Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
Alex deLarge
bez ohledu na všeobecné škarohlídství a mírnou předraženost, přijde mi to velmi vkusné a pro fanoušky značky určitě vítané zpestření nabídky... kdybych nevěděl, co s penězi, klidně bych si Mondeo Vignale pořídil a nestyděl bych se v něm jezdit...
tu nejde o to ze by sa v tom clovek musel stydet... to u auta za milion asi nehrozi ze jo .... skor vidim problem v tom ze stale to bude len mondeo akokolvek ho vyceckaju .... tak ako aj golf so 400 konmi nikdy nebude porsche aj ked bude rovnako rychle........... ono problem vidim v tom ze za milion uz mozes mat dnes aj slusne volvo alebo mercedes.... [odkaz] ... osobne by som dal prednost Cecku za milion ako mondeu.... ale ano uznavam je to individualne .......
taka C 200ka so 135kw za 966tisic je aspon u mna jasna volba voci mondeu :yes:
taka C 200ka so 135kw za 966tisic je aspon u mna jasna volba voci mondeu :yes:
Jasně že to je o vkusu jednotlivce. Patřím k lidem, které auta s hvězdou nikdy moc nenadchla a vlastně celkově německá produkce jaksi nepadla do oka svým designem... (to však neznamená vůbec nic, je to jen o vkusu)...to pak ani nemáš v našich končinách z čeho moc vybírat. Zbývá Japonec nebo Američan... nebo pseudoameričan. Měl bych ještě napsat Korejec... ale kecal bych a zrovna tobě lézt do zadku nemusím, protože se mi jevíš v diskuzích normální
Volvo... no, to je dobrá úvaha...
EDIT: a já si auto kupuji kvůli sobě, nikoliv kvůli tomu, co řekne soused nebo kámoš... to je totiž ta největší nemoc postkomunistického myšlení obyvatel... co tomu řeknou ostatní... a na to já se.u 😉
Volvo... no, to je dobrá úvaha...
EDIT: a já si auto kupuji kvůli sobě, nikoliv kvůli tomu, co řekne soused nebo kámoš... to je totiž ta největší nemoc postkomunistického myšlení obyvatel... co tomu řeknou ostatní... a na to já se.u 😉
ano pisem ze je to individualne.. ja by som za 900 tacov napriklad zobral sorento.... niekto iny zase subaru outback.... alebo genesis coupe a dalsi zase audi S3 za milion..... alebo zakladne A7 za milion tristo ....kazdopadne mondeo touto cenou uz atakuje ceny skutocne zaujimavych aut.... ono v cene za milion je uz ozaj z coho vyberat... a to uz aj zo skutocnych premioviek...
Ono je potřeba se na to dívat i z trochu jiného úhlu. Pokud máš v práci nárok na služební auto, tak ve většině případů jsou dané nejen povolené specifikace, ale i značky. Z prémie určitě není obvyklé dostat schválení na Mercedes nebo BMW, Audi i díky příslušnosti k VW takový problém nebývá, což si myslím, že je jeden z důvodů oblíbenosti této značky u českých managerů. Služební vozy také nebývají značky Jaguar, Volvo nebo Lexus. K Fordu většinou nikdo neřekne ani popel, i když ho nakonfiguruješ na hladinu nad 1 mil ....
to vieš,niekto ten milion má ale nechce byť viditeľný v bmw,mb či jagu chce také "obyčajné" auto ale hodne dobre vybavené ,čo u prémie nebude ani náhodou - skús si nakonfigurovať el. sedačky,masáž,lepšiu hudbu+navi a tam to ide hodne hore. Za mňa mondeo :yes:
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jestli se umíš smířit se sociálnějším provedením základu prémie, tak běž na to 😉
A nejde jen o soc zaklad....defakto je to o tridu mensi auto (rozmery) . Tchan ma minulou generaci Cecka....ja do nedavno Mondeo (cenikovka 1,27 s dph) a kdyz ty auta parkovali vedle sebe....tak Mercedes vypadal jako nedochudče (a to ma paket AMG v bílě s černou skl střechou) a ve vnitř? Malinkaté....zejména v zadu....tvrdé...a hlučný diesel.
Chápu pro dva ideální....pro rodinu silně na hraně. Defakto stejný prostor má nižší střední.....ikydž MB BMW a spol mám rád....občas musí volit rozum.
Tzn. silmný benzin a max výbava a tím se nechat hýčkat....versus.....však víme.
Chápu pro dva ideální....pro rodinu silně na hraně. Defakto stejný prostor má nižší střední.....ikydž MB BMW a spol mám rád....občas musí volit rozum.
Tzn. silmný benzin a max výbava a tím se nechat hýčkat....versus.....však víme.
_Teddy_
"...Objednávat je možné sedan i kombi..."
Ono sa Mondeo robi aj ako sedan? Mal som dojem ze len ako kombi, a 5-dverovy liftback...
Ono sa Mondeo robi aj ako sedan? Mal som dojem ze len ako kombi, a 5-dverovy liftback...
kuny
nevite nekdo zda (a odkdy) zavedou pohon 4x4 i do nizsich vybavovych rad? a rekneme treba k zakladnimu dvoulitrovemu dieselu?? diky.
Ozzman
Tak nějak na mne Vignale působí. Líbí se mi, barva, interiér až na ten rámeček středového panelu z plastu... proč to ani tady nejde vyměnit? Interiér je jinak opravdu parádní (zase sem si v týdnu byl jeden Titanium kousek prolézt a líbí se mi čím dál více).... no stejně mi nezbyde než ten rámeček přežít, nebo ho přelepit, protože zatím je to pro mne kandidát, na co šetřit po MK IV >😒]
ozzmane, ty ses take fordak 😉, nevis, zda a od kdy budou delat mondeo 4x4? (mimo tohle vignale). diky.
nadherny jaguar s 200 konovym benzinom ( u mna jasna volba ) mas za slusnych 1 037 000 kc :yes: ... takze mondeo za melon by som nedal ani nahodou .. nic proti fordu
Problém dražších aut, že příplatky jdou nahoru dost rychle. Třeba Mercedes, Audi a BMW jsou toho zářným příkladem......a Škoofka taky
Nevím jestli ego, jižní evropa a její systém pojištění generuje kombinace podladěných motorů a pseudovýbav. Vybavuju si Volvo tzv. italku nebo pseudo M3 ve Španělsku.
Mne zklamalo, že Vignale nedostane trochu prémiovější motorizace, o to víc, když takové motory Ford má, třeba 2.3EB.
a) ccko se v zahr dostane ve fleetech cenove pod passat.
b) v minulem 180cdi jsem rozhodne nebrazdil odstavny pruh. I zakladni Ccko musi mit maximalku 200 😊. Cimz samo nechci rict, ze by tomu Vignale neujelo.
fleetové ceny tu neřeším, předmětem diskuse bylo auto do soukr. rukou. Fleety a oficiální ceníky jsou 2 různé věci.
Podle me kazdy, kdo chvili jezdil premii chape, ze vyssi cenu neplatis za znak na kapote, ale za spoustu veci pod ni. A navic prava premie nabizi zadokolky.
Takze za me jasne Ccko 180cdi (v kuzi, jinak je to fakt smutny), nez Vignale.
A proto ted jezdim Smaxem 😊)).