Technika
Aladeen
2
Už teraz mám niekedy problém rozoznávať C-klasse od S-ka, presne sa to dá určiť z profilu kedy je vidieť veľkostný rozdiel, ale keď sa do toho pridá nové E-čko, tak to bude "hádaj na čo myslím..." To sa Mercedes inšpiroval u Audi ?!
Přejít do diskuze
Z D3 je na tom MB v tomhle ohledu asi nejlíp. Pokud bych měl nějakou automobilku kritizovat, že to s unifikací přehání, tak je to Audi. Tam by si fakt vystačili (mimo SUV) s označením jako u hader = XS až XL.
No tak v těm místech si mě vidět mohl s Cadillacem, ale ne minulý týden. To sem jel akorát z Brandýsa přes Dřevčice dál na vinoř, ale Alerem. A v Zelenči sem nebyl.
Těch CTS co mam já tu moc není, ale první generace je tu víc. Navíc někde v Zelenči nebo kus za ní občas stává pikap z ATST co vím.
Těch CTS co mam já tu moc není, ale první generace je tu víc. Navíc někde v Zelenči nebo kus za ní občas stává pikap z ATST co vím.
Jezdím tam na kole skoro každý den, takže si nejsem úplně jistý dnem, ale asi jsem viděl stejné auto jako máš - modrý Cadillac s dřevěným volantem zase tak často nepotkávám. Jel směrem na Mstětice ...
V pátek určitě ne, v sobotu jo, ale ne tuhle 😄
Čas od času se v těhle místech vyskytuju. Proč?
Čas od času se v těhle místech vyskytuju. Proč?
MB 190 nebyl nafouklý ocucaný bombon, takže pouze majitel 4 dioptrií nerozeznal, že je velmi výrazně menší jak W124 >😁
čínský boom končí, čínan přestává kupovat, Evropa je v ři*i dlouhodbě, tak sem zvěda, kdo ted bude táhnout ty prodeje 😄
[odkaz]
[odkaz]
Současný C a S se zpočátku rozeznávaly špatně, kdežto u Audi až na druhou polovinu 90-tých let byl stav stejný jako teď.
Znovu opakuju, podívej se na auta z před 20-ti lety a pak něco podbnýho piš. M-B aby odlišil dostatečně C od E nasadil kdysi masařku. M-B 190 z dálky působilo velmi podobně W124 a naopak.
Znovu opakuju, podívej se na auta z před 20-ti lety a pak něco podbnýho piš. M-B aby odlišil dostatečně C od E nasadil kdysi masařku. M-B 190 z dálky působilo velmi podobně W124 a naopak.
Nasli uspesny dizajn a ten teraz rozvijaju a aplikuju napriec triedami. Mne sa celkom paci ale suhlas, trosku diverzity by nezaskodilo.
globalizacia a setrenie ide ruka v ruke s unifikaciou dizajnu ... akesi sekanie aut na pasoch jak teple rozky... a uprednostnovanie kvantity pred kvalitou a originalitou.... tu vidim cely problem a pricinu tohto jednotneho dizajnu u hadam kazdeho noveho auta...
auta su uz dnes len spotrebny tovar, nic viac... na krasu sa dnes uz nehra ... ide o cisla... o zisky..... casy ked si A4 od A6 alebo Cecko od Ska rozoznal na kilometer su asi definitivne fuc....
auta su uz dnes len spotrebny tovar, nic viac... na krasu sa dnes uz nehra ... ide o cisla... o zisky..... casy ked si A4 od A6 alebo Cecko od Ska rozoznal na kilometer su asi definitivne fuc....