Profi
Jen k doplnění historie. V Avii se také vyvíjelo kolové vozidlo pro vojáky - historicky známý a ve své době velmi dobrý kolový obrněný transportér OT - 65 :yes: 😉
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Nechci polemizovat - odkazuji na článek. Letadla se tam počátkem 60tých let minulého století už dávno nevyráběla. Chodil jsem tam ze střední školy, na tehdy tzv. "výrobní praxi"(hned vedle vývojárny, kde to "otéčko" dávali dohromady), tak vím o čem mluvím 😉
Stejně doba, kdy Avia byla pojmem je hluboká historie letectví... a v dobách, kdy vzniknul pojem "aviatik" = každé pomalu jedoucí a smrdutě kouřící vozidlo, které je překážkou nromálního silničního provozu, už teda důvod k nostalgii nenalézám.
Novým vlastníkem Avie se stala dceřiná firma Ashok Leyland z Emirátů
Zdroj: [odkaz]
Zdroj: [odkaz]
Jinak co se týče podpory domácího podnikání, tak kdo podniká, zná to, jaká je u nás buzerace ze strany státu - úřadů. Ale když přijde korejec s výrobou obrazovek či pneumatik, tak mu dáme daňové prázdniny a ještě se na stavbě politici nechají vyfotit. Co naplat, že po ukončení daňových prázdnin se investor z plechové haly zbalí a potáhne dál na levnější východ. A místo toho, aby peníze zůstávali v ČR, mizí do zahraničí, takže se u nás "netočí" a neinvestují.
Nechci působit jako cynik, jistě je mi líto, že se přestává vyrábět něco, co mi už v dětství tolikrát okouřilo ksichtík...
Muj táta tam dělal 30 let právě ve vývojovém oddělení a na té řadě AN i modernizaci V3S dělal a i já ten areál dobře znám.
[odkaz]
Zcela jiné auto, nemající se Saviemem absolutně nic společného.
Jinak pro zajímavost, komunisti měli v roce 1989 připraveno ke spuštění do sériové výroby toto😒odkaz] leč bohužel výroba nikdy spuštěna nebyla - Avia řady AN se sklopnou moderní budkou
Jeden y mála příkladů, kdy se podařila udělat dobrá věc, ale za kapitlaismu už to nebyl nikdo schopen uvést do života.
I ty poslední saviemovské už měly nekouřící motory a sklopnou budku a turbo
Mercedesy tu měli hodně umělci. Pak konec 70 a 80. léta už se to uvolnovalo, měl to tátův známý koupený z ambasády a koncem 80. ještě další, mechanik z jedné velké autodílny v Radotíně.
Jeden chlápek z čsao zas měl BMW 520 v 80.letech.
Je tam strohých pár bodů
Koroze kabiny u předchozích užívaných modelů
Nedostatečný software
Malá nosnost vozidla při nastavení IZO skříní
Malá nosnost vozidla při nastavení hydraulickým čelem
Vysoká emisní zátěž
Nedoporučuji
..a podpis...ne můj
EDIT: vyhrál DAF
Ale to by to musel koupit nějaký výrobce užitkových auta nebo nákladáků a to asi nehrozí...