Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
tak tohle je současnost: [odkaz]
simson33
Doufám, že už šéfy v Daimleru opustil nápad ukončit výrobu géčka. O definitivním ukončení výroby bylo už několikrát rozhodnuto a vždycky se termín posunul, tak jen ať se posunuje dál 😄 Kdo měl možnost projet se v terénu se 3-mi uzavřenými diferenciály ví o čem je řeč!!!
škoda že sa už nevyrába verzia 400 cdi...chcelo by to silnejšiu naftu
horší motor M-B snad nikdy nevyrobil, zeptej se kohokoliv kdo s nim měl zkušenost. 320CdI bohatě atačí
ťažko tak rýchlo odsúdiť 400 cdi...v čom je tak zlý, tu na auto.cz píšu že má spomalené reakcie alebo tak dačo..
G 400 cdi bol fakt nafigu, rozvodová retaz sa rada trhá, a prevodovka sa kazila tiež často. Známy ho mal a pár krát som musel ist prenho, pretože mu auto zastavilo. Podotýkam, že to kupoval nové, nemal žiadnu staru herku. Po troch rokoch trapenia to radšej vymenil za G 55 AMG 😄
kua auto za niekolko mega a cez zadne dvere pri oknách fučí, pri umývaní wap-kou može aj zatiect voda do interieru ;-\
kua auto za niekolko mega a cez zadne dvere pri oknách fučí, pri umývaní wap-kou može aj zatiect voda do interieru ;-\
no podle mě by bylo zajímavější doplnit paletu o menší benzín. Ten by pak šel eventuálně upravit na spalováni CNG nebo E85. Dříve to běhalo i s 2,3.
tak ale to je nezaujimave pre sucasnu klientelu G. V sucasnosti si to nekupuju ludia na offroad ale aby s tym brazdili cesty modernych dzungli a vobec G v plnej palbe s osemvalcom je prilis tazke na seriozny offroad okrem toho by mi srdce pukalo ist s tym niekam do lesa a oskrabat ho tam jedine s niektorou z tych spartanskych verzii 😄
prejt
No vida, nejterénnější teréňák už tu máme 30 let. Přeji mu, ať se mezi námi udrží ještě minimálně stejně dlouhou dobu. :yes:
merc
pro modelový rok 2009 má G500 nový 5,5 V8 a 388 koníků, G55 má zvýšený výkon o sedm koníků na 507.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
chce to znát dějiny. V Německu byl VDC nacismus. Fašismus byl ve Španělsku, Itálii a Portugalsku.
Jinak mi je jasné že ruské stroje nemají na nic..blablabla atd.
Mimochodem, už jsi měl možnost porovnat UAZ s W461 v terénu? Nebo jen tak teoreticky tlacháš...
Poslední Iveco je překopaná Santana, ale podvozek vychází z vojenského Iveca VM90, takže to už není Defík.
Před dvěma lety představil jak civilní GAZ 2330 tak i luxusní Tiger 2. Jak daleko to došlo a jestli se prodává to netuším