Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hyundai Creta: Malý crossover pro Indii oficiálně

8 komentářů

tombas
Tak na mě to působí přesně opačně, Tucson je hezký, ale jinak mě ten fluidní design ostatních modelů moc neoslovuje. Proto se mi celkem líbí i nová i20, ale tohle je příjemné oživení, ostřejší rysy tomu autu sluší a ve vhodné barvě to bude městský švihák.
Jen aby to nezabili cenou jako i20 a dali tomu nějaké solidní benzínové motory.
Scarab
No mě se na první pohled celkem líbí. Otázka je jaká bude v případě dovozu do Evropy kvalita - jinými slovy, kde se bude vyrábět, jestli v Indii, Turecku nebo v Nošovicích.
No a další věc je cenová politika - poslední dobou mám pocit, že je Hyundai u nás poněkud mimo realitu - cena i20 je podle mne naprosto nesmyslná.
webpaja
...přesně tak na mě působí, jako traktůrek na sekání trávy. Příliš moc hranatý, užitkově působící a nevzhledný. Nebo-li, když jsme se zbavili zrůdnosti ix35 a nahradili jí pohledným Tucsonem, musíme vrhnout na trh ideovýho nástupce ošklivky z Nošovic.

Hodně špatný 😉 :no:
mozgog
Soula to nepřipomíná vůbec, Soul se mi nelíbil, tohle + třeba Vitara, velmi. 😄
mozgog
Vypadá opravdu povedeně, jednoduchý, čistý design, snad bude i 4x4, jinak je to otázka ceny, bude to silný soupeř třeba pro novou Vitaru, která se mi také hodně líbí. :yes:
kaa
A mě to přijde stejně krabiciozní jako současná Vitara.
3_diamanty
ano aj vitara .... aj soul je krabicoidny ale nie je krabica ako krabica.... mne vitara so soulom sa pacia viac ako tato "kreveta" ... ale ved mozno v inej farbe a v europskej verzii to nebude az take zle...je tu citit z rukopisu tohto auta ze nebolo prioritne vyvijane zrovna pre europana..... tucson je ina liga
3_diamanty
uvidime.... mne pripomina trosku predosleho Soula [odkaz] ..... dizajn je skutocne taky viac indo-cinsky a nepredpokladam ze v eu to bude predajny trhak ( zvlast ak by nebola verzia 4x4 ) -- trhakom v eu bude asi skor vacsi a europskejsie vyzerajuci tucson..... ale je dost pravdepodobne ze hyundai v eu taketo auto chce mat zvlast ked podiel malych crossoverov rastie vsade na svete... mne to pride nieco ako ecosport od forda... pre indiu brazilu cinu je to ako stvorene.. ale v eu necakam od tohto hyundaia zazraky...... a vlastne..... este nie je nikde potvrdene ze v eu vobec bude aj ked asi bude.....