Novinky
...ty maníky, co jim standart nestačí, ono už 500 koní (necelých, vím, ale zní to dobře) z toho foukaného osmiraňáku může být velké sousto, kór když je někdy i 260 dieselových valachů z šestihrnku hodně >😁
Ale Jaguar jede, eFko je rajc a na legendu má zaděláno, asi jako od dob E-typu žádný jiný džééég :yes:
Ale Jaguar jede, eFko je rajc a na legendu má zaděláno, asi jako od dob E-typu žádný jiný džééég :yes:
My, co se dle některých dokážeme ochomýtat kolem jednadvojek se k tomu moc vyjadřovat nemůžem, ale je to jako se vším.
Racionálně 500HP v zásadě nepotřebuješ, ale za pár dní si říkáš, že jsou občas situace, kdy 50HP navíc... A za pár dní... 😉 .
Není o čem, R by za SVR vyměnil kvůli vyššímu výkonu asi málokdo, nedá se to přece zdůvodnit, nebo...? 😉
Sakra to je potřeba aspoň zkusit né? 😄
Racionálně 500HP v zásadě nepotřebuješ, ale za pár dní si říkáš, že jsou občas situace, kdy 50HP navíc... A za pár dní... 😉 .
Není o čem, R by za SVR vyměnil kvůli vyššímu výkonu asi málokdo, nedá se to přece zdůvodnit, nebo...? 😉
Sakra to je potřeba aspoň zkusit né? 😄
Jasne, v tom mas recht, driv, nebo pozdeji, kazdy zjisti, ze se obcas dostane do situace, kdy je vykonu malo a pokud bude tohle SVR ctyrkolka, tak to prijde podstatne drive, nez s petisetkonovou zadokolkou.
Zkusit? No tak to kazdopadne, kdyz je moznost, holt ja se taky motam jen kolem saloonu hjondeee a tam takovyhle rakety na dobry slovo nedavaj >😁
Zkusit? No tak to kazdopadne, kdyz je moznost, holt ja se taky motam jen kolem saloonu hjondeee a tam takovyhle rakety na dobry slovo nedavaj >😁
F-Type jedině ve verzi V6 S 😉 K celkovému charakteru auta se šestiválec hodí mnohem víc, auto je sofistikovanější a motor má nádherný zvuk. A jak střílí do výfuků 😄
V8 dává smysl v XKR-S a XFR-S.
V8 dává smysl v XKR-S a XFR-S.
Ehm... Muzu vedet, kolikrat jsi ty jednotlive verze F-typu projel, ze v tom mas tak jasno?
Ja osobne nevidim jediny duvod, proc nevzit V8.
Ja osobne nevidim jediny duvod, proc nevzit V8.
F-Type jsem ještě nejel, ale pocitově si myslím, že V6 je do tohohle Jagu ta nejlepší volba. Zahraniční weby to vesměs potvrzují, V6 je daleko čistější a soustředěnější řidičské auto, verze s osmiválcem je přemotorovaný hotrod. F-Type by měl mít jako správný sporťák šestiválec, stejně jako E-Type. F-Type by měl být o jízdních vlastnostech a jemnějším motoru, ne o zápasení s krouťákem a trakcí v každé zatáčce. Tenhle řvoucí V8 se hodí do GTčka XKR-S a nejrychlejšího sedanu XFR-S.
Já spíš v portfoliu postrádám elegantní GT. Je F-Type vůbec na nějaké "univerzální" platformě, jak je teď v módě, nebo je to samostojící model?
GT u Jagu boli (a stále sú), ale evidentne dopyt je skôr po takýchto autách, viac zábavy než "veľkej turistiky". Btw. niektorí užívatelia F-type s ním išli z Ostravy do Košíc a vraj v pohode. 😉
...totiz, ja mam v hlave taku kalkulacku, ktora mi bleskovo vsetko preratava koeficientom 1,3596 - to je pocet konskych sil 1 kilowattu 😉
A pri cislach 447 kW a 600 koni mi to hadze error ! >😒]
Takze bud hovoril o 447 kW-och, alebo o 600 bhp - teda tych anglickych konikoch 😉
A pri cislach 447 kW a 600 koni mi to hadze error ! >😒]
Takze bud hovoril o 447 kW-och, alebo o 600 bhp - teda tych anglickych konikoch 😉
Len ako som bol minulý týždeň meniť olej (chodím do servisu, kde servisujú aj autá zo Slovakiaringu), tak tam práve mali ich Ferrari Modena s motorom vonku, takže to asi nie je k dispozícii: [odkaz]
Tak keď plánuješ prísť, to aby som dovtedy potrénoval. 😄