Novinky
Mám 370z gt edition takže zodpovědně můžu prohlásit, že standardní zvuk mě nijak neohromuje a když někdo chce prošlápnout plyn, aby slyšel zvuk tak jsou z toho rozporuplný reakce. Každej čeká něco sportovně znějícího a ono nic moc. Stačilo by tam dát pořádnej laděnej výfuk a hned by to bylo veselejší. Jinak je zvuk jediný mínus tohodle auta. Mám ho rád. 😄
to je jasný auto musí splňovat nějaký normy co se hlučnosti týče . Pořiď na to pořádný výfuky a uvidíš 😉
Zvuk a hluk nemusi byt totez. Existuje spousta homologovanych vyfukovych systemu, co splnuji hlukove normy a pritom lahodi usim 😄
No spousta homologovaných dobrých výfukových systému asi nebude, bude jich pár a zatraceně drahých. Ale jsou, to je pravda. Jen pořád kroutím hlavou nad nápadem investovat kupu peněz na odhlučení interiéru a pak do něj reprodukovat hluk? 8-s Jsem jediný, co to nechápe?
Odhlucneni interieru neni jenom kvuli potlaceni hluku od motoru, ale taky kvuli aerodynamickemu hluku atd.
Jiste ze konkretne na tenhle Nissan jich nebudou mraky, ale porad to bude hezkych par firem, co ho na 370Z vyrabi, at s ABE nebo s TUV. Pripadne se da udelat individualni homologace, samozrejme porad pri zachovani hlukovych norem. O vyfucich s klapkou nemluve. A ze jsou drahe- nebavime se prece o nakupnich taskach s motorem.
Resit trochu toho hluku nebo smrad spaleneho oleje mne u sportaku taky prijde jako nepochopeni toho, o cem sportovni auta jsou.
Resit trochu toho hluku nebo smrad spaleneho oleje mne u sportaku taky prijde jako nepochopeni toho, o cem sportovni auta jsou.
co jsem se zatím setkal tak ať byl homologovaný nebo ne většinou byl o dost hlasitější než originál . Pokud chceš jen trochu z ostřit zvuk pomůže jen koncovka tedy poslední díl a hned je zvuk ostřejší , když už se mění celý potrubí většinou kvůli výkonu tedy i většího průměru s lepší průchodností a takový výfuk už dělá dost bordel .
Jednou jsem jel za notne vytunenym 370Z, dle zvuku a smradu mel misto vyfuku trubku, tj. bez katalizatoru atd. a nejen ze to bylo hlucne, ale ani ten zvuk kdovijaky nebyl. V nizsich otackach to * a ve vysokych zase rachtani vyufuku prehlusovalo motor.
ono těch výfuků je hromada typů , můžeš koupit výfuk za 15tis ale i za 60 tis a víc 😉 Když zainvestuješ do kvalitního výfuku se sportovním katalizátorem a jeětě si do koncovky strčíš takový tlumítko co k těm výfukům běžně dávaj , dá se ten vůfuk celkem umírnit ale pořád to bude dost slyšet oproti serii.
Tady komplet výfuk za moc peněz [odkaz]
a tady catback výfuk taky za moc peněz [odkaz]
Tady komplet výfuk za moc peněz [odkaz]
a tady catback výfuk taky za moc peněz [odkaz]
este aj bramborova kase v zavodnej dalni je z prasku .... divna to doba.... mame viac techniky a sikovnych ludi ako v minulosti no napriek tomu robime kroky dozadu... clovek je jediny tvor na planete zem ktory sa znici aj sam a pritom nema realneho predatora....
k comu je dobry tento fake zvuk motora? .... ved z toho nemoze mat nikto radost ked je to umele....
k comu je dobry tento fake zvuk motora? .... ved z toho nemoze mat nikto radost ked je to umele....
pokud chces k necemu prirovnavat, tak si prosim nevybirej nesmyslne neco co ti rozcupuje kde kdo
rozcupoval jsem ti to tim, ze stadion je uzavreny sportovni stanek ktery stoji na jednom miste a zapasy se tam odehravaji jen v urcitou dobu a po urcitou dobu, prirovnavat ho tedy k hlucnym autum je zcestne 😉