Novinky
[odkaz] ... ( ak neratam rolls a bentley ) tak v tejto triede mam vybrate , jaguar :yes:
Na fotkách dobrý no, ale naživo ten čumák prostě není úplně dokonalej.
kazdemu sa ten predok pacit nemoze.... a ani zadne partie... mas pravdu... na tejto foto mi to pride krajsie ... [odkaz] a podla mna prave nazivo je to ok.... fotky skresluju ale nazivo pecka... :yes:
"Elektronická funkce All-Surface Progress Control zajišťuje hladkou a efektivní jízdu na hladkém povrchu."
Kluci to co vylezlo z překladače asi není to, co chtěli v Coventry sdělit? Myslím, že se jedná o kontrolu na povrchu se sníženou přilnavostí 😉
Kluci to co vylezlo z překladače asi není to, co chtěli v Coventry sdělit? Myslím, že se jedná o kontrolu na povrchu se sníženou přilnavostí 😉
"All-Surface Progress Control enables smooth, effortless drive-away on low-friction surfaces such as snow and ice - all the driver has to do is steer." 😄
Detz džast bejzyk ynglyš, gájz. :-!
Detz džast bejzyk ynglyš, gájz. :-!
Jaguar XJ zatím nic moc, možná nový XF a XE zase více lidí přesvědčí, že Jaguar znovu vyrábí konkurenceschopná auta. Zatím je XJ jen o kousek lepší než Phaeton a ten navíc, má omezený počet motorizací. [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
lenže XJ sa nikdy nevyrábalo tak masovo ako S, 7er alebo A8...za celý svoj život som nezažil že by som na ceste videl nejako veľa XJ čo sa mi ale pri A8 alebo S stáva často...ja skúsenosť s XJ mám konkrétne s 3.0d na predvádzacích jazdách a s 5.0. V8 ktorú mal kedysi kamarát a popravde toto auto je proste výnimočné..infotainment je trochu zastaralý uznávam ale inak to auto nemá chybu...je proste výnimočné tak ako každý iný Jaguar, nepredá sa ich tolko možno preto pretože ludia naučení na Nemeckú trojku sa proste boja presedlať na niečo iné...
čo sa týka ale schopností, v dobe ked toto XJ prišlo na svet prekonalo veškerú konkurenciu vrátane vtedajšieho S...proste kto chce zapadnúť nech si kúpi Nemca, kto chce byť iný kúpi si Jag.. 😄
čo sa týka ale schopností, v dobe ked toto XJ prišlo na svet prekonalo veškerú konkurenciu vrátane vtedajšieho S...proste kto chce zapadnúť nech si kúpi Nemca, kto chce byť iný kúpi si Jag.. 😄
Každopádně na fotkách v modrý lepší, přitom je to jedno z mála aut, kterýmu naživo bílá bezvýhradně sekne.
U S-Klasse je to rubinschwarz zhruba za třetinu (není to designo lak). Dalo by se asi debatovat, nakolik je to červená.
Pokud se ti líbí Italian Racing Red, tak na tebe budou asi příliš umírněné. Ale rozbíjí tu šeď (u A8 mají snad pět černých laků >😁 ).
To je otázka. Já jich už pár viděl, ale moc to nebude. A záleží jaká červená. Mně osobně jdou víc ke kupé než k sedanům. Kdyby jich jezdilo více, možná by si to sedlo.
Na QP se často zapomíná i když viz já včera 20😁2 je to průkopník a zakladatel kategorie :yes:
Jaguar XJ od roku 1968
S-Kláda od 1972
BMW 7 od 1977
Lexus LS od 1989
Audi A8 od 1993 (V8 od 198😄