Novinky
Při přepočtu ceny na 1 válec by na tom byl právě A45 AMG (s R4) logicky hůř, než M2 a RS3.
V případě téhle trojky by nebylo bez zajímavosti rozpočítat prodejní cenu na 1 válec. A pak si můžeš vybrat, jestli se uskrovníš na čtyřech, připlatíš si za pět nebo se rozšoupneš s šesti. 😉
To jo..., ani RS3 nebude marné, ale to Audi s jedním párem dveří nenabízí (na rozdíl od S3). Otázkou by také bylo cenové srovnání R400 s M2 a RS3.
Za jak dlouho prodali 2.,3.,4.,... varku Golfu R?
Kolik tisicu jich tam tedy celkem prodali?
Kolik tisicu jich tam tedy celkem prodali?
Ad prvá veta: neviem prečo, ale mám silný pocit, že hovoríš o konkrétnom tunajšom užívateľovi z Tvojho mesta. >😁 Mám pravdu?
Tak to mě s ním musíte seznámit, zřejmě má podobný "vkus"... 😉
P.S. Stejně nevěřím, že nakonec bude..., ale kdyby přece, bylo by zajímavých nejen těch dalších 100 PS, ale případně i naladění celého auta (včetně 4x4) ještě víc směr "zábava", přičemž už klasické současné eRko je v tomto směru hodně chváleno.
P.S. Stejně nevěřím, že nakonec bude..., ale kdyby přece, bylo by zajímavých nejen těch dalších 100 PS, ale případně i naladění celého auta (včetně 4x4) ještě víc směr "zábava", přičemž už klasické současné eRko je v tomto směru hodně chváleno.
to jsem vygooglil