Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
webpaja
...nic jinýho se asi po prohlášení Calluma o nutnosti budování signifikantního designu Jagu čekat nedalo. Majitelé stávajícího XF po FL asi budou mít radost, neboť jejich auto s příchodem nový generace tvarově moc nezestárne.
Celkově je první předvedená varianta "S" přiostřená v náraznících a prahových lištách, přičemž běžný modely budou podle mě uhlazenější (že by Jag přišel až teď na zvýrazněnej zadní nárazník se nedá říct, má ho i stávající generace).
U zadní části se designér mohl víc přiblížit dravosti úzkých horizontálních světel F-Type, ale rozhodně lepší než u XE. Mrzí mě aplikace třetího a navíc oblého bočního okna, který bych nechal jen pro XJ, tady mi to přijde násilný a stávající řešení s hokejkou pak dynamičtější a čistší. Zvenku tedy žádná revoluce a až na z některých úhlů na pohled lehce připomínající starý Accord na fotkách slušný.
Interiér je mixem architektury XE, XJ a posledního XF, výrobce deklaruje výrazný zvětšení prostoru v zadním oddíle, což byla velká slabina současný generace. Rozvržení palubní desky ctí firemní identitu, doufám ve vyšší středový tunel jako do teď.
Co je důležitý, to jsou skoro 2 metráky dole. Ty rozhodně chybět nebudou a XF to přidá na mrštnosti, očekávám udržení minimálně stejně dobrých jízdních vlastností, kdy i na 20" kolech auto dokáže zajistit dostatečně komfortní jízdu i bez použití vzduchu nebo adaptivních tlumičů.
Celkově je první předvedená varianta "S" přiostřená v náraznících a prahových lištách, přičemž běžný modely budou podle mě uhlazenější (že by Jag přišel až teď na zvýrazněnej zadní nárazník se nedá říct, má ho i stávající generace).
U zadní části se designér mohl víc přiblížit dravosti úzkých horizontálních světel F-Type, ale rozhodně lepší než u XE. Mrzí mě aplikace třetího a navíc oblého bočního okna, který bych nechal jen pro XJ, tady mi to přijde násilný a stávající řešení s hokejkou pak dynamičtější a čistší. Zvenku tedy žádná revoluce a až na z některých úhlů na pohled lehce připomínající starý Accord na fotkách slušný.
Interiér je mixem architektury XE, XJ a posledního XF, výrobce deklaruje výrazný zvětšení prostoru v zadním oddíle, což byla velká slabina současný generace. Rozvržení palubní desky ctí firemní identitu, doufám ve vyšší středový tunel jako do teď.
Co je důležitý, to jsou skoro 2 metráky dole. Ty rozhodně chybět nebudou a XF to přidá na mrštnosti, očekávám udržení minimálně stejně dobrých jízdních vlastností, kdy i na 20" kolech auto dokáže zajistit dostatečně komfortní jízdu i bez použití vzduchu nebo adaptivních tlumičů.
Na to, jak bude jezdit, se moc těším. Při vědomí toho, jak jen naladěn podvozek akt. XF a informace o dvou metrácích dole, je tu velký optimismus.
Co zatím moc nedávám je interier, možná v živějších barvách, ale po pár shlédnutích s čas. odstupem je to spíš horší, stávající XF mi přijde uvnitř lepší.
Co zatím moc nedávám je interier, možná v živějších barvách, ale po pár shlédnutích s čas. odstupem je to spíš horší, stávající XF mi přijde uvnitř lepší.
Interiér mi u mýho přijde jako celkově nižší, tady se mi zdá, že se zvýšila palubka. Nicméně vyfotit ho na prezentační fotky v černočerný je chyba.
P.S.: Co to udělá s prodeji Ghibli? Začne JLR v ČR konečně nabízet jako jinde servis na pár let v kupní ceně? Má ACZ taky nálepku "Poslední na webu", když "1. na webu" lepí všude? 😉
P.S.: Co to udělá s prodeji Ghibli? Začne JLR v ČR konečně nabízet jako jinde servis na pár let v kupní ceně? Má ACZ taky nálepku "Poslední na webu", když "1. na webu" lepí všude? 😉
A co na to Jan Tleskač? >😁
Ghibli je a bude naprostá okrajovka, s takto pojatým autem a servisem se nedají dělat prodeje.
