Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Toyota RAV4 v modernizované podobě i jako Hybrid (+video)

17 komentářů

Ada je zase tady
pokud má pod kapotou diesel jako jediný smysluplný primární zdroj výkonu k pohonu auta. :-!
FOFO
za pár letu asi už diesel pod kapotou nebude >😁
Kharl.ANTIDIESEL
jj
... MODEL X [odkaz] A HYBRID NETŘEBA, JAPOUŠKOVÉ Z TOJOTY UŽ ROKY PLÁCAJ A PŘIHŘEJVAJÍ SE KDE JEN TO JDE...
PS: VĚDĚLI JSTE ŽE TOYOTA produkovala v letech 1997-2003 RAV4 EV [odkaz] jako čistý ELEKTROMOBIL ?? 😉
😉
😉 😉
😉 😉 😉
😉 😉 😉 😉
😉 😉 😉 😉 😉
😉 😉 😉 😉 ;-) ;-)
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
3_diamanty
su hadam este zvlastnejsie ako u faceliftovaneho outlandera .... netvrdim ze krajsie alebo skaredsie ( to je hodne subjektivne ) ale rozhodne su zvlastnejsie... pritom kedysi bola RAVka vcelku dizajnovo jednoduche auto.... zacinaju to v toyote tusim uz trosku prehanat.... aj ked uznavam ze mensiemu aurisu takyto face celkom sedi..... bohuzial s faceliftovanym yarisom sa uz nestotoznujem a povazujem jeho face za nie moc vydareny ..... vratme sa k RAVke..... jej predaje v EU by tiez mohli byt vyssie... pamatam si na ine predaje ako ma dnes .. ale obavam sa ze stare casy su fuc ( ktovie ci za tym nie je dizajn alebo aj prichod korejcov ) ...... kym v r 2006 predala RAVka v eu 106 tisic aut.. v roku 2014 to bolo sotva polovica ... 54 000 aut ( a v r 2012 to bolo len 36 tisic ) ..... ja vidim trosku problem aj v dizajne aj v prichode konkurenie z vychodu ( sportage , ix35 ) .. dnes uz o RAVku nie je taky zaujem ako kedysi.... vidim to aj na cestach kde novu RAVku fakticky uz ani nestretavam.. stare uspesne casy RAVky v eu asi skoncili .... a hybrid to asi tiez nezachrani.... kazdopadne drzim palce... nech buduca generacia RAVky uz bude uspesnejsia ako posledne dve generacie.. .... a vrati RAVke v eu zaslu slavu.... :yes😒br />
len pre porovnanie RAVka vs Outlander za rok 2014 v EU😒br />
54 000kusov : 34 000kusov .... co nie je az take hrozne zle pre outlander ktory kazdemu pride hnusny a nepredajny ...uprimne... tento rok by som sa necudoval keby outlander uz RAVku dobehol.. ma na to :yes:
Verny_2013
Ten předek bych nenazval zvláštní, ale přímo obludný. To je tak na úrovni korejců před 10 lety. S tímto přístupem je opravdu i ten nepříliš pohledný outlander předběhne.
Toky1
Tých hrán, prelisov, lomov a rovín vo všelijakých uhloch pri pohľade spredu je fakt priveľa.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
praděda7
Mám takový dojem, že předek RAVky navrhl ten samý designer, co navrhoval HCTR... 😉 Nevěděl jsem, že Toyota spolupracuje s Hondou. :-!
Jaros71
Já myslím , že je to lepší než před faceliftem.
Pořád nic moc , ale lepší to je.
Prodeje váznou , protože auto má několik chyb.
1. cena je nyní už dost vysoká!
2. nepochopitelně nemá tunel na lyže či sklápění 40-20-40 jako CX5 či X-Trail.
3. není možné připlatit k výbavám šíbr ;-\ - je jen k TOP verzi celé v kůži 8-s
4. v crash testech USA dopadla velmi špatně , nejhorší SUV při nárazu 25% na přední sloupek.. to se tedy u takového auta neodpouští.
5. světlá výška je menší než dříve..na silnici ok , ale mimo ? Hmm, je to přeci SUV???

Pomohla by nějaká akce importéra a poučit se z chyb.
FOFO
jaroš:??? zajímalo by mě odkud ty informace o špatném crash testu berete ???
viz linky [odkaz]
https😐/www.youtube.com/watch?…… />
cena není hrozná protože již v základu má 4x4 a výborný 2.0 valvematic který dostačuje
Merrill
výsledky v crash testu dopadly, narozdíl od VW tiguan, na výbornou >😁 >😁 >😁
eXp10it
Rav4 Toyota nezabíjí jen designem ale především technikou a kvalitou a může za to právě ten modelový ročník 2006 který ji zbavil trvalého pohonu 4x4 a potom i možnost koupit ji úplně bez 4x4 a bez typické zadní rezervy na pátých dveřích. Spolehlivost zřejmě zůstává ale kvalita jde do kopru. Vim o čem mluvím. Koupil jsem si právě RV 2007 a už v roce 2010 me zastihla rez v interieru popraskana hlavice řadící páky, později strihly stabilizátor, neskutečný amaterismus v servisu a ke konci pak i zrezly střední díl výfuku který se mění i s katalyzátorem za bratru 30 tisíc atd atd. Vzpominam na ni ve zlem, znechutila mi jak značku Toyota tak cely segment SUV, peníze mi to ale nevrátí...
unicorn64
Spolahlivost Toyota RAV4 vs Volkswagen Tiguan [odkaz]
salamoon
ten facelift tomu dost pomohol. svela spravia vela efektu :yes:
ano, je to komplikovane, ale ako celok sa mi to pozdava. :yes😒br /> akurat skoda toho interieru...
twistedTSD
Je teď taková uhlazenější, před tím byla dost...divná. Hlavně zadek.
Jaros71
Taky myslím , že je to lepší...
Ze škaredého auta je méně škaredé.. 😉
Ale pořád lepší než stále hnusný Outlander.
Tomu ani facelift nepomůže. 8-s