Novinky
iFrankie
0
hm dobrá ložnice tam vzadu... tam by se uz vlezlo slusny letiste
Přejít do diskuze
Mě by spíš lákal nějakej ten "émirickej" tahač, něco ve stylu tohoto [odkaz] (i když to je tady v Evropě). Ale těch 515kw bude mít nejspíš jen tak 8-nápravová verze
Samozřejmě šířka vozidla. Zákonem je omezená (bez sklopných zpětných zrcátek, která moho přesahovat) na 2,55 metru. U vozidel s tepelně izolovanou nástavbou se stěnami tlustšími než 45 mm je max. povolená šířka 2,60 m.
:yes: >😁 super, já ho mám stejně rád, asi ho uložim do prostoru kde bývá lůžková úprava nebo spíš ho možná postavim na palubní desku, jako model >😁
jakmile prodám svojeho fiata 500, ihned beru toto volvo, když ty splodiny jsou tak nizký a spotřeba zůstala, tak už není nad čím váhat... a do garáže zajedu pouze zadkem, kabina zůstane venku😁
Rozměry čeho? Jen kozla nebo celý soupravy? Správný údaje určitě najdeš na netu, ale výška se bude blížit 4m, šířka přes 2 metry, délka kozla 5-6? přesně nevím, délka soupravy skoro 17 metrů. Hmotnost kozla bude kolem 7-8 tun, celková hmoptnost soupravy většinou 40 tun z toho náklad kolem 26 tun.