEM SERVERU AUTO.CZ [odkaz] ZŘÍDIT HLASOVACÍ ANKETU O POPULARITĚ TOHO VYHOZENÝHO + ZBÝVAJÍCÍCH DVOU, ABY LIDI V CELÝ ČR VIDĚLI JAK MOC JE neMÁME RÁDI 😉 DÍK