Ekonomika
To je akce, nad kterou se musí člověk jen pousmát. Snad spoléhají na to, že Fiesta je novinka, ale to by snad platilo mimo současné (ekonomicky mimořádné) období. Mě osobně to nijak neoslovilo. Jo, to nový Megan 1,6 v základu s relativně bohatou výbavou i bez akce za 300 tis. Kč, to je jiný kafe 😉
Ano to je jine cafe hlavne na servise >😁
At je to jak je to, tak cenova politika FORDu (Kuga, Fiesta, ...), tak i ostatnich vyrobcu, jako je SEAT (Ibiza), tak hlavne "okridlenyho sipu" predevsim je dlouhodobe totalne zvracena, neopodstatnene sebevedoma a neodpovidajici realite a soucasnemu stavu trhu. Jine automobilky to davno pochopily (Kia, Renault, Citroen, ....) a je to videt i na statistikach. Myslim, ze Skoda a spol jim delaji slusnou radost svym pristupem a zakaznici zacinaji chapat, jak to s nimi tyhle automobilky mysli doopravdy, kdyz po nich chteji neodpovidajici sumy za dana auta...
Ano to je videt hlavne na statistikach, kdo je dovozcem cislo jedna? Ford.
Ano mas pravdu, nekteri musi prodavat pod cenou (Kia, Renault, Citroen) aby vubec neco prodali >😁
Ano mas pravdu, nekteri musi prodavat pod cenou (Kia, Renault, Citroen) aby vubec neco prodali >😁
ale ale, výtahy se nám rozjeli...
Ač mám Fordy celkem rád, co kdybys sem hodil čísla, které modely se nejvíc prodávají a jakou startovací/akční cenu mají?
To jen abychom viděl, jak hluboku museli Frantíci podlézt 😉
Ač mám Fordy celkem rád, co kdybys sem hodil čísla, které modely se nejvíc prodávají a jakou startovací/akční cenu mají?
To jen abychom viděl, jak hluboku museli Frantíci podlézt 😉
Aktualni akce Fordu mas tady ...
[odkaz]
Nejvice se prodava Fusion, Transit, Focus, dale Fiesta, C-MAX nebo Mondeo atd. 😉
Tady mas presne pocty
[odkaz]
[odkaz]
Nejvice se prodava Fusion, Transit, Focus, dale Fiesta, C-MAX nebo Mondeo atd. 😉
Tady mas presne pocty
[odkaz]
fajn, takže😒br />
Fusion - výrazně dražší než frantíci
Transit - výrazně dražší než frantící
Focus - výrazně dražší než frantíci...
skutečně ti ten cenový rozdíl přijde tak výrazný?
Jinak o víkendu byla u nás švagrová s novou Fiestou, business modrá (služební >😒] ) a vypadá fajn. Zvenku trochu nafouklá, ale uvnitř moc hezká. Akorát jsem se nedostal k tomu jí projet. Neva, příště :yes:
Fusion - výrazně dražší než frantíci
Transit - výrazně dražší než frantící
Focus - výrazně dražší než frantíci...
skutečně ti ten cenový rozdíl přijde tak výrazný?
Jinak o víkendu byla u nás švagrová s novou Fiestou, business modrá (služební >😒] ) a vypadá fajn. Zvenku trochu nafouklá, ale uvnitř moc hezká. Akorát jsem se nedostal k tomu jí projet. Neva, příště :yes:
"Jo, to nový Megan 1,6 v základu s relativně bohatou výbavou i "bez akce" za 300 tis. Kč, to je jiný kafe" psal Well-being,
A ty resis u Fordu jen ty akce?
Tak ze to co je u Fordu limitovana akce nebo vyprodeje skladu. To srovnavas s cenikovou cenou Frantiku a Korejcu? Objektivni? Ne.
"Skutečně ti ten cenový rozdíl přijde tak výrazný?"
U ceho? Bud srovnavame akce s akci nebo normalni cenik s cenikem.
A ty resis u Fordu jen ty akce?
Tak ze to co je u Fordu limitovana akce nebo vyprodeje skladu. To srovnavas s cenikovou cenou Frantiku a Korejcu? Objektivni? Ne.
"Skutečně ti ten cenový rozdíl přijde tak výrazný?"
U ceho? Bud srovnavame akce s akci nebo normalni cenik s cenikem.
nechci se hádat, ale myslím že u Renaultu konkrétně to fungovalo následovně😒br />
- byla cenníková cena
- byla dlouhodobá akční cena
Tu cenníkovou neznal nikdo, dokud si neudělal třeba kalkulaci na leasing. Ale z cenníkové ceny se počítalo např. havarijko + úroky.
Takže skutečně mi chceš tvrdit, že většina těch Fordů se prodala za cenníkovou cenu?
U nového Megana je těch 300tis už asi standardní cenníková cena, to fakt nevím. 😉 >😒]
- byla dlouhodobá akční cena
Tu cenníkovou neznal nikdo, dokud si neudělal třeba kalkulaci na leasing. Ale z cenníkové ceny se počítalo např. havarijko + úroky.
Takže skutečně mi chceš tvrdit, že většina těch Fordů se prodala za cenníkovou cenu?
U nového Megana je těch 300tis už asi standardní cenníková cena, to fakt nevím. 😉 >😒]
Takže :no:
Pokud je nižší střední na 300.000,- s klimou, tohle musí bejt přinejmenším o třicet níž.
Jinak ano ve Fusionu je vice mista.