Novinky
Český trh v prosinci 2008: Thalia v třídě malých vozů stříbrná o jediný kus, Sandero a Yaris mimo Top 10
48 komentářů
Tušil sem že thalia se bude hodně prodávat,protže její vzhled a cena,prostor je lákavý velká konkurence škody
Tedy aspoň v česku a to, že mají malé zásoby tištěných brožur k thalii. Dokonce i na oficialních strankách renault.cz je informace, že nejsou >😁 nebude to dlouho trvat a thalie bude první 😉 Renault si docela zahrává s kanibalismem protože lidi si za cenu logana raději koupí thalii, ktera sice není tak prostorná, ale lépe maskuje, že je autem pro méně majetné.
Thalia - no kto by to bol povedal o tom "francúzskom šrote", že si získa takú obľubu. Holt veľký priestor za dobrú cenu s málo smädnými motoromi, to má svoju cenu.
kde sú tí, čo hania Fusion? Vraj ani ryba ani rak, škaredé a zastarané. Mnohým evidentne vyhovuje, do mesta ako stvorený a tiež za dobrú cenu. Tá hrá v tejto kategórii dosť výraznú úlohu.
No a 207. Škaredá rozplácnutá žaba s veľkou nechutnou papuľou - a vida, aj tak sa páči.
Až potom je tu výbehové Polo, jakožto "luxusnejšia" verzia Fabie. Ale na svoj vek sa drží dobre. Podobne dosluhujúci C3. Proste autá na konci modelového cyklu majú svoje výhody. Sú lacnejšie a spoľahlivé.
Clio - kdeže sú tie drísty o Francúzskej nekvalite? Realita je iná. Inak myslím si, že Thalia a Clio by sa mali počítať za jeden model ešte s kombíkom, podobne ako to bolo napríklad u Fabie I.
No a na záver desiatky autá z rozumu. Niet sa čo diviť, nie každý má na Fabiu ( >😁 ). To ale nijak neznižuje kvality týchto áut, napriek krajine pôvodu, prípadne veku.
Prekvapenie? Ani nie prekvapenie, len potvrdenie mojich starších názorov - od začiatku sa mi nepáčili ani Sandero, ani Fiesta. Predaje mi zatiaľ dávajú za pravdu. Kupodivu, práve tieto dva vozy si vyslúžili u mnohých diskutérov plné priehrštia chvály. Doma ich očividne asi nikto z nich mať nechce.
No, tak som si zablábolil, a teraz sa niekto do mňa pusťte.
>😁
Mimochodom, najviac cenené, najdrahšie Stradivárky sú z roku 1715, to je už 18 storočie. 😉
Takže stradivárky za 3,5 mil. dolárov, + maslo za 100 Eur....ja budem boháč... >😁 >😁 >😁
Na Slovensku od 7490,- do 11.590,- Eur.
Hmmm...sladkých 18...číslo na sestru by nebolo? 😉
Žarty bokom. Mohol dopadnúť aj horšie a Ty sa na tom aj tak voziť nebudeš. Tak nech si užíva. 😉 :yes:
(sorry, ale v piatok idem na služobku Oktávkou, tak už teraz som v rauši 😉 Inak doporučujem všetkým - v piatok trasa Praha-Mníchov dávajte pozor a vyhýbajte sa divoko manévrujúcej Oktávke s pološialene vyzerajúcim individuom za volantom. To budem JA! Chystám sa celú cestu olizovať plasty! :-!
Ale první krok jsem už udělal - už mám triko SAAB. >😁
Takže zbývájí šiltovka, tepláky a pořádný trencle! >😁
Pierro mi snad sežene pořádný chlupatý věnec na volant a pak se všichni začněte bát! >😁 :-!
samozrejme si to nepochopil - musím predsa reprezentovať! Takže v tomto je šéf OK, neobjednal mi najlacnejšie HTP (beriem to z požičovne), ale rovno limuzínu. Dokonca TDI!
A keby ťa šéf vyslal do Mníchova na HTP, tak by si ho mohol zažalovať za týranie a to on dobre vie, takže si až tak moc never... :-!
😉
Akú novú Thaliu máš?