Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Chris Evans je novým moderátorem Top Gearu

11 komentářů

Horst Fuchs
No, nevím, kolik toho o Clarksonovi víš, doporučuji si minimálně přečíst jeho knížky. Je to člověk sice přinejmenším zvláštní a nejspíš dosti nesnesitelný, nicméně o autech a vůbec technice toho ví opravdu hodně. Navíc byl spolu s produkčním "ideovým tvůrcem" programu, Hammond a May pak jejich nápady ještě dotahovali.

Na druhou stranu (a už jsem to taky psal) mi připadalo, že už jsou tito tři pánové z Top Gearu tak nějak otrávení, kde byl dřív vtip a hravost, nastupovala trapnost a nuda (například hrozný indický speciál). Navíc Clarksonovy obvyklé provokace začaly být poněkud přehnané (patagonský speciál).

Evanse znám jen z té jedné epizody, jinak o něm nevím vůbec nic. Takže uvidíme...
béemvé
Byla to prakticky bulvární show jednoho člověka (ne objektivní pořad o autech), nutno říci dosti labilního a jemně řečeno velmi komplikovaného. Některým typům lidí se ten jeho neprofesionální humor a zesměšňování líbí, ale v jeho případě je to už dost ohrané a když k tomu přidám některé výroky o autech, tak ty jeho tzv. "znalosti" velmi často ustupují jeho antipatiím nebo naopak nákloností a jeho celkově silně proměnlivé náladě. Ten pořad změnu potřeboval již dávno...

Evans není suchar, ale ani hulvát, takže je to určitě dobrá volba. 😄
Nonsens
TG bol najsledovanejšia autošou na svete. Bodka. Asi to robili dobre. Vyhlásenie, že to isté sa dá urobiť aj menej provokačne a bulvárovo je nezmysel, lebo bulvár má vždy vyššiu sledovanosť ako seriózka. Bavím sa len o sledovanosti. Samozrejme, že je možné TG robiť menej bulvárne, ale čísla pôjdu dolu, taký je zákon trhu.

Vystihnúť vtipne klady a zápory a podstatu auta ako Clarksík nevie kdekto, inak by nebol taký priepastný rozdiel v sledovanosti iných autošou. Určite vieš aký je rozdiel medzi vtipom vyrozprávaným talentovaným rozprávačom a tým istým vtipom vyrozprávaným nemehlom.
béemvé
Konečně to bude mít trochu úroveň, když už konečně zmizel ten šedivej Clarkorangutanson >😁
jam2015
Ako tak pozerám po webe, tak Evans zatiaľ zvládol iba svoj styling.
Napr. [odkaz]
jam2015
béemvé, radšej budem do nemoty pozerať Top Gear, ako tie naše česko-slovenské upotené moto relácie. 😉
PinkHead
Kde kdo dokaže spravit ešte lepšiu šou ak mysli originalne >😁
béemvé
Jenom k té první větě - to dokáže kde kdo. Nicméně jde to i s trochou slušnosti a profesionality, i když to je složitější druh zábavy a nadhledu, který moc nezvládal. Byl to prostě svérázný člověk, který mi v top gearu chybět nebude...
Horst Fuchs
Jeremy opravdu dokázal vystihnout klady a zápory auta a přesně je popsat, vše samozřejmě čistě subjektivně, proč ne. Navíc mi to mnohdy přišlo jako póza a hra s divákem.
Jsem zvědavý, kam bude Evans pořad směrovat, popravdě mi asi nejvíc bude chybět "hračička" May, mám velmi rád jeho fandovství a zapálení pro technické detaily.
Možná nakonec získáme dvě zajímavé cars show, pokud opravdu tři pánové spolu budou pokračovat jinde a získají dost peněz na rozjezd.
sokar6666
No to jsem opravdu zvědavej co tenhle předvede. Topgear fungoval kvůli kombinaci těch tří. Takhle no nevim. Počkám si až Clarkson udělá vlastní pořad. Doufám, že BBC rozválcuje .
jam2015
a sebavedomie im naozaj nechýba.
Uvidíme BBC, ale do tej istej rieky dvakrát nikdy nevstúpiš. 😉