Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Audi A4 Avant – Elegantní i praktické zároveň

18 komentářů

Pokud by měl někdo zájem o koupi téthle krasavice Audi A4 Avant TDI 2,0 tak ke koupi [odkaz]
Pierro
prde!!!! 8-s 😉 😄
kuko
jo bejvávalo...

modelová ofenziva Auto Emoción postaví Audi do roli statistu >😁
Pierro
Pánové, nebudu tu předstírat svou náklonnost ke značce Audi 😉 ale musím uznat, že kombíky, přesněji Avanty byly vždy ode dávna silnou stránkou ingolstadtské značky. A poslední inkarnace A4 Avant je toho jen dalším důkazem. Má své mouchy, ale i tak se jedná o jeden z nejpovedenějších kombíků současnosti. Nezbývá, než uznale říci BRAVO AUDI... :yes: 😉
Ji/Ri
....sqělý postřeh, co? 😉 Jinak musím s Tebou, GTI, naprosto souhlasit. Každý den mi dělá radost moje A6 avant, sline...schwarz paket...a teď na sněhu... :yes: :yes: :yes: už jsem uvažoval o faceliftované verzi, protože ta má už naběhala 189000 a nikdy nezklamala...tak zůstává...to loučení by bylo děsné. U Hellera už bylo něco málo předjednáno, ale jak praví klasik Zdeněk Svěrák: Neopouštěj staré věci pro nové...miluju svou AUDI a ona mi to vrací. Někomu stačí auto - já potřebuji AUDI 😉 :yes: :yes: :yes: Jinak všechno dobré v tomto roce!
Pjenkava
Myslim spíš, že páprdové dějal z aut auta pro páprdy. A to tím, že si je páprdové kupují.
kuko
" to auto má fantastickej styl, intelekt i duši..."

no jo, tak to je pak snad lepší než manželka co? >😁 Když se v seznamu doplňkové výbavy objeví ještě pár funkcí s prasečinkama, nemáme důvod dál koukat na ženský >😒]

v středním mainstreamu bych Ti klidně vyjmenoval na počkání 5 kombíků z toho dizajnového pusta, která jsou pustější než pusté >😁, ale Ok, Apoštol je nejlepší, nejhezčí, největší :yes😒br />
Jinak s Avantem souhlas - Audi kombíky umí 😄
GTI
:yes:
GTI
Klíďo to podepiš i s Apoštolem 😄
GTI
Vypadá to, že u vás na vsi lítaj kluci a holky v trojkovejch eMkách >😁 , klid PigFlaire, páprdu z tebe nedělá auto, ale něco úplně jiného... 8-s >😁 😉
Dinar
Souhlas naprostý, a na rozdíl od Peruna, i s tím passatem. 😄 😉 . Audi je kombíkový mistr, to jak vypadají kombíky ostatních značek, zejm. mainstreamových dnes, je dílem Audi, stačí se podívat na krabicoidní tvary všech těch "wagonů" ještě před deseti lety a srovnat to s tehdejší A4 nebo A6 avant, prostě sportovně či stylově tvarované kombi, jedno jak to nazvem, přineslo do autosvěta Audi, a stále v tomto směru udává tón. :yes:
Perun
Nebýt tam ten Svatoušek s omáčkou, tak to podepíšu 😉
Perun
😉 :yes:
Kvalitní po všech stránkách.. včetně těch webových, papírových a billboardových 😄
Pjenkava
Že Audi ujelo BMW - to je velice diskutabilní. Osobně s tim teda nemůžu souhlasit. Já bych si vybral ROZHODNĚ BMW řady 3, kdybych si kupoval kombík střední třídy. Audi je taktrochu pro páprdy, Mercedes tuplem. A Passat? Nu, u toho to není až tak zřejmý, si myslim. Ale mladýho člověka v něm vidíš zřídkakdy. Jsi páprda? >😁
Navtech
Už jen vzhledem k tomu, že Rendl točí reklamy v prostředí, kde neprodává ani to logo. 😉
GTI
Je to špica.
Navtech
Nechci hanit třeba kluky od Rendlu, ty fakt točej lepší videa, než já s flákotama, ale tohle neni "jen" pohádka, to je fakt realita, která jak fanouška, tak i potentního kupce dokáže prostě navnadit! To Audi jede, co?
GTI
No, popravdě musíme uznat, že AUDI kombíky umí. Už dlouho. A6 AVANT je stále kombijedničkou trhu. Zrovna tak tenhle menší bráška, ab-so-lut-ní kláda. Auto, co z tebe udělá dokonalého šviháka, bonvivána metropole. To auto má fantastickej styl, intelekt a duši, je to prostě prémiové auto se vším všudy. Pojetím se mu (logicky) svým stylem blíží jen supermainstreamový Passat. Jinak je v kombi středním mainstreamu designové pusto. V kombiprémii pak AUDI ujelo jak BMW tak i o kousek Mercedesu. Technika je vyrovnaná, vítězí ten vizuálně povedenější, stylovější. A tím je AUDI. Časem tenhle náskok dotáhne jako první C-klasse a (možná) nová trojka z Mnichova. Jo, tohle je kolotoč aut, tedy... prémiový kolotoč aut. Hlava se z něho ovšem točí jenom těm na chodníku...

BRAVO AUDI :yes: