Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeŠkoda Superb: Třetí generace se začne prodávat na domácím trhu 6. června
43 komentářů
Hittman
1
předobjednávek....čekal jsem více
iKO
1
Lidi čekají na kombík a až jej fyzicky uvidí. Celkem nepochybuji, že škoda zase nebude stíhat. Stejně jako s Fabií a předtím Octavií. 😉
Davislee
predaje nepochybne budú vysoké... ale od septembra a januára sa začnú znižovať...
Nová A4?
Tiez to tak vidim... 😉
A4 je snad jiná liga. Úplně si neumím představit, že bych váhal mezi ní a Supem. Vypadá to, že si udrží kabinu pousnutou dozadu, takže se nedá očekávat zásadní zvětšení prostoru vzadu. Klasický prémiový sedan... Vyznává zcela jiné hodnoty.
Po jejím představení opět zaniknou povídačky o tom, jak je Passat A4 blízko.
Po jejím představení opět zaniknou povídačky o tom, jak je Passat A4 blízko.
Viem, ze ti to prijde ako fantazirovanie, ale su ludia, ktori aj ked maju hafo $/€, tak si nie vzdy potrpia na znacke. Teraz vidia pekneho Supa, o par dni sa s nim nazivo zoznamia...pozru si kabinu - jej "kvalitu", priestrannost...blaa, blaa...a povedia si fajn, za tie grose je to OK, lenze za 3 mesiace moze nastat nieco, na co Audi uz dlhe roky vsadza: Laska na prvy pohlad - je fakt velke % zakaznikov, ktori do nej presedlavaju z inych znaciek. Potom si ten isty clovek s kopou penazi pozrie A4 nazivo a poskrabe sa za uchom: OK, ved nepotrebujem miesto kufra jaskynu, nepotrebujem kupovat vysielacky koli komunikacii so zadnymi pasaziermi >😒] , mam tu interier, motory, pohony o ktorych Sup ani nesnival, tak preco si neurobit radost...? 😉
Ver/never, 1 moj kamarat takto kupil A6 pred X rokmi miesto Passata 5 / Supa 1. 😉
Nehovoriac o tom, ze ma byt vnutri zase o cosi vzdusnejsia a technologiami a moznostami ktore ponukne, tak by mala vsetku konkurenciu dat riadne do smutku. 😉
( aj ked ocakavany vzduchovy podvozok za priplatok vraj mat nebude :-! )
Ver/never, 1 moj kamarat takto kupil A6 pred X rokmi miesto Passata 5 / Supa 1. 😉
Nehovoriac o tom, ze ma byt vnutri zase o cosi vzdusnejsia a technologiami a moznostami ktore ponukne, tak by mala vsetku konkurenciu dat riadne do smutku. 😉
( aj ked ocakavany vzduchovy podvozok za priplatok vraj mat nebude :-! )
" mam tu interier, motory, pohony o ktorych Sup ani nesnival," >😁 a pak se drtiva vetsina A4 proda s 2L naftou a FWD.
aj to sa stava, ale nezda sa mi, ze by % FWD a 2l nafty bolo take velke ako sa snazis naznacit... 😉 ( teda nad 50😖
Nehovoriac o tom, ze zakaznik akeho som takto popisal by nebol ta kategoria, ktoru uvadzas... 😉
Nehovoriac o tom, ze zakaznik akeho som takto popisal by nebol ta kategoria, ktoru uvadzas... 😉
Naopak, potkat V6 je unikum... Snad si nechceš namlouvat, jak se prodá většina šestiválců? 2,0TDI bude s přehledem nejběžnější motorizace a o FWD taky nepochybuju. 😉
Ale no tak, Pajo, Foe... 😉 neviem kto zacal so slovickarenim, ale nepoznam pripad, kedy by v Audi tvorila 1 motorizacia s 1 pohonom "drvivu väcsinu" predajov jedneho modelu - teda s 1 vynimkou - A6 3.0 TDi quattro, nakolko tam sa zahrnaju vsetky 3 vykonove verzie toho motora a tvoria spolu vyse 60% predanych A6. 😄 ( v ramci Europy )
Tu mi ale nechce hadam nikto z vas tvrdit, ze zakaznik, ktoreho som definoval, by sa spraval tak "mainstreamovo" a siahol po motorizacii, ktora z vasho pohladu moze s danym pohonom ( FWD ) tvorit najvacsie % predajov, ale rozhodne nie nejake väcsinove % ! Takze poprosim - rozlisovat... 😉
Tu mi ale nechce hadam nikto z vas tvrdit, ze zakaznik, ktoreho som definoval, by sa spraval tak "mainstreamovo" a siahol po motorizacii, ktora z vasho pohladu moze s danym pohonom ( FWD ) tvorit najvacsie % predajov, ale rozhodne nie nejake väcsinove % ! Takze poprosim - rozlisovat... 😉
Kdyz treba mrknu na mobile.de tak z A4 ve stari max 7 let je k dispozici 14,5tis kousku, z toho 12tis. je dieslovych a z toho 10tis. je s 2l naftou. Sest valcu ma jen kazda desata dieslova A4. Jahreswagny to same, skladove vozy to same.
