Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Navtech
Nechci hanit třeba kluky od Rendlu, ty fakt točej lepší videa, než já s flákotama, ale tohle neni "jen" pohádka, to je fakt realita, která jak fanouška, tak i potentního kupce dokáže prostě navnadit! To Audi jede, co?
Ji/Ri
....sqělý postřeh, co? 😉 Jinak musím s Tebou, GTI, naprosto souhlasit. Každý den mi dělá radost moje A6 avant, sline...schwarz paket...a teď na sněhu... :yes: :yes: :yes: už jsem uvažoval o faceliftované verzi, protože ta má už naběhala 189000 a nikdy nezklamala...tak zůstává...to loučení by bylo děsné. U Hellera už bylo něco málo předjednáno, ale jak praví klasik Zdeněk Svěrák: Neopouštěj staré věci pro nové...miluju svou AUDI a ona mi to vrací. Někomu stačí auto - já potřebuji AUDI 😉 :yes: :yes: :yes: Jinak všechno dobré v tomto roce!
Pierro
Pánové, nebudu tu předstírat svou náklonnost ke značce Audi 😉 ale musím uznat, že kombíky, přesněji Avanty byly vždy ode dávna silnou stránkou ingolstadtské značky. A poslední inkarnace A4 Avant je toho jen dalším důkazem. Má své mouchy, ale i tak se jedná o jeden z nejpovedenějších kombíků současnosti. Nezbývá, než uznale říci BRAVO AUDI... :yes: 😉
BRAVO AUDI :yes:
no jo, tak to je pak snad lepší než manželka co? >😁 Když se v seznamu doplňkové výbavy objeví ještě pár funkcí s prasečinkama, nemáme důvod dál koukat na ženský >😒]
v středním mainstreamu bych Ti klidně vyjmenoval na počkání 5 kombíků z toho dizajnového pusta, která jsou pustější než pusté >😁, ale Ok, Apoštol je nejlepší, nejhezčí, největší :yes😒br />
Jinak s Avantem souhlas - Audi kombíky umí 😄