Ten jag servis je taky ještě trochu za opicema, ale je to na vás zákaznících, abyste tlačili, podle toho, jak to v ČR posledních pár let pojímají, bych řekl, že nastavení standardů D3 je jen otázkou času.
První, poslední na webu... nad některými stupidními výstupy marketingu internetových portálů nemá smysl než mávnout rukou. 😉
Ghibli je a bude naprostá okrajovka, s takto pojatým autem a servisem se nedají dělat prodeje.
Ten jag servis je taky ještě trochu za opicema, ale je to na vás zákaznících, abyste tlačili, podle toho, jak to v ČR posledních pár let pojímají, bych řekl, že nastavení standardů D3 je jen otázkou času.
První, poslední na webu... nad některými stupidními výstupy marketingu internetových portálů nemá smysl než mávnout rukou. 😉
Tleskač? Ladí padák na let 😉 . Viděl jsem, že by ČR mohla poprvý dostat nějaký servisní úkony v ceně snad už s XE...alespoň to tak vypadalo na international web sites. V US to teď dostal F-Type.
Sakra...bych jezdil... >😁
Sakra...bych jezdil... >😁
Je pravdou, že stávající palubní deska je parádní. Kdyby prodělala jakýsi facelift mohla v novém Xf pohodově sloužit. Ale velký podíl na celkovém vzhledu interiéru bude mít barevné sladění. Docela se divím, že použili pro představení tuto fádní celocernou verzi.
A nahradili otočný výdechy vedle obrazovky jedním statický nad...ten se měl otáčet taky nebo použít trik z F-T.
Ale jo, délka auta je o drobek menší (v to jsem nedoufal), výška taky, šířka ladí. Půjde to... 😉 . Nejvíc mě zajímá jak dokázali vyladit elektrický řízení.
Ale jo, délka auta je o drobek menší (v to jsem nedoufal), výška taky, šířka ladí. Půjde to... 😉 . Nejvíc mě zajímá jak dokázali vyladit elektrický řízení.
Súhlas s interiérom, tam to na veľké nadšenie nie je, také fádne a trochu utilitaristické. Neviem, kde vidí redaktor zlepšenie o dve triedy.
V materiálech to zlepšení nebude, jen je teď obrazovka dvojnásobná. Jsem zvědav, zda odolali nakalibrovat elektonickou ručičku rychloměru jako u analogu...tedy archaicky roztřesenou. 😄 Mě to ze začátku dost štvalo.
3_diamanty
priznavam mierne sklamanie z podobnosti s mensim modelom XE a velkym XJ .... kdeze su tie casy ked sa auta odlisovali od seba aj vyzorom nielen rozmermi ;-\
inak samozrejme krasne a pre mna dokonale auto... krajsie ako konkurencia ..... paci sa mi :yes: :😉 :yes:
inak samozrejme krasne a pre mna dokonale auto... krajsie ako konkurencia ..... paci sa mi :yes: :😉 :yes:
Který časy máš na mysli? Který výrobce? Jen sem hlavně nepleť H/K, který se neustále hledají (btw naživo napoprvý velmi těžko poznáš ix35 od SF)
neboj nepletiem sem nikoho 😉
len skoda ze ta podobnost s dalsimi jaguarmi uz zacina byt moc okata....
len skoda ze ta podobnost s dalsimi jaguarmi uz zacina byt moc okata....
