Novinky
element5
0
Já ti dneska nasadil kopyta, skočil do káry a letěl na sobě makat na jazykový kurz. V dlouhým táhlým, teď teda nevím, jestli mluvím o táhlým dlouhým cos zmínil ty, ... no každopádně jsem v tom dlouhým táhlým všem ukázal, jak vypadá ten správnej drzek. :yes: Dottore by měl určitě radost, brácho.
Přejít do diskuze
čoveče ze mě je dneska už čtyři!!! dny neholenej drzek. dal bych dneska táhlej dlouhej. čím jezdíš brácho?? a pamatuješ na heslo žes pouze a jen tím, čím jezdíš?? a co studia?? co jazyky, co makačka na sobě samotném, co tvé duševní a životní zrání???
také doufám. a také doufám, že dottore si vymění pemprsku, plácne po zadku starou Blažkovou a nafasuje hadr vlevo za dveřma u vrátnice.... 😉
Myslím, že to bylo zrovna v období, kdy se GTI hádal úplně se všemi, nevím jestli byl zrovna v přechodu či kde, ale docela mi tenkrát auto.cz otrávil ... Jak o tom ale přemýšlím, tohle nebylo zpočátku, tohle bylo před tím, než Martina nenávratně zmizela. Kylie se snad nedá ...
Jo, na Martinu si vzpomínám. Vlastně vzhledem k tomu, že doposud byla jedinou zástupkyní něžného pohlaví co se zde pravidelně objevovala, se ani není čemu divit.
jsem rád za jakoukoliv ženskou co se tu objeví a ještě radši za takovou co se i vyzná trochu v auteh. Pamatuješ na Martinu?? 😉
elemente žádnej strach, manžel doufejme nic netuší, navíc Kylie je ženská, ze které bych měl snad i strach...😄
Pierro, že vám do toho vstupuju, nepřeháníš to už trochu? Asi jsi přehlédl parametry manžela, neb z toho jak ho Kylie popsala, bys ho asi nechtěl rozzlobit. :yes😒br />
Btw, samozřejmě s tebou jinak, sice tiše a nenápadně, ve všem souhlasím. >😁
Btw, samozřejmě s tebou jinak, sice tiše a nenápadně, ve všem souhlasím. >😁
Ano, jakýsi "GTi" na mne včera trochu "bububu" se snažil dělat .. 😉
Snažil se docela "velmi", bohužel VŮBEC to NEbylo o autech :no:
Ale už mi zde bylo "naznačeno", že ... "respekt" a "po špičkách" bych měla "našlapovat" ...
Zatím nevím, "pichlavý" věru byl, "autově" zatím moc nepřesvědčil .. 😄
Snažil se docela "velmi", bohužel VŮBEC to NEbylo o autech :no:
Ale už mi zde bylo "naznačeno", že ... "respekt" a "po špičkách" bych měla "našlapovat" ...
Zatím nevím, "pichlavý" věru byl, "autově" zatím moc nepřesvědčil .. 😄
No mít tu možnost velice rád se s Bristolem svezu, ostatně s jakýmkoliv podobným klasikem. CL 63 AMG je bezpochyby zajímavé auto, na můj vkus však poněkud těžkopádné a neohrabané. I když uznávám, v přímce ďábelsky rychlé a maximálně pohodlné. A také pěkně drahé. RS4 u mne představuje ideální kompromis sportovních vlastností a každodenní použitelnosti. Navíc je mi sympatické, že je poměrně nenápadná.
P.S. mne neděkuj, já jen řekl co si myslím. Jsi opravdu krásná žena, navíc s kladným vztahem k autům a s názory za kterými si stojíš. To se dnes cení.
P.S.S.: jaký doktor?? Snad ne ám GTI????...😃)
P.S. mne neděkuj, já jen řekl co si myslím. Jsi opravdu krásná žena, navíc s kladným vztahem k autům a s názory za kterými si stojíš. To se dnes cení.
