Novinky
3_diamanty
4
ceed je z mojho pohladu moc pekne a podarene auto ( aj ten prvy aj ten sucasny ) .... takze som rad za tieto uspechy :yes:
Ceed je opravdu povedené auto, jel jsem skoro všechny motorizace, včetně GT a v podstatě není moc kam plivnout. Je mi mnohem sympatičtější, než sesterská i30, přitom v první generaci by to bylo na plichtu.
No, dnes jasná gratulace do Žiliny :yes:
No, dnes jasná gratulace do Žiliny :yes:
Tak ja som mal možnosť až teraz nedávno sa s ceedom povoziť, a popravde nadšený som nebol. Extrémne sklonený A-stĺpik prekáža vo výhľade viac ako je príjemné, radenie presné, ale páka zapadá do polôh hrubo a tvrdo, dieslový motor mi prišiel dosť letargický, hlavne v nižších otáčkach pri rozbiehaní. Podvozok je fajn, len sa mi zdalo, že nie je absolútne odhlučnený, hučanie pneumatík bolo výrazné a nepríjemné aj dobrom povrchu. Akože iste nie zlé auto, ale nejak nenadchlo. Asi som príliš náročný.
"...hučanie pneumatík bolo výrazné.." - to neni az autem ale i nekvalitnim pneu.
"..Akože iste nie zlé auto, ale nejak nenadchlo. Asi som príliš náročný. .." Panko je spise ignorant nez narocny. :-!
"..Akože iste nie zlé auto, ale nejak nenadchlo. Asi som príliš náročný. .." Panko je spise ignorant nez narocny. :-!
Já nechápu, že u nás ceeda prodejně válcuje i30.
i30 sa ponuka aj s klasickou 1,6tkou ... okrem toho GDicka.... kdez to ceed ma len GDI 1,6tku ... inu 1,6tku nema....
a niekto si aj dnes proste kupi v dobrej cene i30 s klasickou 1,6cvvt..... pricom ceed takyto motor nema... preco nema to uz neviem... i30 ma v tomto smere teda istu malu vyhodu.... ale je jasne ze to nebude len o tomto motore.... mozno su nejake dobre zlavy an i30 alebo ho viac kupuju firmy.... je to diskutabilne kde ziskava i30 vyhodu voci ceed.. v ktorej oblasti a ktorom ukazovateli....
kazdopadne z pohladu celej europy sa uz tento rok ceed dostava jasne pred i30 a predava viacej aut v tejto triede ako jeho bracek hyundai .... obratilo sa to... ceed je uz v eu predavanejsi
a niekto si aj dnes proste kupi v dobrej cene i30 s klasickou 1,6cvvt..... pricom ceed takyto motor nema... preco nema to uz neviem... i30 ma v tomto smere teda istu malu vyhodu.... ale je jasne ze to nebude len o tomto motore.... mozno su nejake dobre zlavy an i30 alebo ho viac kupuju firmy.... je to diskutabilne kde ziskava i30 vyhodu voci ceed.. v ktorej oblasti a ktorom ukazovateli....
kazdopadne z pohladu celej europy sa uz tento rok ceed dostava jasne pred i30 a predava viacej aut v tejto triede ako jeho bracek hyundai .... obratilo sa to... ceed je uz v eu predavanejsi
Vidím v tom spíš nějaké falešné národní cítění, jelikož hjondé se tady snaží docela agresivně prezentovat jako česká značka (navíc nejprémiovější a nejkvalitnější). No a při pohledu na ceed a i30 si říkám, že absence nepřímovstřikové šestnáctky nemůže hrát při rozhodování mezi těmito dvěma žádnou roli. Ceed je vzhledově oproti i30 úplně jinde.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.