Novinky
centrum
2
super, auto pre poriadnych chlapov :-! nie tie zdochnuté čo tu máme my
Přejít do diskuze
😄 :yes😒br />
podla mna asi najkrajsi velky pickup sucasnosti .... vedla neho aj taka tundra od toytoy zrazu vyzera ako taka nudna seda myska [odkaz]
F 150 je vazne moc krasne auto, ma krasne proporcie a aj tie predne partie su skratka dokonale ... :yes:
podla mna asi najkrajsi velky pickup sucasnosti .... vedla neho aj taka tundra od toytoy zrazu vyzera ako taka nudna seda myska [odkaz]
F 150 je vazne moc krasne auto, ma krasne proporcie a aj tie predne partie su skratka dokonale ... :yes:
to už je pracovní stroj, náhrada středních nákadáků typu Avie, DAF LF atd.
To si nikdo normálně na běžný ježdění moc nekupuje, ani v USA
To si nikdo normálně na běžný ježdění moc nekupuje, ani v USA
No jenže hliníkovej ford je trochu někde dál no. Ve spotřebě, variabilitě, prvkách výbavy.
Ale jinak jo, neříkám že je RAMka špatná, to vůbec. Ale z té 4ky Ford, chevy, gmc a ram je ted prostě nejméně moderní. Pro někoho dobře, pro jiného ne, každý dle priorit.
Každopádně s HEMI je to fajn stroj, trošku dalodait interiér a ještě chvíli v prodejích vydržet může
Ale jinak jo, neříkám že je RAMka špatná, to vůbec. Ale z té 4ky Ford, chevy, gmc a ram je ted prostě nejméně moderní. Pro někoho dobře, pro jiného ne, každý dle priorit.
Každopádně s HEMI je to fajn stroj, trošku dalodait interiér a ještě chvíli v prodejích vydržet může
Sest let neni na takove auto zadna doba. Lepsi furt stejny, nez zpraseny kvuli honu za modernosti.
na RAMce už je přeci jen vidět věk, byla představená v roce 2009 a po stránce designu moc změn neprodělala. No a 6 let je 6 let no.
RAM mi tiez oproti F150 ako ziadny krasavec nepride.... aj ked samozrejme dizajn je subjektivny..... kazdy ma iny nazor ine poradie iny pohlad 😉
povedzme taky chevy silverado je pre mna krajsi ako RAM.... ale ani ten podla mna na F 150 dizajnom a proporciami nema.....
povedzme taky chevy silverado je pre mna krajsi ako RAM.... ale ani ten podla mna na F 150 dizajnom a proporciami nema.....