Novinky
Stravil jsem u Eurosportu od vcerejsiho odpoledne taky peknych par hodin. Hlavne diky ceskym komentatorum, celou dobu bylo co poslouchat :yes:
Já to úplně zameškal, vůbec nikde jsem nepostřehl, že se jede ;-\
A to se jelo i s hybridama, jak te to jen mohlo minout? 😄
no, Priusy akosi nestihali... >😒]
Ja som smutny z toho, co vsetko postihlo nasich - aj chyby, aj technika... ;-\
Tak este hadam na buduci rok, a potom hor sa do F1 😉
hmmm..., aj ked neviem, ci pocas celej sezony F1 naratam tolko zaujimavych minut, ako tu pocas tychto 24 hodin... :-! :yes: :yes: :yes: :yes:
Ja som smutny z toho, co vsetko postihlo nasich - aj chyby, aj technika... ;-\
Tak este hadam na buduci rok, a potom hor sa do F1 😉
hmmm..., aj ked neviem, ci pocas celej sezony F1 naratam tolko zaujimavych minut, ako tu pocas tychto 24 hodin... :-! :yes: :yes: :yes: :yes:
radšej nech ostanú kde sú,lebo mám pocit,že F1 sa rúti do p.... a to vravím ako F1 fans.
Já ti dal palec nahoru, nevím proč mínusy, ale což.
Na F1 už nekoukám, několik let dominuje jedna a pak zase druhá stáj, piloti jsou prostitutky, prostě nebaví.
Na F1 už nekoukám, několik let dominuje jedna a pak zase druhá stáj, piloti jsou prostitutky, prostě nebaví.
nad tymi palcami sa mi niekedy rozum pozastavi, ale nejako extrea to neriesim, ale diky 😉
Aj ked - pozeram na stav palcov, a v porovnani so vcerajskom mi UBUDOL 1 minusovy ! >😁 - zeby nejaky skriatok v systeme, alebo nieco podobne...? 😲
Co sa F1 tyka - je mooooc komplikovana ( technicke pravidla ) , preto mozno je aj menej zaujimava pre mnohych divakov - ono je tam strasne vela suvislosti, ktore treba pochopit a potom tie zavody davaju vacsi zmysel. Lenze pokial ma byt tento druh motorsportu len pre maniakov, ktori maju nastudovane pravidla a chapu, preco ten cerveny ide teraz pomalsie a potom rychlejsie ako ten strieborny, tak je to proste zle - obycajny divak je pravom znechuteny, "akčnosť" pretekov poväcsinou oznamkovana ako "3-" ak teda vobec... :-!
Takze pokial sa radikalne nezmenia pravidla, bude to len defakto jednoducha rovnica😒br /> vela €€€ €€€ na vyvoj = dobre vysledky ( Ferrari, Mercedes ) , ostatni maju smolu. :-!
A ti piloti - nenazyval by som ich tak hanlivo. Momentalne su to oni, na koho su kladene najvacsie naroky: pojdes ostrejsie - odfajcis brzdy, gumy, minies palivo, prehrejes ERS... 8-s - drviva vacsina z nich sa viac poti z toho aby spravne davkovali "plyn" a celkovo "menežovali" svoju jazdu, nez zo zavodu ako takeho.
A aj ked vsetko urobis spravne, a v Monaku ta zavolaju do boxov z 1. miesta, tak aj tak nevyhras... 8-s
Aj ked - pozeram na stav palcov, a v porovnani so vcerajskom mi UBUDOL 1 minusovy ! >😁 - zeby nejaky skriatok v systeme, alebo nieco podobne...? 😲
Co sa F1 tyka - je mooooc komplikovana ( technicke pravidla ) , preto mozno je aj menej zaujimava pre mnohych divakov - ono je tam strasne vela suvislosti, ktore treba pochopit a potom tie zavody davaju vacsi zmysel. Lenze pokial ma byt tento druh motorsportu len pre maniakov, ktori maju nastudovane pravidla a chapu, preco ten cerveny ide teraz pomalsie a potom rychlejsie ako ten strieborny, tak je to proste zle - obycajny divak je pravom znechuteny, "akčnosť" pretekov poväcsinou oznamkovana ako "3-" ak teda vobec... :-!
