Ad prvá veta: neviem prečo, ale mám silný pocit, že hovoríš o konkrétnom tunajšom užívateľovi z Tvojho mesta. >😁 Mám pravdu?
Ondřej Chamilla
0
I na něj jsem si vzpomněl 😄 😄 :yes:
boost.
0
No jo, taky jsem si na něj vzpomněl. >😁
white label
0
Tak to mě s ním musíte seznámit, zřejmě má podobný "vkus"... 😉
P.S. Stejně nevěřím, že nakonec bude..., ale kdyby přece, bylo by zajímavých nejen těch dalších 100 PS, ale případně i naladění celého auta (včetně 4x4) ještě víc směr "zábava", přičemž už klasické současné eRko je v tomto směru hodně chváleno.
_MT_
0
To by bylo dilema, M2, nebo R400. 😉
white label
0
To jo..., ani RS3 nebude marné, ale to Audi s jedním párem dveří nenabízí (na rozdíl od S3). Otázkou by také bylo cenové srovnání R400 s M2 a RS3.
woody-alien
0
V případě téhle trojky by nebylo bez zajímavosti rozpočítat prodejní cenu na 1 válec. A pak si můžeš vybrat, jestli se uskrovníš na čtyřech, připlatíš si za pět nebo se rozšoupneš s šesti. 😉
white label
0
Při přepočtu ceny na 1 válec by pravděpodobně nejlíp vycházela M2ojka.
CHerokee
0
A 45 AMG...ale možná počkat po faceliftu, který má přidat ještě další koníky.
white label
0
Při přepočtu ceny na 1 válec by na tom byl právě A45 AMG (s R4) logicky hůř, než M2 a RS3.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
boost.
0
Tak zrovna GTI a R jim tam na krámu docela jde...
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Karlll
0
Za jak dlouho prodali 2.,3.,4.,... varku Golfu R?
Kolik tisicu jich tam tedy celkem prodali?
P.S. Stejně nevěřím, že nakonec bude..., ale kdyby přece, bylo by zajímavých nejen těch dalších 100 PS, ale případně i naladění celého auta (včetně 4x4) ještě víc směr "zábava", přičemž už klasické současné eRko je v tomto směru hodně chváleno.