Novinky
Jak nejsem vůbec kupcem SUV-ček, tak tohle auto bych asi bral všema deseti. Nádhera!
Z mýho pohledu na tohle nemá D3 co do designu odpověď.
Z mýho pohledu na tohle nemá D3 co do designu odpověď.
D3 je oproti charizmatickym SUV z britanie len slaby odvar toho comu sa vravi charizmaticke a premiove SUV ... tu nemaju nemci ziadnu sancu.... RR je uplne iny svet.... ina dimenzia vnimania luxusu
RR :yes:
RR :yes:
Ano, ale myslel jsem to opravdu jen po stránce designu.
aj v terene bude RR lepsi ako GL ... nepochybujem o tom 😉
Globální schopnosti silnice vs. terén jsou opravdu lepší. Bez ohledu na prezentační videa.
Může být. Ale mám s tím autem nulovou zkušenost, tak jsem nechtěl Toperovat. Design je jediný, co u toho auta můžu nějak posoudit.
>😁 - ze "Toperovat" >😁 :yes:
...mozno sa este Topper stane slavny, ze tento vyraz sa uchyti na nete a casom pribudne aj do nasich klasickych slovnikov a budu sa ho ucit pouzivat nase deti...uuups.. 8-s - tak to snad nieeee 8-s >😒]
...mozno sa este Topper stane slavny, ze tento vyraz sa uchyti na nete a casom pribudne aj do nasich klasickych slovnikov a budu sa ho ucit pouzivat nase deti...uuups.. 8-s - tak to snad nieeee 8-s >😒]
Gilgit
Presne tak, po slove "tunelování", které si získalo vseobecné uznání, prijde slovo "topperování". Jen pozor na korektní psaní se dvema "p".
ako casto sa u vas pouziva: " Ti to pere ?! ". >😁
Vzhladom na jeho vacsinu komentov, by som videl v tomto variantu B :
" Ti Toppere ?! " >😁
lebo bud nieco podla obrazkov vyhlasuje za nebeske alebo opacne, tak zvysok prispevkov je zase presvedcenie, nadchynanie sa - no proste situacie, nad ktorymi by som sa chlapca osobne spytal: Ti to pere, Toppere ???!!! >😁 >😁 >😁 >😁
Vzhladom na jeho vacsinu komentov, by som videl v tomto variantu B :
" Ti Toppere ?! " >😁
lebo bud nieco podla obrazkov vyhlasuje za nebeske alebo opacne, tak zvysok prispevkov je zase presvedcenie, nadchynanie sa - no proste situacie, nad ktorymi by som sa chlapca osobne spytal: Ti to pere, Toppere ???!!! >😁 >😁 >😁 >😁
Gilgit
>😁 >😁 >😁
Jj D3 skoro drtivě ztrácí. Sem zvědavej na SUV Jagu
jag podla mna bude opat jasne nad D3... niekde na urovni RR sport 😉 [odkaz] ... nechajme sa prekvapit...
Tyhle mimoňské výkřiky nechej neználkům topperova typu, tedy chceš-li být brán vážně. :-!
Nejsem tooper a na tohle mám s karelgr prostě stejnej názor. RR je prostě moje krevní skupina. Zajímavý že tohle jednoduchý přiznání vyrobilo hned dvě reakce
Nejsem tooper, jsem toopá😊
Speciálně tebe a jossalita bych chtěl potkat. Nejlíp v tmavym průchodu >😒]
Takže jsi vlastně masochista...
Speciálně tebe a jossalita bych chtěl potkat. Nejlíp v tmavym průchodu >😒]
jakože v noci je každá kráva černá? 😄
Jo tohle je přesně ten důvod proč potřebuješ ty a jossalito dostat přes držku 😄
osobo, vykazujete známky psychopatického chování
Tohle miluju i ve filmech: Jak * co napáchali neskutečný šílenosti na konci když padne kosa na kámen hrajou neviňátka celý rozhozený že by někdo moh něco udělat jim >😁
V čem D3 ztrácí?...ty drtivě >😒] Jsem opravdu zvědavej co napíšeš. 😄
Přesně v tom vo čem se bavíme. To dáš 😉
Nápověda: Di po vláknu vo příspěvek dál. Stačí vo jeden >😒]
Myslel sem že i ty seš příznivec týhle značky
Nápověda: Di po vláknu vo příspěvek dál. Stačí vo jeden >😒]
Myslel sem že i ty seš příznivec týhle značky
JJ, design je asi bez diskuze. Tam nemá D3 odpověď. Jsem příznivcem, ale ne nekritickým. Naopak se snažím svý připomínky co nejhlasitěji a nejostentativněji dávat najevo, aby zástupci značky naslouchali.
Spíš by měli přidat malý model do ''rodiny'' Discovery, který by byl pod DiscoverySport. Stejně jako je Evoque u RR. Věřím že by to byl lepší tah než cpát něco mezi RRe a RRs
To spolu ale nesouvisí, RR není LR, model nad evoquem chybí evidentně, marketing sice Evoque cpal jako konkurenci ke Q5 nebo X3, hlavně proto, aby obhájil jeho cenu, ale reálně stojí proti autům o patro níž. A proč nechat konkurenci ten nemalý kus tržního koláče, který střední premiová SUV představují.
Malé SUV lidovějšího LR, tedy něco pod discem sport také jistě přijde. 😉
Malé SUV lidovějšího LR, tedy něco pod discem sport také jistě přijde. 😉
Novej Defender by měl ukázat snad už letos prodávat snad příští rok [odkaz]