P.S.S.: jaký doktor?? Snad ne ám GTI????...😃)
On ten Bristol je taková "stará dobrá koncepce" (na slušných "balonech"), možná bude dokonce "provozně" příjemnější, nežli ta RS - přiznávám se bez mučení, já bych v této třídě volila jinak - asi Alpinu
Jinak "řidičsky přívětivý" je pro mne třeba MB CL (63 AMG - toť můj "kůň", ale jinak "jakýkoliv" motor), nebo Citroën C6 (jezdila jsem s 2.7 HDi, i když výkonově "no problem" - nový 3.0 by z něj mohl udělat VELMi příjemnou "dálkovědálniční" přepravovadlo) - tak TO jsou pro mne "provozně příjemné" vozy - ten Bristol (je moc moc drahý - pro mne bohužel zcela NEreálný) je mi ale "pojetím" "koncepcí" "přístupem továrny" až MAXimálně "sympatický" ..
PS: Za tu "jsi velice ..." děkuji ... to mi pan doktor "dovolil", tedy říkal že můžete i "častěji" a "více" 😄
Jinak "řidičsky přívětivý" je pro mne třeba MB CL (63 AMG - toť můj "kůň", ale jinak "jakýkoliv" motor), nebo Citroën C6 (jezdila jsem s 2.7 HDi, i když výkonově "no problem" - nový 3.0 by z něj mohl udělat VELMi příjemnou "dálkovědálniční" přepravovadlo) - tak TO jsou pro mne "provozně příjemné" vozy - ten Bristol (je moc moc drahý - pro mne bohužel zcela NEreálný) je mi ale "pojetím" "koncepcí" "přístupem továrny" až MAXimálně "sympatický" ..
PS: Za tu "jsi velice ..." děkuji ... to mi pan doktor "dovolil", tedy říkal že můžete i "častěji" a "více" 😄
bristol vypadá moc pěkně. Slušel by ti. K hezké ženě patří i hezké auto. Jen si nejsem jist, jak příjemné svezení v tomhle nekompromisním roadsteru bude. Myslím že nic moc. Je to asi dost ultimativní záležitost, Já spíš preferuju něco řidičsky přívětivějšího... má představa ideálního auta - Audi RS4...
Teď jsem tak někde "uprostřed" - "geneze" jsou krátké .. pak ta černobílá fotečka a ta co TADY používám a nedávno jsem se "přistřihnout" nechala a tak to asi nějakou dobu nechám..
PS: Co (můj) Bristol? 😉
PS: Co (můj) Bristol? 😉
Jsi velice hezká ženská... jen si teď nějak neumím vybrat jak vlastně vypadáš?? Ostříhaná anebo s dlouhými vlasy??
Ten DRUHÝ funguje (bristol), u toho prvního mi vypadlo mi ..
[odkaz]
některé fotky tam jsou jen jako "odpověď/reakce" do diskuze ..
[odkaz]
některé fotky tam jsou jen jako "odpověď/reakce" do diskuze ..
Ty Kylie, pošli tedy nějaké své fotky, tady tě každej osočuje, že vypadáš jako Ruska, já ten pocit však nemám. Pošli tedy foto, klidně na SZ. Jo a pošli mi i toho Bristola... 😉
Tak tahle je snad lepší a až budu mít čas, musím se po nějaké "lepší" podívat, tohle je celkem nový notebook a ještě tu nic nemám ..
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
To je CHYBA - doporučuji IHNED napravit.
PS: Já bych (čistě teoreticky), asi raději cupku RR Phaeton vlastnila/řídila, nežli bentley ... ale Bristol Fighter je mi ... nejsympatičtější - jednoznačně 😉
PS: Já bych (čistě teoreticky), asi raději cupku RR Phaeton vlastnila/řídila, nežli bentley ... ale Bristol Fighter je mi ... nejsympatičtější - jednoznačně 😉
No na kartě mám napsáno Bugatti Atlantic, ale je pravda že pro Bentley mám také slabost. Toho Bristola si ale nějak nevybavuju...
