Ekonomika
0
CX-7 je xkrat hezci >😒], CRVcko taky...tohle je jak kolotocarska atrakce, neco jako nova Fiesta..
Přejít do diskuze
nu konecne nam krasne zlevnila....mel jsem ji pucenou na vikend...a muzu potvrdit velmi dobre jizdni vlastnosti, prijemny interier (v ramci cenove hladiny) a exteier se me libi az az. Pravda radeij bych tam videl moznost 2,2 tdci....zakladni 2,0 neni spatny...ale preci jen troska vykonu navic neuskodi. 2,5T mame doma v Mondeu...a je to jiny kafe...staci s tim jezdit potichu a poslouchat zvuk pri jemnych rozjezdech motoru a clovek je jak v jine dimenzi (oproti dieslum atd.) a nebo radne vytocit a...no 😄
Osobně jsem se přesvědčil o kvalitách Fordu. Nyní jdou na to chytře, Kugou rozhodně vylepšili design i techniku...ale ve vylepšení kvality z osobních zkušeností nevěřím. Měl jsem již 2kousky fordu a stačili mi na celý život. Poté jsem si převzal po šéfovi starší Toyotu Corolu a nyní jezdím 2 rokem opět starší Hondu CRV 2,0VTEC ES 04 a servis používám pouze na výměny olejů , filtrů a pneu - problémy žádné neřeším. Osobně mám tedy s Japonci dobré zkušenosti a na evropské auto mně již nikdo nenachytá (především díky předraženým servisům).
uvažoval jsem o tom, než kugu, radši cx-7, focus je za stejny prachy jako octavka tak nevim, zase zaruka 7 let je fajn
Ta 1,6 pro volvo, mondeo, smax vyráběná v Irsku a navržená pro kvalitní produkci evropského Fordu bude dobrá. Toho americkýho čvachty 3,5 litrovýho bych se ani klackem nedotkl.
Ten V-6 EcoBoost je rozhodne vyspelejsi nez stary cvachtak EU Fordo-Volvo T5 😉
Mimo i to Volvo take brzo bude prodavat EcoBoosty a zacne 1,6 pod nazvem GTDi >😁
Mimo i to Volvo take brzo bude prodavat EcoBoosty a zacne 1,6 pod nazvem GTDi >😁
Dát americkej čvachták do pěknýho a technicky vyspělýho auta no to by bylo FUJ a KUGU by si pak nikdo nekoupil, takhle je jedno z nejlepších i nejhezčích malých SUV na trhu.
Cena už ujde a tak teď byste měli kluci dát o tom vědět. Něco jako propagace, reklama. No přece už to znáte. FUSION!
Tak dolu bych v té naftě už moc nešel, ono to přeci jenom koštuje 16, 17q ale 2,2 by určitě kupce našlo.
Myslim ze T5 200 PS tam patri jako alternativa. Jeste by to chtelo nejake 2,2 TDCi nebo 1,6 GTDi.
Myslis ze uz neni duvod kupovat predrazenou a obcas horici R8. >😁 Staci dobra Kuga 4x4 s T5.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tak pod dojmem této zprávy se určitě urve pár dalších výtahů, považte, první supersport s cenou pod šestset, to je něco. 😉