Ekonomika
To len v našich končinách si každý myslí, že bude hneď v balíku a cez noc sa stane milionárom. Potom to tak vyzerá, a naše domáce výrobky sú mnohokrát pri slabšej kvalite a parametroch drahšie ako tie dovezené, 3x preclené a 10x preskladnené...
Informace o tom, že Tesla skončila v 1Q ve ztrátě není žádné "mletí". ale holý fakt, který ocitovaly všechny světové agentury.
Holá faktická blbosť. Plánované investície nie sú rovnaká strata ako straty pri neúspechu kvôli klesajúcemu záujmu a podobným problémom. Ale interpretované je to rovnako.
Našťastie to doc.Klein prežil, aj keď to autolietadielko nie.. [odkaz]
petrumr
auto.cz je o autech a když letadlo spadne na padáku, tak spadlo z dálničního mostu? To je somarina ten tvůj docent.
Skoč si ešte na pár dní doučovania do základnej školy, aby si sa naučil vnímať a prípadne chápať jednoduché fakty.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
petrumr
pochop nás, co to auto uveze, má závěs abys mohl přepravit třeba vari. Proč nás zatěžuješ nějakou havárkou nějakýho blbýho nepovedenýho letadla. Stejnak musí vzlétnout jen z letiště na povolení a není lepší pro letadlo si zajet na kole nebo autem s vozíkem, jak to dělá xx pilotů u nás? Na tym vozíku vozí palivo, sekačku na trávu, zahradní nábytek atd. Piloti jsou parta lidí co na letišti aji dělají pro sebe, mají modely sebou oni jenom nelétají, protože jue to drahý koníček a tudíž ten autoeroplán se mně nelíbí.
Gilgit
Neotravuj lopato.
To co se líbí hlasateli pravd dělnické trídy a obdivovateli nacismu s přezdívkou "lopata" je nepodstatné.
To co se líbí hlasateli pravd dělnické trídy a obdivovateli nacismu s přezdívkou "lopata" je nepodstatné.
Gilgit
Problém je v tom že petrumr měl při své nízké inteligenci velké problémy na základní škole a období své školní docházky sám označuje jako mučení.
Jinak v diskusích na jiném webu si petrumr vysloužil výstižnou přezdívku "lopata". >😁
Jinak v diskusích na jiném webu si petrumr vysloužil výstižnou přezdívku "lopata". >😁
petrumr
a co máš dál, sbíráš petici, že tady můžou jenom tvrdí komunisté, tohle už tuším ses domlouval s renaultem.
Gilgit
Lopato petrumre, hlasateli pravd dělnické trídy a obdivovateli nacismu, já s tebou nediskutuji.
Gilgit
Klein je velice zajímavý clovek. Takových lidí není nikdy dost.
Kleinovi už pár plánov nevyšlo, tak som mu držal palce. Tento pád ale jeho projektu zrovna nepomôže, naopak, môže ho pochovať. Smola, že do toho ide viac-menej na vlastnú päsť, riziko neúspechu je veľké. Ja ho poznám skôr ako umelca, za mojich mladých čias napríklad navrhoval modernizáciu Š1203, ale boli to prakticky nerealizovateľné návrhy.
no, nezlob se na me, to autoletadlo je nebetycna blbost. bude to velmi blbe auto a bude to velmi blbe letadlo. duvod je prosty - dobre auto a dobre letadlo potrebuji zcela odlisnou filosofii konstrukce. mne treba prijde pristavani na predni kola auta zastrcena v podbezich jako solidni hazard. ne nadarmo maji letadla na pristani vytrcena kola. tady s tim si rozbijes hubu o vetsi krtinu, atd., atd., atd.
prodeje prodělečných zmetků = větší ztráta. To dá rozum 😉
Gilgit
Úrovní príspevků se blízís kategorii Ada/maros/petrumr. Gratuluji.
SOUDRUZI TAVÁRIŠČI, JESISTE UŽ DOČUMĚLI PŘEHLÍDKU PAZADÍ MASKVÁ [odkaz] TAK VÁM SMĚLE MOŽNO NASTÍNIT BUDŮCÍ SCÉNÁŘ😒br /> 07.2015 = objednávky MODEL X [odkaz]
09.2015 = dodávky MODEL X
03.2016 = představení prototypu MODEL 3 [odkaz]
A mezitím prubneme NEJLEPŠÍHO z NEJLEPŠÍCH [odkaz] [odkaz]
>😁
>😁 >😁
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :yes:
Já nic amerického nezazdívám, ty hlasateli pravd dělnické trídy a obdivovateli nacismu. Ja to co dělá firma Tesla velice uznávám a firmě Tesla i jejímu zakladateli fandím.
Zajímavá je kombinace tvé údajné sympatie k Americe s tvými obdivnými slovy o nacistech. >😁 >😁 >😁
Jinak svátek dnes mají všichni normální lidé kteří jsou proti nacismu. Vy obdivovatelé nacismu máte logicky smutek.
Ale neboj, nick Hammunasakra se tě zastane. Pro lidi jako ty cítí sympatie.
Ale jak je vidět tak tě prohra nacistů v roce 1945 hodně mrzí.
A ten slovník je nastaven tak aby odpovídal lidem se kterými komunikuji. Clovek kterému vadí ze kritizuji obdivovatele nacismu si lepsí slovník nezaslouzí.
Fakt je že jsem nevěděl že "psychiatrická ambulance je na každé poliklinice", tuto informaci v praxi nevyužiji. Ale chápu Adolfe že ty vzhledem k tvým závažným psychickým problémům musíš stále vědět kde se nachází nejbližší místo kde se ti dostane odborné psychiatrické pomoci.
Adolfe, pozitivně hodnotím tvoji sebereflexi: Je pravda že sem chodíš jen proto, abys své chlípné psychotické představy ukájel dehonestací firmy Renault a ostatních diskutujících.
Jinak si představ že mě víc než technika zajímají záležitosti spojené s výrobou a prodejem automobilů a strategií jejich výrobců.
Psychopat s nickem Ada je zase tady mě nebude předepisovat o co se mám zajímat.