Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Top Gear: May a Hammond nechtějí bez Clarksona pokračovat

Jan Mička
Diskuze (97)
Situace kolem britského televizního Top Gearu se na chvíli uklidnila. To však s největší pravděpodobností neznamená, že se zvedají naděje návratu kompletní trojky moderátorů.

Britský televizní Top Gear má namále, a přestože existuje spousta teorií, proč a za jakých okolností vlastně celá situace vznikla, klíčové osobnosti stále mlčí. V tuto chvíli je téměř jisté, že Jeremy Clarkson v pořadu skončí ještě před zveřejněním výsledků interního šetření BBC, o jeho budoucnosti se ale zatím pouze spekuluje. Může jít například do soukromé televize, zřídit si vlastní pořad na YouTube (podobně jako třeba Chris Harris), nebo dokonce zcela zmizet ze sektoru motoristické žurnalistiky.

Otázkou ale zůstává, co bude po odchodu Jeremyho Clarksona s televizním Top Gearem, a zda budou zbývající moderátoři ochotni dokončit dvaadvacátou sérii bez hlavního mozku pořadu. Situaci jsme sledovali a nikdo z dvojice May/Hammond nevydal oficiální prohlášení, jak ale napsal server mirror.co.uk, bez Clarksona pořad zkrátka dělat nechtějí. Těžko soudit, jak věrohodná tato informace je, BBC má však zase o čem přemýšlet. Existuje také možnost, že televize natočený materiál zpracuje a ve zkrácených dílech bude současná řada pokračovat.

Jak možná víte, jsou veškeré testy, reportáže a „výlety“ Top Gearu mimo území Velké Británie předtočeny a záběry z legendárního leteckého hangáru poblíž Guildfordu jsou dodělávány nedlouho před nedělním vysíláním aktuální epizody. Znamená to tedy, že peníze a úsilí, které BBC vložilo do neodvysílaného zbytku aktuální řady, mohou přijít vniveč. Stejně jako řada skalních fanoušků pořadu ale věříme, že se tak nakonec nestane.

Na serveru change.org stále pokračuje petice „Bring Back Clarkson“ na podporu moderátora. Během týdne od jejího spuštění se virtuálně podepsalo více než 970.000 fanoušků, nicméně aktivita je vyvíjena také na opačné straně barikády. Petici „BBC: Do Not Bring Back Clarkson“ však zatím podepsalo jen něco málo přes 300 odpůrců slavného Brita.

Jan Mička
Diskuze (97)
23. 3. 2015 09:38
Re: No toto!!!
No mě tak nějak stačí jeho vyjadřování v televizi. Čímž nijak nechci zpochybňovat, že rozumí autům.
Avatar - KubikCv
22. 3. 2015 02:40
Článek
Článek jak vystřižený z novinek.cz ... pár vět jen kvůli klikancům z reklamy?
Avatar - Ji/Ri
21. 3. 2015 19:25
Re: Nechapu...
Mamka tě ještě zdraví?
Avatar - Ji/Ri
21. 3. 2015 19:23
Re: Křik nýmandů
Odpovím ti po gilgitovsku, tedy pokusím se: To ze jsi dement tu vime vsichni to tu netahej ty psychopate a odpade. a nazyvat se hovadem je uroven tvoje a tvych kamaradicku (ted bych měl jmenovat) a mam na tebe zaznamy a udam te.
Ted já: snad jsi to pochopil v rámci kontextu naplno. Omluvu nepožaduji. :-) Pokud ne, to nemyslíš vážně.
Avatar - Ji/Ri
21. 3. 2015 19:20
Re: Křik nýmandů
Ok ok, pošlu 6 korun. ;-) Z tebe musí mít v baráku radost >:D ty odpade jeden. Moc piješ, ale dokud se bavím...rád přispěju na krabičák.... ono ta tvoje pseudonovinařina asi moc na život není, ne?