Novinky
Konečně máme (ČR a SR) taky nějaký supersport! Malosériovky už existují snad i Lichtenštejnsku. :yes: :yes:
design je na mě trošku moc crazy, ale vzhledem k tomu,že doma jsme se dál než ke stavbě buginy co je ze sesbíraných dílů Favorit/Felicia + rám, tak dobrý. Tatra MTX je taky pecka. :yes:
Keby toto malo vzniknut s Dickovym motorom, tak Pagani a spol. mozu ist na dochodok
>😒] >😒] >😒] >😒]
poznam ale cloveka, ktory s nim bol a mal moznost zucastnit sa testovania toho motora.
motor funguje tak ako si predstavuju, dokonca uz je mozne dat si aj svoj motor upravit na ich system spalovania...takze tak 😉
Mozno je zadrhel v tom, ze niektore automobilky aj vedia cca 80% problemu, ale chyba im len tych 20% a chcu len to a na to on nepristupi... ( tie % su len islustracne ).
Ja som tiez kedysi na nejakych motoroch e😜erimentoval s "podchladenou" zmesou. Lenze moje podmienky a podmienky typka, za ktorym su ludia s trosku inymi moznostami...sa moc porovnavat nedaju... 😉
Dick mal nieco s K-1, pokial viem tak sa podielal na jeho vyvoji. U nas aj jeden jazdil, ale teda poviem tak, ze vacsiu bakelitovu rarohu som v tj dobe na cestach fakt nestretaval >😒]
Takze ja nad tym ortiel vynasat neidem, ale zazemie technicke chalani maju, financne asi tiez ( ked to dotiahli az do homologizacie pre cestnu premavku :yes: ), takze aj ked je vnutri motor s kosostvorcom, aj tak im prajem uspech. 😉 :yes:
Tito pani s Dickom nerobia, ale maju vraj priamo tovarnu podporu od Renault-Sportu...
Dick sa vraj chystal svoj motor implantovat do R8 a cakal, ze ako sa k tomu motoru postavi FIA, ze v akej kategorii by s tym mohli zavodit !!! coho som sa nevedel dockat...
Ale akosi je znovu "ticho po pěšine"... :-!