Novinky
Postreh
1
:yes: :yes: :yes:
V podstatě jde o novou Omegu v americkém provedení pod hlavičkou Buicku, myslím, že by v Evropě mohl mít tento vůz úspěch :yes:
takový vůz Buicku už dlouho chybí a úspěch by měl jistě i v asii :yes:
Jo, v Číně má buick pověst prakticky domácí značky.
Jen mi designově tohle insignií téma přijde už vyčpělé.
Jen mi designově tohle insignií téma přijde už vyčpělé.
Souhlasím.
Moc se mi líbí Insignia, Mokka i Corsa; Astra potřebuje nový impuls.
Tento Buick je designován hodně podle amerického a ještě více podle východního vnímání krásy. Byť obsahuje současná opelovsk👋buickovská témata, pro "novou Omegu" by se takovéto tvary nehodily. Rovněž mám pochyby o rozměrech platformy, myslím, že jsou pro Evropu příliš velké.
Navíc p. Neumann pravil, že nyní Opel nepočítá s modelem větším, než Insignia, takže "Omegu" nejspíš neuvidíme. Pokud ano, pak asi v Austrálii jako Holden.
Moc se mi líbí Insignia, Mokka i Corsa; Astra potřebuje nový impuls.
Tento Buick je designován hodně podle amerického a ještě více podle východního vnímání krásy. Byť obsahuje současná opelovsk👋buickovská témata, pro "novou Omegu" by se takovéto tvary nehodily. Rovněž mám pochyby o rozměrech platformy, myslím, že jsou pro Evropu příliš velké.
Navíc p. Neumann pravil, že nyní Opel nepočítá s modelem větším, než Insignia, takže "Omegu" nejspíš neuvidíme. Pokud ano, pak asi v Austrálii jako Holden.
Předně bych si tipnul (a tedy souhlasil s Tebou), že tohle je mnohem větší, než nějaká zakrslá evropská Omega blahé paměti (moje auto je na stejné platformě jako Omega a nepovažuji to teda za nijak velké auto). Za druhé jsem si téměř jist, že Holden to nebude, když příští rok definitivně končí. A do třetice tohle je mnohem hezčí, než co kdy Opel zplodil nebo přeznačkoval. 😄
Buicku chybí ale podobně jako "detroitský" Lincoln působí aspoň na fotkách poměrně sterilně.......