Ted si navic nevzpomenu kde jsem to cetl, ale nekde jsem videl i statistiku prodeju audi ktera vychazela stejne.
Jednoduse A4 neni A6, A4 je relativne levny zapadni sluzebak, stejne jako superb a podobne jako superb byva i konfigurovana. 2l diesel a rozumne. Jestli te to utesi, stejne to funguje u BMW (vede 318d a 320d) i u Mercedesu (tam ty 4 valce vedou vazne, ale vazne drtive >😒] ). 😉
Ted si navic nevzpomenu kde jsem to cetl, ale nekde jsem videl i statistiku prodeju audi ktera vychazela stejne.
Jednoduse A4 neni A6, A4 je relativne levny zapadni sluzebak, stejne jako superb a podobne jako superb byva i konfigurovana. 2l diesel a rozumne. Jestli te to utesi, stejne to funguje u BMW (vede 318d a 320d) i u Mercedesu (tam ty 4 valce vedou vazne, ale vazne drtive >😒] ). 😉
kolegoooo, ale 1 zasadny omyl pripusti : kolko z tych 2L TDi bolo FWD / quattro ? 😉
a to este ani vsetci to poriadne nepisu... 😉
Ano, A4 je ina, V6 je tam menej bezna, ale nie uplne zriedkava, ako R6 v BMW, alebo nulova ako v MB ( akt. gen. >😒] ). A sam dobre vies, ze podiely 4x4 sa zvysuju napriec vsetkymi moznymi automobilkami na vsetkych moznych trhoch. 😉
Joooo, a este EDIT😒br /> Zrovna v DE sa premiova stredna kupuje bezne aj ako rodinne auto ( pamätam si roky, ked dominovala A4, teraz je to 3er... 😉 ) a to takym sposobom, ze cloveku je az do placu, ze tam sa to predava miesto tak lahko ako u vas / u nas Octavie... :-!
a to este ani vsetci to poriadne nepisu... 😉
Ano, A4 je ina, V6 je tam menej bezna, ale nie uplne zriedkava, ako R6 v BMW, alebo nulova ako v MB ( akt. gen. >😒] ). A sam dobre vies, ze podiely 4x4 sa zvysuju napriec vsetkymi moznymi automobilkami na vsetkych moznych trhoch. 😉
Joooo, a este EDIT😒br /> Zrovna v DE sa premiova stredna kupuje bezne aj ako rodinne auto ( pamätam si roky, ked dominovala A4, teraz je to 3er... 😉 ) a to takym sposobom, ze cloveku je az do placu, ze tam sa to predava miesto tak lahko ako u vas / u nas Octavie... :-!
Tak to ze to tam lidi nepisou uz je jen takove to brusleni kolem faktu, ze jednoduse vetsina A4 skutecne bude FWD a 2.0l tdi.
Pomer proti BMW by me zajimal, nemyslim si ze tam audi bude nejak zvlast dominovat pokud jde o vicevalce a stredni tridu (vyssi stredni je jinej pribeh), precijen kdyz zbezne mrknu do inzerce tak 30d je prodano v pomeru k 2l cca stejne jako u obou V6 spolu proti 2l v A4, tedy 10-15%. Secteno podtrzeno budou na tom jak BMW tak Audi oba stejne smutne a proto kdyz se vratim ke svemu prvnimu komentu => nemyslim ze zrovna toto bude duvod ze by lidi davali prednost A4 pred superbem. Jednoduse A4 bude uvnitr kvalitnejsi, ma premiovou auru a kdo si nepotrebuje hrat na taxikare tomu muze A4 poslouzit lepe nez superb, pritomnost V6 ale zjevne zajima jen naprostou mensinu lidi (resp. jen mensina na nej dosahne).