Ano, tomu se říká firemní identita 😉
joooo, noooo, zobrali si priklad od najlepsich 😉
PS: ked som cital o tych novych Ingenium motoroch 2.0 d, tak klobuk dole, ze 180 PS a 430 Nm dostali z toho motora len s 1 turbom 😲 :yes: zaujimala by ma ale momentova krivka - ono by sa to dalo aj v TDi-ckach, len pouzit trosku väcsiu turbinu, ktora by sa "napumpovala" trosicku neskor a potom by tiez dala aj tych 430...nehovoriac o čip-tuneroch, pre ktorych to je brnkacka. tu ale "smekam" pred seriovym motorom klobuk dole. 😉
btw: medzi 180 a 300 naftovymi konmi je slusna diera...nepribudne tam este nieco ?
PS: ked som cital o tych novych Ingenium motoroch 2.0 d, tak klobuk dole, ze 180 PS a 430 Nm dostali z toho motora len s 1 turbom 😲 :yes: zaujimala by ma ale momentova krivka - ono by sa to dalo aj v TDi-ckach, len pouzit trosku väcsiu turbinu, ktora by sa "napumpovala" trosicku neskor a potom by tiez dala aj tych 430...nehovoriac o čip-tuneroch, pre ktorych to je brnkacka. tu ale "smekam" pred seriovym motorom klobuk dole. 😉
btw: medzi 180 a 300 naftovymi konmi je slusna diera...nepribudne tam este nieco ?
Nejlepších? To myslíš Ferrari? 😉
Vyhrožovali R4 bi-turby, ale co vím, tak kapacitně nestíhají vyrábět ani single turbo Ingenium.
Vyhrožovali R4 bi-turby, ale co vím, tak kapacitně nestíhají vyrábět ani single turbo Ingenium.
>😁 noooo >😁
myslel som nasich majstrov unifikovaneho dizajnu 😉
Nebolo by im jednoduchsie vyhodit z toho 3 litra V6 - 1 turbo a naladit to na cca 250 PS ? 😉
myslel som nasich majstrov unifikovaneho dizajnu 😉
Nebolo by im jednoduchsie vyhodit z toho 3 litra V6 - 1 turbo a naladit to na cca 250 PS ? 😉
Ondore
Jazda po lane ma neuchvátila, očakával som viac kaskadérčiny a nie jazdu po ráfkoch, možno keby to dali nasvietené v noci, vznášajúce sa nad Temžou, tak by to bola vizuálna pecka 😄
K autu - vizuál nevybáča z aktuálnej línie, čo je len dobre. Mať o 80 kg menej ako 520d je super výsledok, teším sa na podvozok, ten by mal deliť zrno od pliev. Už aby sa s ním dalo jazdiť, aj keď verím, že nám skromnejším by stačilo aj základné XE 😉
K autu - vizuál nevybáča z aktuálnej línie, čo je len dobre. Mať o 80 kg menej ako 520d je super výsledok, teším sa na podvozok, ten by mal deliť zrno od pliev. Už aby sa s ním dalo jazdiť, aj keď verím, že nám skromnejším by stačilo aj základné XE 😉
Riio2
Super! moc pekné... Ale zarazil ma ten rozdiel NM v dízli, neviem teda, či tam nemajú chybu. To má fakt ten silnejší dízel (2L) o 150NM viac?
Alex deLarge
Pohled na jakýkoliv model této dravé kočky ve mne probouzí opravdovou moto – loveckou vášeň, v případě tohoto nového XF nálady vskutku psí – v kontextu s laboratoří I.P. Pavlova a jeho pokusných slintajících zvířat. Současný model kočky postává denně před mým domem (jsem nešťastným nemajitelem) a ačkoliv se dle mínění mé ženy jedná o lépe tvarovaný plechový deštník s hlasitým rádiem, vždy zpomalím svůj krok a zbytek cesty k mému japonskému deštníku podléhám představám cynického krotitele a ještě cyničtějšího ekobarbara, zanechávajícího za sebou ohromnou uhlíkovou stopu s ještě viditelnější stopou po driftování… ale již dost slastných metafor. Chtěl jsem jen říct… ba zvolat…Bravo Jaguar! Navzdory všem racionálním argumentům od hrdých obyvatel automobilové středozemě...
