Novinky
naco ti je auto na zimu. na dalsiu sezonu by som uz mal aj civic. dizajn, bezcharakterny motor, zvuk... su nepodstatne veci, ktore nemaju vplyv na rychlost auta a ta je podla mna najdolezitejsia vlastnost civicu.
Práve naopak, auto v septembri znamená, že si ho ešte zabehne a pekne si do zimy zajazdí, kdežto auto v decembri je de facto auto v marci, kedy môže človek reálne HH začať plnohodnotne využívať.
Btw. rýchlosť najdôležitejšia vlastnosť CTR? Neviem, ale maximálna rýchlosť bude tak posledné, čo jeho majiteľ kedy vyskúša.
Btw. rýchlosť najdôležitejšia vlastnosť CTR? Neviem, ale maximálna rýchlosť bude tak posledné, čo jeho majiteľ kedy vyskúša.
Rád by som bol na zozname čakateľov 😄 Čakať na takúto chuťovku je správne,samozrejme čakať primerane.Určite by som ho ako potencionálny kupec chcel najneskôr do konca októbra.Určite by nebolo príjemné objednať ho a čakať pokiaľ zíde sneh 😄
Asi jeste chudak nevedel, podle ceho vybiras svuj HH(design, zvuk) >😒]
Jinak co jsem cetl, tak podvozek je spicka mezi predokolkami a vykon motoru ma na rozdavani.
Leon dle testera neni dost vzrusujici, podvozek horsi, pocit z rizeni horsi, podle konkurence Focus ST, TypeR, Golf R. Zvuk zrovna take nechvalili.
Rekl bych, ze spise nez, ze by kritizovali TypeRa si sve rozhodnuti muzes omlouvat usporou penez, kdyz uz mas horsi auto 😉
Kedysi som mal pri vybere auta kriterium, ze ktore ma najlepsi cas na Nurburgringu. Ale jazdim 50 tis. km rocne a obcas chcete jazdit aj kludne, nie si stale casovky davat...
Beriem to tak, ze kupou ktorehokolvek HH clovek chybu nespravi. Jedine, co ma mrzi, je farba - Cupra bude siva ... po tom, co som mal zlteho Megana.... 😒
Naopak to mnohem lip vyjadril Daffy Duck pod nami- i kdyz to zni jako kapitalni kravina- ze jde nejvic jenom o tu rychlost. Bohuzel. A ktery HH ji umi maskovat nejlip, ten je ve sve tride kralem jeste vetsim :no: