Novinky
No tak to posunutí výfuků směrem do středu auta i svislé žebrování na kapotě to auto opticky výrazně zužuje a zvyšuje, takže to určitě není designová změna k lepšímu... ;-\
Přesně, to svislé žebrování je možná kvůli lepšímu přístupu vzduchu k mezichladiči, pokud nebudou průduchy v blatnících nebo nebudou vodní.
Souhlasím. Opticky to auto je velmi zúžené. Přemýšlím, nakolik tomu dojmu napomáhá i ta Americká RZ... 😄
300 kW z 2,7............nevim nevim, buď to budou VGT turba, která stojí cca 0,5 mega dohromady (tedy ty v Turbu jsou takhle drahé, pokud vím z doslechu, keramika něco stojí brácho >😁 ) a nebo klasika s ventilem, která dostatečně rychlé reakce nezaručí. Tak jako 911 Turbo ze 70s je klenot, tak o současných posledních atmosférických 911 nepochybuji, za 20 - 30 let to bude největší klasik ze současné produkce.
1. Nebude mi vadit při koupi auta dávat automaticky 300-400t za 2 turba?
2. Nebo při použití turb s obtokáči - nebude mi vadit ztráta briskních reakcí na plyn?
Ať to je varianta 1 nebo 2, ten kdo ví o co jde, spokojený nebude.
Kdybych teď vybíral káru, můj tajný tip je nové Camaro Convertible V8 ohv. Skvostný int. i ext., spolehlivost určitě výborná (a když se něco pokazí, díly z USA za babku), bublání krajinou v 60 - 70 km/h, automat, prostě bomba. :yes: Takový auto by se ani nemělo prodávat, jen dědit.
[odkaz]
ad 1 + 2 jsou dost pádné. Souhlas. S Camarem souhlasím ,ale bude se u nás nové ofiko prodávat? Nebo jen dovoz?
Ofiko nebo dovoz v případě lidí, kteří to fakt chtějí koupit nehraje roli. Rozhodně bych mu dal přednost před Mustangem, kvůli motoru.
Není náhodou Chevyho ohv lehčí než Fordova moderní V8? 😄
A s tim VW máš pravdu [odkaz]
Ale s tim Porsche ne [odkaz] ;-\
Před Lexem smekám, ale dlouhodobá spolehlivost a hlavně provozuschopnost (bez servisu rozvodů apod.) asi určitě nové Camaro nepřekoná.
Trochu mě překvapuje ta obava o Lexus?