Novinky
0
Proč mi to HS 250h tolik připomíná nový Avensis?
Zatímco jiní (třeba Chrysler) představují studie a koncepty Toyota dává na trh hotová auta která i jezdí.
aha, takze proto Toyota chysta na rok 2012-13 prototyp mestskeho vozitka Toyota FT-EV neboli Toyota IQ 8-s mimochodem pracujicim prave na pryncipu ktery predstavuje Chrysler, jen u Toyoty misto benzinoveho generatoru planuji plynovej generator 😉
Hame nejdriv si neco o tech hybridech najdi a nespolehej jen na informace z Auto.cz kde se proste vsechny informace neobjevujou protoze to je proste servr univerzalni a ne jen zamerenej na hybridy a jine druhy budoucich pohonu 😉 treba bys pak nepsal ty svoje fantasmagoricke vize otom jak Toyota dava hotova jezdici auta natrh, tenhle Lexus je jen upravenej pohon znamej us z Priuse z 90 let minuleho stoleti, zadna vetsi inovace 😉 prave EV povazuji za dalsi generaci v hybridech a to i u Toyoty 😉 a jak vidno Chrysler je bude mit natrhu drive nez Toyota
ale je me hned jasne ze vyrukujes s tim jak se 9 z 10 zubaru schoduje natom ze Chrysler zkrachuje >😁 tak hlavne aby nezapomely opravovat zubni kazy :yes:
Hame nejdriv si neco o tech hybridech najdi a nespolehej jen na informace z Auto.cz kde se proste vsechny informace neobjevujou protoze to je proste servr univerzalni a ne jen zamerenej na hybridy a jine druhy budoucich pohonu 😉 treba bys pak nepsal ty svoje fantasmagoricke vize otom jak Toyota dava hotova jezdici auta natrh, tenhle Lexus je jen upravenej pohon znamej us z Priuse z 90 let minuleho stoleti, zadna vetsi inovace 😉 prave EV povazuji za dalsi generaci v hybridech a to i u Toyoty 😉 a jak vidno Chrysler je bude mit natrhu drive nez Toyota
ale je me hned jasne ze vyrukujes s tim jak se 9 z 10 zubaru schoduje natom ze Chrysler zkrachuje >😁 tak hlavne aby nezapomely opravovat zubni kazy :yes:
Fajn češťyn :😉
neres cestyn, nejsme na servru o pravopisu :-! mysli si treba ze sem cizinec zijici v CR :yes:
Nevím proč bych si o nich měl něco hledat, já se nimi raději svezu abych neplácal teoretické hámotiny co bude za dva roky ale co je reálně nyní. No a jestli Toiota přypravuje něco na nějakém pryncypu od Chrislera tak je na tom fakt blbě a brzi skončý jako on.
tak se v nem bez svest, schvalne nam sem pak napis zkusenosti
mimochodem jestli ti to jeste nedocvaklo, tak EV je Electric Vehicle, tedy auto s pohonem na elektrinu, a u Chrysleru k tomu jeste dodali malej motor v podobe generatoru, aby byl vetsi dojezd 😉 ale porad je to jen normalni elektricke auto 😉 ( vpodstate auto na elektrinu, s elektrarnou misto motoru ) prave ciste elektricke auto nema zatim sanci masove uspet, neni zaprve dostatecna elektricka sit a to nikde nasvete ani kapacitne ani rozsirenosti mist na dobijeni 😉 to proto tam vyrobci daji motor v podobe generatoru 😉
tenhle koncept je pro tuhle chvili jedinej pouzitelnej na masove rozsireni, neb ma lepsi ekonomicke i ekologicke parametry nez bezny hybrid jako je Prius nebo ciste elektricke auto jako Tesla ( u EV je mensi spotreba, mene baterii, vetsi dojezd diky moznosti jet i na benzin/naftu/plyn )
mimochodem jestli ti to jeste nedocvaklo, tak EV je Electric Vehicle, tedy auto s pohonem na elektrinu, a u Chrysleru k tomu jeste dodali malej motor v podobe generatoru, aby byl vetsi dojezd 😉 ale porad je to jen normalni elektricke auto 😉 ( vpodstate auto na elektrinu, s elektrarnou misto motoru ) prave ciste elektricke auto nema zatim sanci masove uspet, neni zaprve dostatecna elektricka sit a to nikde nasvete ani kapacitne ani rozsirenosti mist na dobijeni 😉 to proto tam vyrobci daji motor v podobe generatoru 😉
tenhle koncept je pro tuhle chvili jedinej pouzitelnej na masove rozsireni, neb ma lepsi ekonomicke i ekologicke parametry nez bezny hybrid jako je Prius nebo ciste elektricke auto jako Tesla ( u EV je mensi spotreba, mene baterii, vetsi dojezd diky moznosti jet i na benzin/naftu/plyn )
Jsem moc rad, ze je tu neco noveho, ale uprimne jsem zklamany ze ten design palubovky a ventilatoru nesel vice s novym RX.
Jinak jeto takovy jak jiz bylo zmineno luxusni prius. Neverim na prodeje v Evrope, je to moc americke.
Jinak jeto takovy jak jiz bylo zmineno luxusni prius. Neverim na prodeje v Evrope, je to moc americke.
Teda zase mne Japonci hezky nas...ejřili - tak opět jim nejsme dost dobří ani na to, aby nám v Evropě draze prodali totéž, co levně prodávají Američanům. Myslím tím v USA ceny oproti Evropě zhusta poloviční. Pošilhávaje po hybridu dělal jsem si laskominy právě na Lexus HS 250h. Právě kvůli hybridnímu řešení používanému Toyotou/Lexusem, které nahrazuje elektronikou celou řadu mechanických komponent. A protože mi stačí pošilhávání po hybridu a šilhat vpravo na centrálně umístěnou přístrojovou desku Priusu již pranic netoužím, tak jsem si dělal naději, že bych si na stará kolena třeba pořídil "trochu lepší" vozítko. A protože právě jenom "trochu lepší" a na Lexus GS 450h se nezmůžu ani omylem (o Lexusu LS 600h ani nemluvě - ostatně k tomu je vhodné si pořídit i řidiče ...) tak jsem byl na HS 250h docela natěšený. Nechápu, jak by Lexusu uškodilo, kdyby HS 250h prodávali i v Evropě. Kluci jedni japonští zatracení ...
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.