Novinky
Hittman
0
:yes: :yes: :yes:
tom,jak jsou interiéry amerických aut mizerné,ale pro mě osobně je vnitřek tohoto auta milionkrát zajímavější než tolik vychvalované interiéry BMW,které já zase považuju za těžkou nudu a šeď.A karoserie to je prostě stará dobrá americká škola,něco jako krvavý steak z pořádné hospody někde v Californii. :yes:
Jo, na fotce vypada vsechno krasne. Chleba se ale lame po usednuti. Ameriky meli na fotkach casto interiery super, po usednuti si ale clovek uvedomil proc stoji mustang v US jako fabie v evrope. V tomto novem jsem jeste nesedel, ale nemam iluze, zakon "zachovani energie" bude fungovat i tady a kdyz je neco takto velke a pritom takto levne tak to nekde vazne i musi byt levne. Interier co nejen vypada, ale bude i pusobit jako premie co zminujes to podle me nebude, a to je BMW z premie pokud jde o interiery snad nejslabsi. 😉
Na gumový interiér BMW z banglovy éry má pravda máloco, to pořáží i některé ameriky 90. let >😁 >😁
A halvně ty super spolehlivé motory BMW 3,0 diesel, 4,4 V8 Turbo nebo V10 v modelech M. To sou takový dražáky, že je plnej net fotek zakarbonovaných motorů, potkaných atd. Stačí sá otevřít patričná zahraniční BMW fora.
K tomu jako bonus tekoucí vany automatů ZF, super kvalitní díly Behr Hella, světla od Automotive Lightnig, do který proniká vlhkost atd.
prostě prémiová kvalita plně odpojídající prémiové ceně. >😁 >😁 >😁 >😁
A halvně ty super spolehlivé motory BMW 3,0 diesel, 4,4 V8 Turbo nebo V10 v modelech M. To sou takový dražáky, že je plnej net fotek zakarbonovaných motorů, potkaných atd. Stačí sá otevřít patričná zahraniční BMW fora.
K tomu jako bonus tekoucí vany automatů ZF, super kvalitní díly Behr Hella, světla od Automotive Lightnig, do který proniká vlhkost atd.
prostě prémiová kvalita plně odpojídající prémiové ceně. >😁 >😁 >😁 >😁