.. na kartě napsáno máte, a tím já se "řídila" - a TO se mi "líbí"
Také bych asi "preferovala" Brooklands, ale přeci jen už maličko "do let" přichází, já zůstanu "věrná" a Bristol Fighter je/zůstane mým "černým koněm" mezi současnými vozy v celé světové nabídce 😉
Také bych asi "preferovala" Brooklands, ale přeci jen už maličko "do let" přichází, já zůstanu "věrná" a Bristol Fighter je/zůstane mým "černým koněm" mezi současnými vozy v celé světové nabídce 😉
Moje auto snů ale není Continental. Pokud bych měl vybíŕat mezi okřídlenými béčky, pak mým favoritem je jednoznačně model Brooklands... 😉
To byl (trochu) vtípek, já "chválila" VAŠE auto snů - a POCHOPITELNĚ ještě PŘED něj to "své" "předřadila"
Děkuji 😉, myslím že "vydrží" 😉
PS: S tím "vkusem" já (jen) reagovala na to "auto snů" (také se mi líbí - skoro těžko hledat "hezčí" - tedy krom Bristol Fighter - samozřejmě 😉
PS: S tím "vkusem" já (jen) reagovala na to "auto snů" (také se mi líbí - skoro těžko hledat "hezčí" - tedy krom Bristol Fighter - samozřejmě 😉
Tak hlavně ať ti pohoda vydrží, jak tady v čechách tak i soukromí s manželem... 😉 Jinak jak jsi přišla na to, že mám dobrý vkus na auta?? Tušíš snad co všechno se mi líbí?? 😄
...vy MÁTE dobrý vkus na auta!
Žádné tajemství to není, já opravdu trošičku "západněji" se narodila a po pádu železné opony sem přijela a chvíli tu pracovala a ... pak vešel do dveří ON (a v místnosti se zšeřilo - neb on jak "výplň dveří" působil - je to taková kombinace zápasníka sumo s basketbalistou) - tak jsem tu už zůstala 😉
a jsem šťastně vdaná/zadaná "panička" - tak to je 😄
Žádné tajemství to není, já opravdu trošičku "západněji" se narodila a po pádu železné opony sem přijela a chvíli tu pracovala a ... pak vešel do dveří ON (a v místnosti se zšeřilo - neb on jak "výplň dveří" působil - je to taková kombinace zápasníka sumo s basketbalistou) - tak jsem tu už zůstala 😉
a jsem šťastně vdaná/zadaná "panička" - tak to je 😄
Teda Kylie, ty jsi ale od rány ženuš... no je vidět, že si za svými názory umíš stát. A to je dobře. Apropos odkud vlastně jsi, není-li to tajemstvím?? 😉
... jsem vám "hanět" auto snů 😉 , milý rickyr(e), ale tak to prostě je (já za to věru NEmohu, kdybych JÁ panem Piechem byla, "lepší" motory bych od svých zaměstnanců "vydupala" - věřte mi 😄
Ano - uhodl jste, NEjsem narozena v Praze ... ale "popletl" jste si světové strany (já ne směr "východ", ale směr "západ") - takže NE tou podivnou směskou písmenek, ale když už, tak auf deutsch bitte! 😄
Ano - uhodl jste, NEjsem narozena v Praze ... ale "popletl" jste si světové strany (já ne směr "východ", ale směr "západ") - takže NE tou podivnou směskou písmenek, ale když už, tak auf deutsch bitte! 😄
Ale já napsala "...JEDNOZNAČNĚ vyhrává ... mé "auto snů" 😉
Ten MB CL 63 AMG je taková "2. varianta", takový "náhradník" - ale TAKÉ mne "neuráží" 😄
S tím motorem - já vím - ale i tak to byl "nesmysl", resp. "prodělek" stejně jako celé to "zpupné" období s "veyron/phaeton" a oněmi do "W" poskládanými motory (ehm, a kupující "obyč" koncernových modelů se na to "skládají" dodnes) - což bohužel není vtip (jak ale asi sám víte).
Mně ten tehdejší "přístup" vedení (tedy "minulého") koncernu vw opravdu přišel "zpupný" a to tak nějak až "moc" :no:
Ony ty projekty (VŠECHNY - zdůrazňuji) působily možná "bombasticky", ale finančně dopadly "tragicky" (čistý prodělek).
A krom té finanční stránky .. prostě "normální" starý dobrý "small block" je LEPŠí než ten W pokus a "normální" V12 je LEPŠí než ta W varianta ... a ... opravdu jediný "smysl" těch "e😜erimentů" a jediné co opravdu "funguje" byl nakonec Veyoron - na který se ale při každém prodeji jednoho kusu musí "složit" pořádná parta majitelů fabií a ibiz a pol a octavií a ... ;-\
Tak TAKOVÁ jsem já ..
