Novinky
design..hodne nuda..hodne passat..hodne penez za to ..a malo muziky pro nas taktez😞
Si si istý, že píšeš o aute v článku? Kde berieš hodnotenie o hodne peniazoch (ja tam ani náznak ceny nevidím) či o vlastnostiach/kvalitách auta (keď "málo muziky")? Jediné, čo môžeš hodnotiť, je len dizajn exteriéru, nič iné nepoznáme.
Ja síce zastávam názor, že pri súčasných rozmeroch mainstreamovej strednej triedy je vyššia stredná zbytočná, ale taký šesťvalec biturbo môže byť fajn.
Ja síce zastávam názor, že pri súčasných rozmeroch mainstreamovej strednej triedy je vyššia stredná zbytočná, ale taký šesťvalec biturbo môže byť fajn.
Mi se ty modifikace našich značek pro čínu líbí mnohdy více, než verze určené pro nás. >😁 :yes:
konečně ta maska a celý ten předek vypadá tak nějak slušně, na těch menších fordech mi to nesedí.
Z boku trochu nuda, ale co, tak Taurus je víceméně masová kára, tak na nějaké designové kudrlinky asi eneí moc prostor.
Horší to bude zřejmě s motory, ale tak třeba Ford překvapí, uvidíme
Z boku trochu nuda, ale co, tak Taurus je víceméně masová kára, tak na nějaké designové kudrlinky asi eneí moc prostor.
Horší to bude zřejmě s motory, ale tak třeba Ford překvapí, uvidíme
Vzdy to bolo nad 5 😄