Novinky
maros
3
... já bych to viděl na nějakou Tuzingovanou, obyč 308. Vždyť vypadá lacině už na fotkách 8-s
BaracudaJ
8
Ano jsme si jistí 😉 , vidíš to špatně, zkus to ještě jednou, protože laciný tuzing tu nevidím.
Kasprik
8
Ty woga podívej se co máš v garáží. Nějakou olítanou Octavku se stočenejma kilákama v tdíčku na hlínách a s autorádiem Sencor za litr.
peterle
4
I kdyby mel trabanta proc o tom pises? Co to ma s jeho nazorem na auto z foto?
Somewhere je už preč
7
marosov názor nemá nič spoločné ani so zdravým rozumom
Hammunasakra
2
Nestyď se a dej si do avataru svou pravou fotku [odkaz] 😄
webpaja
2
Ty musíš mít hroznej život. Někoho tak zamindrákovanýho a frustrovanýho těžko hledat 😉 :-!
ericn
1
Jo, pořád ho to ne a ne pustit >😁 Navíc je Peugeotů, Citroenů a Renaultů na silnicích mraky .... :yes:
Ty přední brzdy jsou fakt veliký, hlavně v porovnání se zadníma. Brzdit budou určitě ale dobře
S tím motorem z R to může být slušně nabušené vozítko :yes:
Díky za každou konkurenci... 😉 Vzhledově (třeba mě utlučte) míří právě 308 na Golf nejvíce, výkonově spíše na Cupru nebo budoucí GTI Clubsport. Osobně vítám každého, kdo se chce na silnici s použitím mozku pobavit. Tímto zdravím majitele červeného Twinga RS, s kterým jsme se včera náhodně potkali, "zbytečně" spálili nějakej benzín a pak bezuzdně tlachali jak baby na trhu. >😁
ja som to mal včera podobné s jedným maníkom na ST220 síce na D1 ,ale jazda dobrá.Taktiež zdravím. :yes:
Vzhledově možná ano, ale technika z RCZ-R je spíš konkurencí pro Golf R. Jen pro připomenutí, třeba na okruhu Contidrome RCZ-R nadělilo Golfu sice jen necelou sekundu, ale přesto je to cenný skalp. I když je motor jen 1.6 THP 😉.
To si řekneme za mokra... 😉 A navíc nechci předjímat, ale samotná technika z kupátka ti u hatchbacku zřejmě nezajistí tutéž jízdu. Uvidíme, každopádně 308 GTi bude zajímavej přírůstek mezi horký poklopy. 😄
Když jsem si zvětšil fotku předních brzd a uviděl PLOVOUCÍ KOTOUČE se čtyřpístkovými třmeny, tak mi srdce zaplesalo. To se dnes už skoro nevidí.
A jelikož to zase bude Alcon [odkaz] , tak se bude na co těšit stejně jako u RCZ-R, který má jedny z nej brzd v sériovkách vůbec.
BRAVO Peugeot :yes:
A jelikož to zase bude Alcon [odkaz] , tak se bude na co těšit stejně jako u RCZ-R, který má jedny z nej brzd v sériovkách vůbec.
BRAVO Peugeot :yes:
Konečně někdo, kdo tomu rozumí. Přesně tak jsou to plovoucí kotouče na hliníkovém náboji, 4-písty Alcon. Kotouče mají takový skromný rozměr 380x32 😉.
Takove kotvy uz snad budou blbovzdorne i pro hmotnostni kategorii HH 😄
O dost horsi uz to bude s cenou spotrebnich dilu na ne, i vynikajici brzdy jdou zabit levnymi aftermarket kotouci a deskami.
O dost horsi uz to bude s cenou spotrebnich dilu na ne, i vynikajici brzdy jdou zabit levnymi aftermarket kotouci a deskami.
Tak cena by mě taky dost zajímala.
Sice předpokládám, že Starline se vyjímečně do náhrady pouštět nebude >😁 , ale rozhodně máš pravdu.
Teď jsem se díval na kelly.cz a náhradu na RCZ nabízí pouze na zadek.
Na předek ani kotouče ani desky a to od žádného výrobce.
Sice předpokládám, že Starline se vyjímečně do náhrady pouštět nebude >😁 , ale rozhodně máš pravdu.
Teď jsem se díval na kelly.cz a náhradu na RCZ nabízí pouze na zadek.
Na předek ani kotouče ani desky a to od žádného výrobce.