Ten MB CL 63 AMG je taková "2. varianta", takový "náhradník" - ale TAKÉ mne "neuráží" 😄
S tím motorem - já vím - ale i tak to byl "nesmysl", resp. "prodělek" stejně jako celé to "zpupné" období s "veyron/phaeton" a oněmi do "W" poskládanými motory (ehm, a kupující "obyč" koncernových modelů se na to "skládají" dodnes) - což bohužel není vtip (jak ale asi sám víte).
Mně ten tehdejší "přístup" vedení (tedy "minulého") koncernu vw opravdu přišel "zpupný" a to tak nějak až "moc" :no:
Ony ty projekty (VŠECHNY - zdůrazňuji) působily možná "bombasticky", ale finančně dopadly "tragicky" (čistý prodělek).
A krom té finanční stránky .. prostě "normální" starý dobrý "small block" je LEPŠí než ten W pokus a "normální" V12 je LEPŠí než ta W varianta ... a ... opravdu jediný "smysl" těch "e😜erimentů" a jediné co opravdu "funguje" byl nakonec Veyoron - na který se ale při každém prodeji jednoho kusu musí "složit" pořádná parta majitelů fabií a ibiz a pol a octavií a ... ;-\
Tak TAKOVÁ jsem já ..
No Kylie u VW "vypustili" W8 z určitého důvodu. Má už svůj úkol splněnej. Vznikl genetickou manipulací motoru VR6 pro vývoj motoru Weyrona. A už je hotovo. V současný generaci pašíka je jiný, rychlejší motor v R-ku.
p.s. CL63AMG...a co se stalo s Bristolem?
p.s. CL63AMG...a co se stalo s Bristolem?
Vůbec mi NEjde o výkon! Ten je i v normální verzi "dostatečný", já opravdu JEN připomínku k té "koncepci" motoru mám .. je to takové "nasilu" - to já ne ne nerada .. 😉
Nu "nepozdává" se mi ono "pojetí" motoru, myslím to trošičku "zmatené" uspořádání válců - je to takové "poručíme větru dešti". Ono to samozřejmě funguje, ale ... prostě ta "drobná" výhoda že je prostorově maličko "šikovnější" dle mého NEvyváží nevýhody.
Myslím, že tak jako u vw "vypustili" stejně "geniální" konstrukci motoru W8 (a asi věděli proč), tak to samé do budoucna čeká i tuto jeho "větší/víceválcovou" variaci.
Neříkám, že to je "nej-" auto na světě, ale co do "sympatií" to u mne JEDNOZNAČNĚ vyhrává ... mé "auto snů" - opravdu, a co do "reality" - asi bych zvážila (a možná by i vyhrála) kombinace Citroën C6 a Ferrari, která se vyrábí/prodává pod názvem Mercedes CL 63 AMG (tak asi takhle nějak 😄 )
Myslím, že tak jako u vw "vypustili" stejně "geniální" konstrukci motoru W8 (a asi věděli proč), tak to samé do budoucna čeká i tuto jeho "větší/víceválcovou" variaci.
Neříkám, že to je "nej-" auto na světě, ale co do "sympatií" to u mne JEDNOZNAČNĚ vyhrává ... mé "auto snů" - opravdu, a co do "reality" - asi bych zvážila (a možná by i vyhrála) kombinace Citroën C6 a Ferrari, která se vyrábí/prodává pod názvem Mercedes CL 63 AMG (tak asi takhle nějak 😄 )
Kylie, tak pověz co by se ti v téhle cenové kategorii zamlouvalo?? Přeci jen moc názorů od ženský se tu člověk nedozví. Ostatně copak se ti na tom motoru nepozdává?? 😉
k tomuhle autu tenhle motor sedí perfektně a ve verzi sport z něj dělá pekelně rychlou hračku... ještě větší výkon je zbytečný i když by tomu dvanáctiválci slušel, tak by neslušel autu. a techniku nechválíme ta je známá.. tak jdem do vzhledu >😁
Tři příspěvky a tři JEN na téma "vzhled"? Podle toho a JEN podle toho si vybíráte i holčičku ? ;-\
Nu, uznávám že vzhledově "ok", ale co ten MOTOR? Já bych za ty peníze asi "jinde" hledala ...
Nu, uznávám že vzhledově "ok", ale co ten MOTOR? Já bych za ty peníze asi "jinde" hledala ...