Novinky
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
To přepnutí je velice rychlé,obzvláště v letě 😄 ale nevím jak je to řešeno u oplu. Jinak celku paradox,že Opel nabízí motor 1.4 90 k a Dacia Logan MCV má pouze 1.2 72k LPG 😢 Kdyby byla Corsa v kombiku,tak ideální kombinace.Neví někdo jestli je to ta stará 1.4 která se už montovala do Corsa C a byla i v Chevrolet Aveo1 ,které jsem vlastnil a spotřeba byla vždy přes 7 litrů,většinou okolo 8 litrů Co jsem se dozvěděl,tak tahle spotřeba je u tohohle motoru normální.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
LPG je už naprosto mrtvá záležitost . Budoucnost je v CNG . levnější čisté .konstantní kvalita .LPG už dožívá a podpora automobilek je téměř nulová . navíc každý kdo počítá už LPG opustil .Svět motoru tomu věnoval dost prostoru a čísla hovoří jasně .
Vzhledem k ceně LPG a spotřebě to je naprosto nezajímavá a okrajová záležitost .
Jenže opel prodává staré auto a tam není prostor na CNG nádrže . navíc corsa v základu za 16000*27.5=440000kč ?? to asi nebude hit . za tu cenu dostanete GOLF 7 CNG .
Vzhledem k ceně LPG a spotřebě to je naprosto nezajímavá a okrajová záležitost .
Jenže opel prodává staré auto a tam není prostor na CNG nádrže . navíc corsa v základu za 16000*27.5=440000kč ?? to asi nebude hit . za tu cenu dostanete GOLF 7 CNG .
Proč říkáš mrtvá věc,když se stále montují LPG přestavby do aut a jsou čekací doby 2 - 4 týdny???...nikoho nebaví jezdit v létě za 40 kč za litr benzínu...pokud bude aspoň jedna automobilka dávat do aut atmosférické motory,budou si je lidé předělávat na LPG.. CNG je taky fajn,ale v praxi je strašně málo čerpaček a doba čerpání je taky dlouhá...to nemluvím,že je před čerpačkou pár aut...
Navíc dnešní naftové motory stojí za * a připlácet si za ně 60 - 80 tis. oproti benzínu je taky zcela mimo mísu.opravy dieselu jsou pak trest..
O ekologičtějším provozu LPG,opoti naftě se není třeba zmiňovat...
Navíc dnešní naftové motory stojí za * a připlácet si za ně 60 - 80 tis. oproti benzínu je taky zcela mimo mísu.opravy dieselu jsou pak trest..
O ekologičtějším provozu LPG,opoti naftě se není třeba zmiňovat...
Do budoucna asi jo.
Ale aktuálně je LPG celkem dobrá volba. Dnes jsem tankoval za 13,10 Kč/l, což při spotřebě kolem 8 litrů znamená palivové náklady 1,05 Kč/km, s připočtením benzínu na studené starty je to 1,15 Kč/km.
Jo, CNG nabídne ještě o něco nižší náklady, ale se spoustou minusů - drahá vstupní investice, řídká síť čerpacích stanic, většinou ještě menší dojezd než na LPG atd.
Co se týče Corsy, tak těžko lze Opel kritizovat za to, že "tam není prostor pro CNG nádrže". V rámci konkurence má CNG verzi pouze Fiat Punto. Nikdo jiný.
Ale aktuálně je LPG celkem dobrá volba. Dnes jsem tankoval za 13,10 Kč/l, což při spotřebě kolem 8 litrů znamená palivové náklady 1,05 Kč/km, s připočtením benzínu na studené starty je to 1,15 Kč/km.
Jo, CNG nabídne ještě o něco nižší náklady, ale se spoustou minusů - drahá vstupní investice, řídká síť čerpacích stanic, většinou ještě menší dojezd než na LPG atd.
Co se týče Corsy, tak těžko lze Opel kritizovat za to, že "tam není prostor pro CNG nádrže". V rámci konkurence má CNG verzi pouze Fiat Punto. Nikdo jiný.
Když tvrdíš že čísla světy motorů hovoří jasně, tak si uvědom že aktuální humbuk v českém tisku okolo CNG je hlavně proto že ho začal nabízet svatosvatý koncern..
Když jsem si propočítal návratnost dražší Octavky 1,4 CNG oproti levnější Astře1,4 LPG tak byla víceméně v nekonečnu.
A to Astra nabízí výkonnější motor.
Když jsem si propočítal návratnost dražší Octavky 1,4 CNG oproti levnější Astře1,4 LPG tak byla víceméně v nekonečnu.
A to Astra nabízí výkonnější motor.
a nezavedie sa aj na LPG. Mam Suzuki Wagon R+ domaci pracant a 4 roky som ho nemal na LPG a dodnes to lutujem. Bolo mi luto dat za prerobenie. Dal som ho prerobit az pred rokom.
To miniauto bolo schopne zozrat na dialnici aj 9l benzinu, na LPG Sa vojde do 10. Po meste na kratke trasy kde sa najviac pouziva berie 7l benzinu, alebo 8,5l LPG. Prevadzkove naklady klesli o 42%.
To miniauto bolo schopne zozrat na dialnici aj 9l benzinu, na LPG Sa vojde do 10. Po meste na kratke trasy kde sa najviac pouziva berie 7l benzinu, alebo 8,5l LPG. Prevadzkove naklady klesli o 42%.
LPG - Liquefied Petroleum Gas česky taky propan-butan
LNG - Liquefied Natural Gas, v dopravě zatím nepoužívaný.
došlo bohužel k překlepu v rámci překladu.
9.2.2015 preméra - skúšobná prevádzka na Slovensku.
[odkaz]
[odkaz]