Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford Taurus 2016: Větší Mondeo s klasickou zádí debutuje v Říši středu

18 komentářů

XTad
Takze v minule generaci jedno z nejhezcich aut vubec a ted tohle...
3_diamanty
mne sa to paci viac ako napriklad mensie tlustejsie posobiace mondeo....... a som zvedavy na porovanie povedzme s takym genesisom.... proti jeho elegancii v spojeni s 5.0 V8 to taurus asi nebude mat vobec lahke....... [odkaz] ... nuz ale nevyzera ten taurus vobec zle.... potrapit genesisa by aspon trosku mohol :yes:
XTad
S tim motorem problem mit bude, ale na design jak z nizkorozpoctove videohry si budeme muset jeste par generaci pockat.
twistedTSD
Jsem jediný, komu ta maska Genesisu přijde úplně hrozná a ničící celý dojem z auta?
Bubáq
Domnívám se, že půjde o Taurus jen pro Čínu. Na webových stránkách amerického Fordu žádná změna v nabídce nebyla prezentována.
XTad
To nevim. Vzhledem k te jejich globalni strategii a tomu, jak dlouho je na trhu soucasny model, mam docela obavy.
_Karel_
Tobě se nelíbí? Mě to přijde oproti Mondeu sakra lepší.
XTad
Lepsi, horsi... To je pod moje rozlisovaci schopnosti. Mozna ma vyvazenejsi tvar karoserie bez toho liftbackoveho sklonu zade, ale ten predek je humpolacky a bezpohlavni. Jeste vic, nez u mondea.
_Karel_
Hm, vidím to opačně. Klidně by tam mohly být čtyři kroužky a ostuda by to nebyla.
AUDIRS6
hlavne z boku: A8 jak vysita ! >😒]
_Karel_
Nejsem si jistej, jestli to myslíš vážně- ale jo, úplně klidně by mohla. 😉
webpaja
JJ, celkem pěknej FL stávající A8 😉
iudex
Tak s tou dĺžkou už v teritóriu triedy lux je (ešte prednedávnom mali ne-longové verzie A8 pod 5 metrov).
AUDIRS6
Nemali 😉
Vzdy to bolo nad 5 😄
PepaJ
design..hodne nuda..hodne passat..hodne penez za to ..a malo muziky pro nas taktez😞
iudex
Si si istý, že píšeš o aute v článku? Kde berieš hodnotenie o hodne peniazoch (ja tam ani náznak ceny nevidím) či o vlastnostiach/kvalitách auta (keď "málo muziky")? Jediné, čo môžeš hodnotiť, je len dizajn exteriéru, nič iné nepoznáme.
Ja síce zastávam názor, že pri súčasných rozmeroch mainstreamovej strednej triedy je vyššia stredná zbytočná, ale taký šesťvalec biturbo môže byť fajn.
rokyta.p
Mi se ty modifikace našich značek pro čínu líbí mnohdy více, než verze určené pro nás. >😁 :yes:
Anonym
konečně ta maska a celý ten předek vypadá tak nějak slušně, na těch menších fordech mi to nesedí.
Z boku trochu nuda, ale co, tak Taurus je víceméně masová kára, tak na nějaké designové kudrlinky asi eneí moc prostor.

Horší to bude zřejmě s motory, ale tak třeba Ford překvapí, uvidíme