Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Náš čtenář zachytil na dálnici zamaskovanou Škodu Superb Combi

Ondřej Chamilla
Diskuze (22)
Náš čtenář Zbyněk Kocourek nám poslal video, na kterém zachytil maskovanou Škodu Superb Combi při testování v provozu.

Při jízdě po dálnici D11 za ostře sledovaným americkým vojenským konvojem se podařilo čtenáři Zbyňkovi Kocourkovi zachytit neméně ostře sledovanou Škodu Superb Combi ve fázi testování. Zajímavostí je, že z pozorování se zdá, že se jedná o model s pravostranným řízením.

Maskovaný vůz jel směrem z Hradce Králové do Prahy, kde se napojil na silnici R10 na Mladou Boleslav. Z videa a fotografií můžeme vidět, jak bude mít automobil řešené zadní okno, většina zádi je ale zamaskovaná tak, aby nebyly poznat detaily. Jenom dodejme, že sériovou verzi vozu uvidíme pravděpodobně již za několik málo měsíců, protože v létě mají dealeři začít přijímat objednávky. Dá se tedy předpokládat, že to možná bude dříve než na frankfurtském autosalonu. Ale nechme se překvapit... V říjnu tohoto roku pak budou první vozy dodány zákazníkům.

Designér Jozef Kabaň slibuje dynamicky tvarovanou záď kombi, motory pak budou totožné se Superbem ve verzi liftback. Očekávat můžeme větší zavazadlový prostor než u Superbu Combi druhé generace, který měl v základu 633 litrů.

Video se připravuje ...

Foto a video: Zbyněk Kocourek

Ondřej Chamilla
Diskuze (22)
15. 4. 2015 07:36
nový superb 3
Mě se nový superb 3 combi moc líbí.Je velmi elegantní.Fakt se jim to povedlo viz:

https://www.youtube.com/watch?v=l9vIAA…
5. 4. 2015 09:20
Re: Suprb
Tak toto by mi nevadilo.
Vzdy lepsie, ako dychavicna nestastnica Fabia II.
4. 4. 2015 07:37
Re: hlavně opatrně
Jedna věc je vlastnictví odcizeného auta, kdy ani tak často citovaná "dobrá víra" nepomůže, protože není vyšší než právo původního vlastníka, kterému auto ukradli. Ale co soud, to jiný výklad. Nicméně většinou to tak je (a má to i logiku, protože "dobrou víru" lze těžko prokázat).
Druhá věc je smysl certifikátů od různých firem. Oni mají přístup do nějaké databáze (například PČR - odcizená vozidla), tam se mrknou a napíšou "certifikát", který můžeš v případě sporu použít jako toaletní papír. Podobně je to s najetými kilometry.
4. 4. 2015 06:43
Re: Suprb
Ne kazdej muze jezdit v necem neskonale neobycejnym. Predpokladam, ze mas doma prinejmensim Pagani :-)
3. 4. 2015 22:35
hlavně opatrně
co si o tom myslíte?

[odkaz]