Technika
samael
4
nějaká lež,vždyť Amerika je přece na kolenou,říkají soudruzi už skoro 70 let. >😁
Američtí soudruzi opět vytřeli zrak soudruhům z EU. Takhle nějak si já představuji moderní motor a moderní převodovku. Různé chrochtáky a pidimotůrky vydávající se za etalon pokroku jsou proti tomuhle motoru obyčejné ***.
Nechci ti brát nadšení, ale řeč je o technice pro vlajkovou loď cadillacu, CT6, tj. konkurenci pro auta třídy, kde je etalonem S-Klasse. A přitom čtu o dvoulitrovém čtyřválci a tom, že cadillac konečně dostane pořádnou převodovku. Osmikvalt ZF nebo Aisin konkurence má už nějaký pátek. A šestiválce v tomto segmentu jsou řekněme standard, D3 stále ještě nabízí i V8. Jinými slovy, ty informace z článku zní dobře, ten tvůj válečný pokřik o vytírání zraku spíš legračně.
Pokud umít číst, stejný motor dostane i CTS a ATS, což je konkurence pro MB E resp MB C >😁 >😁
Cadillac má 8kvalt už víc jak rok..... v CTS je k dispozici k motorům 3,6 atmo a 3,6 turbo
Cadillac má 8kvalt už víc jak rok..... v CTS je k dispozici k motorům 3,6 atmo a 3,6 turbo
Opatrně ať ti nepraskne žilka... Pláčeš na špatném hrobě, tohle si vysvětluj autorovi článku, moje reakce je na toho joudu, co vytírá konkurenci zrak šestiválcem a osmistupňovou převodovkou.
Cadillac taky umí V8 - kup ci CTS-V s kompresorovým V8 6,2 - má větší výkon jak BMW M5 >😁
A? Pevně věřím, že Cadillac má i dveře a volant. Jinými slovy nechápu, za co a proti komu pořád bojuješ, emane.
A k věci. Co se blízké budoucnosti týká, tak já info v článku čtu jako oznámení o tom, že osmiválce v běžných verzích dlouho nevydrží. Jinými slovy, Cadillac, podobně jako bmw už chystá veřejnost na to, že vlajkové lodi (mimo sport verzí) budou hrnout max. šestiválce.
A k věci. Co se blízké budoucnosti týká, tak já info v článku čtu jako oznámení o tom, že osmiválce v běžných verzích dlouho nevydrží. Jinými slovy, Cadillac, podobně jako bmw už chystá veřejnost na to, že vlajkové lodi (mimo sport verzí) budou hrnout max. šestiválce.
tak V8 mimo verzí V nejsou v běžných verzích už nějakou dobu. Ono ten moderní V6 sice nemá ten zvuk, krouták a charakter jako tradiční OHV V8, ale výkon je stejný, spotřeba taky nebo i menší .
V8 HEMI když začínala někdy kolem roku 2003 měla práve 340 HP, oboje atmosféry. Na běžný ježdění to stačí, kdo chce zajímavější výkony, koupí si to V.
V8 HEMI když začínala někdy kolem roku 2003 měla práve 340 HP, oboje atmosféry. Na běžný ježdění to stačí, kdo chce zajímavější výkony, koupí si to V.
Já tam vidím jen turbo s výměníkem. Navíc se v článku píše, že budou dvě verze. Atmo a přeplňovaná
3,6 V6 o výkonu 340 HP, no to už je slušné číslo. A pokud bude mít i menší spotřebu, tak ještě líp. A pořád je to atmosféra.
Tak to bude hodně yajímavé, CT6 má premiéru 31.3. no a pokud bude příští rok s tímto motorem CTS a ATS, mohlo by to oživit prodeje a přitáhnout pár nových lidí.
Tak to bude hodně yajímavé, CT6 má premiéru 31.3. no a pokud bude příští rok s tímto motorem CTS a ATS, mohlo by to oživit prodeje a přitáhnout pár nových lidí.