Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Český trh v první třetině roku 2015: Nejvíce rostou Nissan a Volkswagen, vládne Škoda

25 komentářů

Redakcia uznala, ze kritika vyberu fotky (novy Superb na ilustraciu predajov, kde prakticky nefiguroval) bola opravnena, a naprava situaciu Nissanom 😄
Ada je zase tady
všech francouzských automobilek dohromady, jsou výsledky opravdu impozantní >😒]
3_diamanty
zaujimavy je odklon zakaznikov od tychto francuzskych znaciek a to nielen v cz ale aj u nas... kde hladat pricinu?

imidz? dizajn? vysoka cena? servis? zazemie?
twistedTSD
Když se podívám na Citroen - C3, C4 i C5 pomalu stárnou a na prodejích je to již hodně vidět, přitom Cactus ani Elysée u nás nezaujaly, podivný klon Aircross zůstává na chvostu a nejúspěšnějším modelem je Berlingo...Překvapivé je to spíš u toho Peugeotu.
Pavel.U
Peugeot má alespoň pro mě, nezkousnutelný design interieru. Z toho důvodu jsem zavrhl 308 SW. Zvenčí se mi líbí, ale zevnitř ani trochu.
Paulie88
U nás a na Slovensku jim ukrajujou z koláče Hyundai a KIA, někde se to projevit musí když nějaká automobilka výrazně nastoupí tempo, že někdo bude mít spíš ztráty ...

Taky u nás se strašně rády francouzský auta pomlouvají (pochopitelně bezdůvodně) a onos e to nezdá ale svoje to taky udělá.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
maros
Nesmysl. Francouzké popelnice jsou křápy.. to je fakt, ne nějaká pomluva 8-s
djmetla
Nechcem byť hejter značky, imidžu ani podobné. Zaujímalo by ma prečo má Škoda stále taký predaj v CZ SK. To tí ludia nepoznajú iné autá? Veď je to samá škodovka na ceste.
6B6
Taky by mě zajímalo (řečnická otázka), proč v Japonsku vládne Toyota, zejména Corolla a Priusy, to neznají korejská auta, třeba ze SK a Nošovic? Osobní zkušenost, nikoliv JPP. Akorát, reálně je mi to fuk.
Gilgit
twistedTSD
V čem jako hloupá? Není snad japonský trh z těch nejvíce "vlasteneckých"?
_Karel_
Naopak, coby reakce na djmetla naprosto k věci.
Gilgit
_Karel_
No a odpověď to vysvětluje- je to tak i jinde. Úplně v pohodě, kde je problém?
Gilgit
Auto-fan
Za to jednoduchy jsi ty! Na muj vkus ma Skoda stale maly podil, vzdyt nema ani 50% trhu - hlavne, ze mame ted vsude na autech vlajecky, ale ceske auto zajde koupit jen kazdy 3. :no: a nebo jako Gilgit zajdou lide do AAA ;-\ Kdyby tady Gilgitem milovany Sovet nezrusil vyrobu osobnich vozu Praga, Aero (i Tatru privedl do kopru), tak dnes by tvoril podil domacich vyrobcu 2/3 stejne jako treba v Nemecku.
_Karel_
Ty seš dost pacient, viď? V německu je taky krapet víc "domácích značek". Určitě si je nekupují jen kvůli tomu, že jsou německé.
JGucci
Vlastenectví hraje u Nemcu velkou roli
Gilgit
stréc od piva
Kdo neskáče není Čech.
Kdo nemá vlaječku na autě není Čech.
Kdo nejde ve čtvrtek ráno na slevy k Kauflandu není Čech.
Kdo nemá Škodovku není Čech.
Gilgit
Bubáq
... roste také Opel. To mi dělá radost, jsou to velmi dobrá auta.
Velkoodběratel_kukuřice
Taky mám rád Opel a Fiat. Podle mne se hodně povedl facelift Merivy.
Kolouš
Zajímavá čísla hlavně v kontextu slavné D3. Polud se tedy odectou ree😜orty, tak pozice Audi vůči BMW, nebo M-B je velmi překvapivá. Fleetova značka totálně pohorela.