Pomer proti BMW by me zajimal, nemyslim si ze tam audi bude nejak zvlast dominovat pokud jde o vicevalce a stredni tridu (vyssi stredni je jinej pribeh), precijen kdyz zbezne mrknu do inzerce tak 30d je prodano v pomeru k 2l cca stejne jako u obou V6 spolu proti 2l v A4, tedy 10-15%. Secteno podtrzeno budou na tom jak BMW tak Audi oba stejne smutne a proto kdyz se vratim ke svemu prvnimu komentu => nemyslim ze zrovna toto bude duvod ze by lidi davali prednost A4 pred superbem. Jednoduse A4 bude uvnitr kvalitnejsi, ma premiovou auru a kdo si nepotrebuje hrat na taxikare tomu muze A4 poslouzit lepe nez superb, pritomnost V6 ale zjevne zajima jen naprostou mensinu lidi (resp. jen mensina na nej dosahne).
Takze este okolo toho chvilku potancuj, a uz sa hadam aj uzhodneme na pravde😒br />
Ano, najcastejsia motorizacia 2.0 TDi a pravdepodobne viac FWD ako quattro, ale nie ako si pisal predtym, ze "drviva väcsina 2.0 TDi FWD" ...OK ? 😉
Nakolko 2.0 TDi automaticky neznamena FWD !!!! 😉
So zvyskom defakto suhlas, len zase s malym dodatkom, ze ja som pisal o inom, ako standardnom zakaznikovi... 😉
Co sa viacvalcov v strednej tyka - tazko povedat, ale proti BMW to tipujem tak, ze benzinov kupuju viac R6 Baworackych, a nafty asi skor tie V6 TDi . Ale mozno sa mylim.
Nakolko 2.0 TDi automaticky neznamena FWD !!!! 😉
So zvyskom defakto suhlas, len zase s malym dodatkom, ze ja som pisal o inom, ako standardnom zakaznikovi... 😉
Co sa viacvalcov v strednej tyka - tazko povedat, ale proti BMW to tipujem tak, ze benzinov kupuju viac R6 Baworackych, a nafty asi skor tie V6 TDi . Ale mozno sa mylim.
Proč se rozčiluješ? D3 převzala nadvládu v prodejích střední třídy nad mainstreamem a s tím souvisí i běžný motorizace. Ani v dobách, kdy se prodávalo podstatně míň prémie nebyly šestiválce prodávanější motorizací. 😉
Sorry, ale za tim co jsem napsal si stojim. Mrknuti na cisla ke kterym se v rychlosti dostanu mi davaji za pravdu. Quattro tak 1/3 audi A4, V6 tak 1/10 audi A4. Pro me drtive FWD a 2l nafta (jeste k tomu vetsina jen ta slabsi, 110kw). :-!
Pokud mas lepsi cisla sem s nima, rad se poucim, do ted, ale pises spis o svem prani nez o tom co vidim ze se prodava. Jak pise webpaja a vlastne si to napsal i ty, stredni premiova je dnes jiz masovka, dostupne auto ci uz sluzebni nebo soukrome pro masy a masam staci 2L (zvlast kdyz je A4 furt relativne lehke auto a dnesni 2L maji parametry na urovni 3L z pred 15 let). 😉
Pokud mas lepsi cisla sem s nima, rad se poucim, do ted, ale pises spis o svem prani nez o tom co vidim ze se prodava. Jak pise webpaja a vlastne si to napsal i ty, stredni premiova je dnes jiz masovka, dostupne auto ci uz sluzebni nebo soukrome pro masy a masam staci 2L (zvlast kdyz je A4 furt relativne lehke auto a dnesni 2L maji parametry na urovni 3L z pred 15 let). 😉
fOE, ved ked sa divam na tvoj prispevok, tak zhoda panuje v absolutnej väcsine.
Az na 1 malinky detail😒br /> Ty bud ma chces prekrutit, alebo ti malinko robi problem matematika 😄
Ak aj 2L nafta tvori nadpolovicnu vacsinu predajov, nech - ani to ti vyvracat nebudem.
Problem nastava v momente, kedy si musis uvedomit, ze z toho mnozstva je urcite % a nie male, ktore je quattro. A od tohoto momentu ti musi byt jasne, ze kombinacia 2L nafta FWD sa nerovna nadpolovicnej väcsine. 😉
Bohuzial, nemam ti z kade ja zobrat relevantne cisla, ale ked sa nad tym trosku zamyslis, das mi za pravdu. Takze este raz zhrnutie😒br /> 2L nafta ano, ale v ratane AWD. A jeho podiel je nam neznamy.
