Novinky
mrazik
4
Tak to je povestny posledni hrebicek do rakve. No vsechno jednou konci.
top gear už to nikdy nebude, na druhou stranu mohou udělat nějaký slušný pořad o autech a jméno bude jen tradice. Mototechna inteligentní krasavice Topolové taky nemá s původní mototechnou nic společného >😁
[odkaz]
pepa je vyborny tester, jeho testy mam dnes uz najradsej ... jeho podanie divakovi je jednym slovom fantasticke... rodeny herec a moderator a zabavac ..... kam sa na neho hrabe nejaky stary klakson z britanie 😉
:yes😒br />
za to zbytek poradu je jedna velka tragedie
za to zbytek poradu je jedna velka tragedie
Nevím co je na jeho testech tak super. Mě se nelíbí když se tester aut snaži natočit (rádobyvtipnou) komedii. :no😒br />
Já rád koukám na Koubkova videa, nebo na SK jsou dobří Chvala a Čabák.
Jinak proti gustu...
Já rád koukám na Koubkova videa, nebo na SK jsou dobří Chvala a Čabák.
Jinak proti gustu...
Ano, fakt je ten, že poslední dobou je toho "vtipného" až příliš a hraničí to s podbízivostí.
Stejný problém ale měl u mě i TG, prostě spadl ze zábavného info pořadu spíše do bulváru. I tak se na to koukat dalo.
Na druhou stranu to alespoň nevypadá jako prodejní/reklamní video jak na kráječ ws2000.
(do pr....., to opravdu musej všechno ukazovat prstem a jak dementi ?).
Stejný problém ale měl u mě i TG, prostě spadl ze zábavného info pořadu spíše do bulváru. I tak se na to koukat dalo.
Na druhou stranu to alespoň nevypadá jako prodejní/reklamní video jak na kráječ ws2000.
(do pr....., to opravdu musej všechno ukazovat prstem a jak dementi ?).
Prijme ho?
Tak jsem si říkal, kdo by asi tak byl skvělý do pořadu o autech a napadlo mě jen jediné jméno. Steve McQueen.
Ale kdyby to mělo být z těch živoucích, tak by mohl být dobrý Jay Leno, ale spíše do seriozního pořadu. TopGear v té podobě do jaké se proměnil, by opravdu potřeboval trojici moderátorů. A ta původní navrhovaná s rallye jezdcem, Jodie Kidd a tím někým třetím mi přišla docela slibná. Nechme se překvapit.
Ale kdyby to mělo být z těch živoucích, tak by mohl být dobrý Jay Leno, ale spíše do seriozního pořadu. TopGear v té podobě do jaké se proměnil, by opravdu potřeboval trojici moderátorů. A ta původní navrhovaná s rallye jezdcem, Jodie Kidd a tím někým třetím mi přišla docela slibná. Nechme se překvapit.