Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Citroën C4 pro rok 2017: Zásadní změna pojetí?

13 komentářů

rokyta.p
Maska p*časa se mi po prvotním leknutí líbí, má to něco do sebe. Takže dobrý k Citroenu to sedí :yes: Vzhledem k tomu, že mnoho aut je dneska komerčních, tak se kvality zas až tak nebojím.
Jaros71
Takový design bych od citrona čekal!
Futuristický a moderní ! :yes:
SUPER.
Proti starému modelu , paráda.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
twistedTSD
BTW...Samotného mě to překvapuje, ale na to Picasso jsem si už na silnicích docela zvykl (naopak Cactus jsem snad ještě ani neviděl).

Teď hlavně C4 nezabít tradičními "francouzovinami" jako chybějící otáčkoměr...
mikey166
tak to bude úplná paráda a príjemné oživenie ciest. To, čo slabúčko pracuje na Picasse, a o poznanie lepšie na Cactuse by mohla kompaktná karoséria C4 doviesť k (takmer) dokonalosti. :yes:
petrumr
maros
a přitom žádné kroky ke zlepšení k kvality? Alespoň do stavu dobrý, ze stavu katastrofální 8-s Jenom prohlášení, že Pažó by se měl rovnat s německou konkurencí >😁 no, to ani v nejdivočejším snu. Pažó, Citró :no:
kyklop
Mal si sa lepšie učiť, možno by si tu potom nevyplakával nad stavom svojej vylietanej plečky :-!
mikey166
Ja stretávam oba celkom často, niektoré pravidelne. 😄 Ale na Picasse mi predsa len vadí kombinácia veľkých plôch a malých pásikov svetiel. Na Cactuse je to podľa mňa oveľa lepšie, možno že za to môžu aj tie Airbumps. No a s poslednou vetou nejde nesúhlasiť.
wakantanka
túto tvoju teóriu by mali pednášať na univerzitách ! ! ! >😁 >😁 >😁 kiež by každý videl svet tak jednoducho ako ty .... >😁
petrumr
wakantanka
Vidím v tom silnú inšpiráciu modelom BX. Ešte tomu dať rovnako vyspelú techniku a nie je o čom. Myslené Hydractive atď.
webpaja
Který jsou nekomerční auta??? 😉