Preto nepis ze 1 motorizacia s pohonom FWD bude nad 50% lebo toto by devalvovalo uroven nasich debat, nakolko ta mam za slusneho diskutera... 😉
Az na 1 malinky detail😒br /> Ty bud ma chces prekrutit, alebo ti malinko robi problem matematika 😄
Ak aj 2L nafta tvori nadpolovicnu vacsinu predajov, nech - ani to ti vyvracat nebudem.
Problem nastava v momente, kedy si musis uvedomit, ze z toho mnozstva je urcite % a nie male, ktore je quattro. A od tohoto momentu ti musi byt jasne, ze kombinacia 2L nafta FWD sa nerovna nadpolovicnej väcsine. 😉
Bohuzial, nemam ti z kade ja zobrat relevantne cisla, ale ked sa nad tym trosku zamyslis, das mi za pravdu. Takze este raz zhrnutie😒br /> 2L nafta ano, ale v ratane AWD. A jeho podiel je nam neznamy.
Preto nepis ze 1 motorizacia s pohonom FWD bude nad 50% lebo toto by devalvovalo uroven nasich debat, nakolko ta mam za slusneho diskutera... 😉
Kdyz zustaneme u tech cisel z mobile.de, a ja samozrejme vim jak chaby zdroj informaci to je, tak kdyz vemes uplne vsechny audi A4, vcetne A4 allroad (ktery je tam veden jako samostatny model) a budes hledat ty s quattro, 4x4, nebo allradantrieb dostanes nasledujici cisla😒br />
14,5tis audi A4 celkem
z toho si vyfiltrujes vsechny 2L dieslove verze a jsi na 10,4tis aut
a z toho odectes vsechny s quattro, 4x4 nebo allradantrieb (celkove mene nez 2tis kusu) a jsi na vice nez 8tis audi A4 s 2L naftou a pohonem FWD.
Vice nez 8tis z 14,5tis je vetsina, ale uznavam, ne drtiva (teda ne drtiva ve vztahu k prodejum celkem, zcela jiste drtiva ale ve srovnani s kazdou dalsi samostatnou moznou kombinaci).
Kdyz se mrknes do jahreswagenu, kde drtiva vetsina jsou auta z leasingu, inzerovana dealerama a s inzeratama lepe vyplnenyma, dostanes se na podobny pomer. Ani jedno, ani druhe neni dobry zdroj dat, jestli chces zpochybnovat toto, klidne muzes a ja ti dam za pravdu. Minimalne silne indicie to ale jsou a ty indicie vsechny do jedne smeruji tam co ti tu od zacatku pisu. Az po stredni tridu vcetne je "klasicka audi" predokolka s 2l naftou pod kapotou, coz je prirozeny stav na evropu. Ma to tak u premie kazdy a v blizke dobe se prida XE. 😄
z toho si vyfiltrujes vsechny 2L dieslove verze a jsi na 10,4tis aut
a z toho odectes vsechny s quattro, 4x4 nebo allradantrieb (celkove mene nez 2tis kusu) a jsi na vice nez 8tis audi A4 s 2L naftou a pohonem FWD.
Vice nez 8tis z 14,5tis je vetsina, ale uznavam, ne drtiva (teda ne drtiva ve vztahu k prodejum celkem, zcela jiste drtiva ale ve srovnani s kazdou dalsi samostatnou moznou kombinaci).
Kdyz se mrknes do jahreswagenu, kde drtiva vetsina jsou auta z leasingu, inzerovana dealerama a s inzeratama lepe vyplnenyma, dostanes se na podobny pomer. Ani jedno, ani druhe neni dobry zdroj dat, jestli chces zpochybnovat toto, klidne muzes a ja ti dam za pravdu. Minimalne silne indicie to ale jsou a ty indicie vsechny do jedne smeruji tam co ti tu od zacatku pisu. Az po stredni tridu vcetne je "klasicka audi" predokolka s 2l naftou pod kapotou, coz je prirozeny stav na evropu. Ma to tak u premie kazdy a v blizke dobe se prida XE. 😄
megacruiser
Dneska cestou do prace jsem videl 3 plny kamiony. Takze i predvadecky mozna lokalne zacnou driv 😄
overnight
Krásný auto, líbí se mi hlavně liftback, už se těším až je budu vídat na cestách :yes: :yes:
Davislee
myslel som nastupcu laguny 😉 😄 tak myslím že A4 je cenou uplne inde 😄 sedan sa začne predavať v septembri a v januari sa začne predavať kombi verzia pre praktikov 😄
autá strednej triedy sú hlavne fleetové. Tvoria až 80% všetkých predajov.