Takze pokial sa radikalne nezmenia pravidla, bude to len defakto jednoducha rovnica😒br /> vela €€€ €€€ na vyvoj = dobre vysledky ( Ferrari, Mercedes ) , ostatni maju smolu. :-!
A ti piloti - nenazyval by som ich tak hanlivo. Momentalne su to oni, na koho su kladene najvacsie naroky: pojdes ostrejsie - odfajcis brzdy, gumy, minies palivo, prehrejes ERS... 8-s - drviva vacsina z nich sa viac poti z toho aby spravne davkovali "plyn" a celkovo "menežovali" svoju jazdu, nez zo zavodu ako takeho.
A aj ked vsetko urobis spravne, a v Monaku ta zavolaju do boxov z 1. miesta, tak aj tak nevyhras... 8-s
To Monako nebylo o zavolání z 1. místa ale v blbou dobu!
Aby se ti spravila nálada [odkaz] 😄
Aby se ti spravila nálada [odkaz] 😄
cital som uz vcera 😉
Aspon vidis, ze keby bolo treba silny len 3-liter TDi, tak nieje problem, ale u nas to riesime viac valcami a väcsim objemom 😄
Aspon vidis, ze keby bolo treba silny len 3-liter TDi, tak nieje problem, ale u nas to riesime viac valcami a väcsim objemom 😄
přesně komentátoři na Eurosportu za jedna :yes: hlavně ty všemožný postřehy a zajímavosti od lidí co v Le Mans někdy byli osobně na závodech :yes: :yes😒br />
jinak u přenosu Le Mans jsem strávil cca 18 hod. a byl to super zážitek, ta trať má duši :yes: :yes: :yes:
jinak u přenosu Le Mans jsem strávil cca 18 hod. a byl to super zážitek, ta trať má duši :yes: :yes: :yes:
Tak oni tím dost žijou, Béla i (nebo možná "a hlavně") Martin Straka. Už hezkou dobu před závodem na svejch FB přinášej různý novinky a spekulace a živě debatujou s fanouškama atd. To není standardní příprava na práci, to je koníček a taky pak ten výsledek podle toho vypadá... :yes: Já bych se na to možná ani nedíval, ale oni mě tím svým entuziasmem ještě před závodem tak načnou, že to skouknu skoro celý... 😄
auta jim šlapala jako hodinky, Audi rychlé, ale moc jezdeckých chyb, Nissan kolosální ostuda. Vítěz GT Pro Chevy Corvette absolutní jednička co se soundu týče, při jejím průjezdu pit-lane mechanikům ostatních stájí padal vercajk z ruky.
Tož pravda kontroverzí nadpis, leč nelze jinak :yes: Ale měli by nechat jezdit i Lambo >😁
Krásný závod, fajn komentátoři ... jen na rozhovor s Aničkou jsem jaksi už bohužel nevydržel.
A velká zvědavost co příště předvedou kluci od Forda s GTčkem ...
Tož zas za rok .......
Krásný závod, fajn komentátoři ... jen na rozhovor s Aničkou jsem jaksi už bohužel nevydržel.
A velká zvědavost co příště předvedou kluci od Forda s GTčkem ...
Tož zas za rok .......
Fandil som Audi, ale gratulujem Porsche. Perfektny vykon. >😒] :yes:
Až tam bude tahle mašina tak ve svý tříde všem nakope zádě ... Teda za předpokladu, že seženou schopný jezdce >😁
hodin čistého času jsem letošnímu LM věnoval a pěkně si to užil. Krásné závodění až do konce ve všech kategoriích, zvuky z budoucnosti zachraňovala vette a féra v gétéčkách, bezva komentář na Eurosportu. Gratulace Porsche! 😄 :yes:
u Nissanu jen doufejme, že posbírali data a příští rok se chytnou
To je zajimavy rozhodovani - vzdycky si vyberes, komu budes fandit, podle toho, jestli ma sanci na vitezstvi?
Tomu rikam charakterni fanousek >😁
ostatne vloni jsem fandil Porsche a asi vime jak to dopadlo, ze neuspeli 😉