Ekonomika
Anonym
3
rádo se stalo :yes:
Přejít do diskuze
Já vám to řeknu opět napjosto pšesně soudjuzi, nájůst Kadylkau je bambilion pjocent, takže je pjvní v tabulce, tupci >😁 >😁 >😁 >😁
nissan a infiniti. škoda, že infiniti nemá více prodejců, ten nárůst by byl ještě větší...
Proč ne. Věřím, že to někoho dokáže oslovit. V této exotické oblasti mi ale vždy vyrazí dech Fisker Karma. Rozměry a design toho auta a hlavně jak působí v prostředí okolního provozu... Výborné.
docela slušný číslo za 5 měsíců na ČR. Krom Jeepu paradoxně neprodávanější americká značka v čr
Vlastně nárůst 400% a vynechaj ho! >😒]
Když něco dělám tak to dělám pořádně [odkaz] 😉
Když něco dělám tak to dělám pořádně [odkaz] 😉
Ale jo, to chápu. Jen bych čekal výrazný nárůst, když májí tak velkohubá prohlášení o svých produktech 😉
q 50 je jistě v eu velmi dobře použitelná a vzhledem k tomu, že má přijít qx30/q30 tak se situace výrazně vylepší. tímto by i prodejnost měla stoupnout. ale jde o marketing a redbull f1 je zatím málo...
S Karhlem mě spojuje jedno: Budu mít radost z toho že Saudské Arábii budou klesat příjmy. To budu mít nesmírnou radost. Jsem zvědav co si ti mohamedáni počnou.
Tesla je průkopník sláva jí.
Tesla je průkopník sláva jí.
Tak jestli to berete takhle, tak to považujte za změny prodejů před čtyřmi měsíci 😄
Jj místo jednoho pořádnýho přehledu sou tu 2 průměrný ani dohromady nestíhající články >😁
Infiniti nema v podstate zadne modely pouzitelne na evropskem trhu, takze je odsouzeno k paberkovani. Navic jako vsechny "ameriky" ma v EU mizernou poprodejni podporu. A to rikam jako nekdo kdo Infiniti vlastni. :-!
Ta nafta vod Mercedesu není špatná. Škoda že jim nepustili verzi C 250 BlueTEC. Lepší je benzínový turbo původem taky od MB. Bomba je hybrid :yes: :yes:
Naftový třílitry včetně 50 se mužou jít klouzat 😉
Naftový třílitry včetně 50 se mužou jít klouzat 😉
Q50 je opravdu nejevropstejsi z nabidky, ale i tam je problem s mizernym sortimentem dieselu (1x 125 kW uz je dnes uplne mimo peloton) a celkove to auto nema moc nic cim by mohlo vyrazneji ohrozit evropskou premiovou konkurenci.
Zbytek nabidky je na tom jeste vyrazne hure, treba Mko s ted uz jedinym diesel zoufaleho vykonu je uz jenom auto k pousmani.
Zbytek nabidky je na tom jeste vyrazne hure, treba Mko s ted uz jedinym diesel zoufaleho vykonu je uz jenom auto k pousmani.
No kdyz vezmu v potaz to, ze vetsina lidi na nove modely teprve ceka, tak vim ze za cca 4 mesice to bude zase u tech znacek naopak...jelikoz se to nepocita z prodeju ale registraci. Takze ti co kupovali pred cca 4 mesici nove modely alfy atd....tak je logicke, ze ted jim lezou cisla....proste clanek o nicem....
Nemusí moc růst, stačí, když si bude držet současná čísla v rozdílu pár kusů a v tomhle pseudopřehledu se neobjeví...
U Volva všichni čekají na dodávku nových XC90...to pak bude nárust, jestli tedy budou stíhat vyrábět... 😉
>😁 >😁 >😁 >😁
Na základě příspěvků toho pomatence mě vždycky zamrzí prodej benzínožrouta, který mě v průměru nešel pod 12,5 a při zábavě mnohem více a znovu mě chytají chutě na pořízení nějaké V8 ze za oceánu >😁
edit: Koukám opět nějakej zoufaleček s palečkem a bez názoru.
Na základě příspěvků toho pomatence mě vždycky zamrzí prodej benzínožrouta, který mě v průměru nešel pod 12,5 a při zábavě mnohem více a znovu mě chytají chutě na pořízení nějaké V8 ze za oceánu >😁
edit: Koukám opět nějakej zoufaleček s palečkem a bez názoru.