na Cz/Sk trhu si značku Renault zvolí len pár hlavne francúzskych spoločností. Nepopieram, te nová Laguna bude zaujímavá, ale žiaľ Renault patrí k automobilkám, kde je rozdiel v cene na začiatku predaja a na konci skoro 20%.
To všetko hovorí proti Lagune. (nehovoriac o tom, že aj posledný model mal byť doslova tým posledným a cez slabé čísla predaja sa nemalo pokračovať v ďalšom modeli)
na Cz/Sk trhu si značku Renault zvolí len pár hlavne francúzskych spoločností. Nepopieram, te nová Laguna bude zaujímavá, ale žiaľ Renault patrí k automobilkám, kde je rozdiel v cene na začiatku predaja a na konci skoro 20%.
To všetko hovorí proti Lagune. (nehovoriac o tom, že aj posledný model mal byť doslova tým posledným a cez slabé čísla predaja sa nemalo pokračovať v ďalšom modeli)
no.. kôli predajom sa to už nebude volať Laguna.. škoda toho pekného mena ale ak to pomôže predajom 😄 myslím že jediná vec ktorú to auto nebude mať je 4x4... ano aj ja by som odporučil takému autu tento pohon... ALE!... superb ani passat nemajú 4 control 😉 tento model nahradí aj latitude... a čo sa týka motorov.. väčšina furt mrmle o tych 1,6.. v espace to stačí zatial.. a predpokladam že nové 2,0 dCi Twin turbo ktoré majú mať výkon od 200-240 koní tiež budú viac než konkurencie schopné.. dalej si myslím že spracovanie bude luxusné ako v espace.. takže naozaj asi jediné čo niekomu môže vadiť.. je absencia 4x4... 😄
Laguna 2016 je len komcernový globálny model Samsung sm5, resp. jeho nástupca na budúci rok. Preto to bude len sedan. A vôbec sa nebudemčudovať, ak z neho vzíde nejaký Nissan pre US trh.
nebude to žiadny samsung 😉 bude to globalny model.. a dalšia chyba.. nebude len sedan.. už sa testuje aj combi verzia vid https😐/scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hph… .... predstaví sa 6.7. 😉 pride na trh v septembri 😉 kombík v januari.. a ano mam podozrenie že už hotový Nissan Maxima je brat z aliancie 😉 ale to nebude jak predtym latitude od samsungu preboha... toto bude original francúz z dielne Renault! a dostane ked tak znak samsungu v prislušnych krajinach 😉
Pokud bude Laguna nabízet až 240HP a přidá i schopný benzín, bude to jen dobře. Přejmenování mi pak přijde nešťastný. Už jsem tu psal, že bych ocenil návrat k jednoduchý eleganci I. generace, která ačkoliv technicky nebyla zrovna zázrak, vypadala v liftbacku velmi pěkně a obecně je dodnes koukatelná.
4control je možná fajn, ale marketingově by pomohlo spíš 4WD. O tom není třeba diskutovat.
4control je možná fajn, ale marketingově by pomohlo spíš 4WD. O tom není třeba diskutovat.
IPace
na nekterych fotkach pusobi desne tezkopadne
treba [odkaz]
a treba tady se jim to splacani nekolika fotek fakt nepovedlo , pusoby to desne neprizozene [odkaz]
treba [odkaz]
a treba tady se jim to splacani nekolika fotek fakt nepovedlo , pusoby to desne neprizozene [odkaz]
JGucci
Je fajn, ze datum prodeje posunuli o 1 tyden do predu, nez puvodne planovano...to samé v Nemecku, tam posunuli start prodeje z 20. na 13. cervna.
Takze se jiste ve ctvrtek nebo patek dockame slavnostniho predani 1. Superbu III Zemanovi 😉
Takze se jiste ve ctvrtek nebo patek dockame slavnostniho predani 1. Superbu III Zemanovi 😉
Baron de Maxim-Fratzek
Natočil jsem nový Superb Combi prohánějící se kolem Prahy😒br />
[odkaz]
:yes:
[odkaz]
:yes: