Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Náš čtenář zachytil na dálnici zamaskovanou Škodu Superb Combi

22 komentářů

Xylo
Taky jsem ho viděl ... už minulý týden v úterý ... Jel jsem asi okolo 11 hod po Jižní spojce a u sjezdu na Průmyslovou byl ťukes asi 3 aut, stál tam i nový Superb limuzína, tak možná za to mohl on ... Když jsem se vracel zpátky, tak jsem potkal zamaskovaného kombíka. Jeli jsme pospolu od Černého mostu až ke sjezdu na Brandýs (R10 Praha - Mladá Boleslav) ..... To "moje" teda mělo řidiče na správné straně ...
boost.
Jj, já takhle potkal na dálnici tehdy ještě maskovanou RHD OIII a v první chvíli jsem si říkal, co to sakra testují za bezpilotního KITTa. >😁
Kharl.ANTIDIESEL
jj
VÍTE JAK SE BÍDA POZNÁ?? KDYŽ SCHOVÁVÁ LAUF POD NÁRAZNÍK A TOČÍ TRUBKY DOZEMĚ [odkaz] TO AUTO SE STYDÍ SAMO ZA SEBE NO 😉
PS: Protože furt nemá na NEJLEPŠÍHO Z NEJLEPŠÍCH [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] 😉
>😒]
>😒] >😒]
>😒] >😒] >😒]
>😒] >😒] >😒] >😒]
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >:-[]
>:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
>:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] :no:
Auto CZ
človek aby dostal z toho hemoroidy. >😁
white label
Nezoufej, prý už se to dá dneska docela slušně léčit... 😉
martin_dr
mas to nastudovane, co? :-!
quelle surprise....
ičko
Robia z toho divadlo. Už ho mohli predstaviť aj v Ženeve.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
narona
Při cestě na Prahu po R10 jsem jej viděl už přesně před 14 dny.. 😄 ale byl světlejší barvy
vitasonny
Fuj, to je hnusně obyčejné auto. Lituji všechny co to dostanou jako služebku,
webpaja
Ne kazdej muze jezdit v necem neskonale neobycejnym. Predpokladam, ze mas doma prinejmensim Pagani 😄
JaMM
Tak toto by mi nevadilo.
Vzdy lepsie, ako dychavicna nestastnica Fabia II.
Jaros71
Ach jo , kde jsou normální kombíky? :-!
Balsam
Cože? Placatý jezevčík? To je něco jako hranatá zeměkoule? Jezevčík je snad úzký, vysoký a dlouhý, jak může být placatý?
M1chal
A kdy se tady napíše, že Světové auto roku 2015 není VW >😁 ale Mercedes-Benz C :-!
Ale no tak, ani Rim nepostavili za den.

Redakcia v poslednych dnoch prinasala info o rokovaniach Skoda-Odbory - po nasej dlhodobej a ostrej kritike.

Takze im daj trochu casu 😄
Ada je zase tady
levé přední péro, že to tak tlačí předek po zemi? :no:
poterienko
Vidíš to špatně - naopka předek je normálně, zatímco zadek je nahoru, aby se ty obyčejnější "péra" mohli prohnout a nedřeli o zem, až to majitel naloží těmi 2000l.
jiriklouda1
co si o tom myslíte?

[odkaz]
Horst Fuchs
Jedna věc je vlastnictví odcizeného auta, kdy ani tak často citovaná "dobrá víra" nepomůže, protože není vyšší než právo původního vlastníka, kterému auto ukradli. Ale co soud, to jiný výklad. Nicméně většinou to tak je (a má to i logiku, protože "dobrou víru" lze těžko prokázat).
Druhá věc je smysl certifikátů od různých firem. Oni mají přístup do nějaké databáze (například PČR - odcizená vozidla), tam se mrknou a napíšou "certifikát", který můžeš v případě sporu použít jako toaletní papír. Podobně je to s najetými kilometry.
edimer
Mě se nový superb 3 combi moc líbí.Je velmi elegantní.Fakt se jim to povedlo viz😒br />
https😐/www.youtube.com/watch?…