Plechový deštník, to mě dostalo - máš originální mnaželku >😁
Jinak souhlas a pěkně napsáno :yes:
Jinak souhlas a pěkně napsáno :yes:
Pozrimeže, úplne prvý príspevok a aký poetický. Tož vitaj a len tak ďalej. 😄
Děkuji za milé přivítání... však nenech se mýlit... dokážu být i zarputilým pragmatickým technokratem. Každopádně díky.
Atila_
Uvidime nazivo, ale takhle na fotkach ten interier nevypada nic moc. Premyslel jsem co mi pripomina a pak jsem si uvedomil, ze Peugeota 308, coz s ohledem na cenu obou neni uplne pozitivni. Je to tak hladke a strohe az to vypada levne.
Interiér na fotkách opravdu působí trochu stroze, ale chybí dojem "na živo", který při použití kvalitních materiálů (což se u Jagaura děje) bývá znatelně lepší. Rovněž další typicky jaguarské barevné kombinace interiéru budou pravděpodobně vypadat zajímavěji.
Jinak ale žádné zklamání, naopak, Jag reinkarnoval do 21. století díky Ianu Callumovi (a nejen jemu) skvělým způsobem.
Jinak ale žádné zklamání, naopak, Jag reinkarnoval do 21. století díky Ianu Callumovi (a nejen jemu) skvělým způsobem.
Ano i ne… upřímně, u této kategorie vozů snadno zapomeneš na to, co tě obklopuje. Jde spíš o pocit za volantem, o jakési „srůstání“, a takového pocitu podle mne Kočka nabízí opravdu dostatečné množství. „Přiložená fotodokumentace“ je prozatím příliš strohá a ploše dvourozměrná, aby člověk jednoznačně mohl prohlásit líbí/nelíbí. Třeba u Seatu Cupra jsem dle fotografií soudil, že kokpit (lze - li to tak říct) je nehezký až katastrofální a po svezení jsem ho pak naopak převelice ocenil, protože ve „3D“ se ukázal ergonomicky čistý, promyšlený… zkrátka fajnový. Spíše u těchto šelmovských lapačů Berušek (a tím nemyslím roztomilý užitečný hmyz) oceňuji, že volič automatické převodovky se zasune do středového panelu… jen ještě postrádám v recenzích, jak rychle lze sklopit sedadlo spolujezdkyně vzad… 😉
Chybí nějaká absolutní finesa, kterou překvapil předchůdce ve svý době...ale pravdu díš, chce to osahat, usadit se a zjistit, zda funguje chemie.
peny
Osobně mám doma XF a jsem naprosto spokojený. Je pravdou, že mnohé věci jsou zajímavé, ovšem zážitek z jízdy je mnohem příjemnější než v Superbu. Zkoušel jsem obě auta, opravdu dlouho... a vyhrálo XF. Není to sice nejlevnější auto, ale když si ho člověk pořídí v solidní výbavě (PRESTIGE nebo vyšší), tak je to opravdu solidní dravec.
Upřímně tady v tomto testy vidím, že se srovnávají dvě naprosto rozdílná auta. Spíše bych rád viděl srovnání Superbu a Jaguaru XE, která jsou si více podobná.
Upřímně tady v tomto testy vidím, že se srovnávají dvě naprosto rozdílná auta. Spíše bych rád viděl srovnání Superbu a Jaguaru XE, která jsou si více podobná.
Ale v klidu můžu jezdit ve stávajícím autě ještě dva roky. Žádná dramatická změna nenastala. 😉
Proc je to dobre? Je to spis slabota, ze nejsou schopni vymyslet neco trochu noveho, lepsiho, design dale nekam posunout a pritom porad Jaguar.
[odkaz]
[odkaz]
Úplně jiný nárazník, agresivnější grafika světel, jiný tvar bočních oken.... jsou si velmi podobné, ale ty detailní různosti jsou přitom velmi výrazné! 😄
Jinak jaguarů v běžném provozu nejvcí vídám Xtype a Stype, pak až XF a ptom hend X350 a X308.
Ostatní skoro není vidět, vyjimečně F-type či XK