Novinky
Zdá se mi to, nebo je celá palubní deska z lesklého plastu? 8-s
Zbytek tak nějak dle očekávání. Skládačka ze zbytků Renault/Dacia.
Zbytek tak nějak dle očekávání. Skládačka ze zbytků Renault/Dacia.
ty predprodukce jsou vzdy z tohodle plastu
To není špionážní fotka, ale oficiální prezentace...
A na to jsi přišel jak? Snad ne dle článku na Auto.cz. Ten plast je klasická předprodukce, kdy se plasty ještě dolaďují kvůli lícování. Textura přijde až naposled.
V Kremlu jsem nebyl, takže mohu vycházet pouze z textu co je v článku. Proto jsem se také divil.
Možná by ti v Kremlu vysvětlili, že nemůžeš věřit všemu, co se v ČR píše.
Lada se vyrábí v Togliatti, ne v Kremlu soudruhu. Trpíš zásadními mezerami ve vzdělání, za trest napíšeš azbukou 100x "Sovětský inženýr je nejlepší inženýr na světě" >😁 >😁
... a sovietske hodinky idú najrýchlejšie >😁 >😁 >😁 ... ale bez srandy, vzhľadom k tomu čo produkovala Lada doteraz to je obrovský skok a pokrok. :yes:
Po spuštění výroby Vesty a X-Ray příští měsíc bude mít Lada poměrně bohatý a modenrí výrobní program.
Základem bude Granta, levný sedan/hatch pro nenáročného zákazníka, něco jako Logan či dřív Thalia, následovat bude Kalina, pak Vesta, X-ray a k tomu ještě legendární Niva a Largus coby velké kombi. Ještě by to chtělo jeden větší model a víc motorlů bylo by to skoro dokonalé :yes:
Základem bude Granta, levný sedan/hatch pro nenáročného zákazníka, něco jako Logan či dřív Thalia, následovat bude Kalina, pak Vesta, X-ray a k tomu ještě legendární Niva a Largus coby velké kombi. Ještě by to chtělo jeden větší model a víc motorlů bylo by to skoro dokonalé :yes:
Spuštění výroby příští měsíc je nesmysl.
Kdo říkal? V článku máš že bude spuštěna v srpnu. Už před 3/4 rokem se psalo, že Vesta a Xray budou dány do výroby v srpnu či září 2015...
A montovat ji budou v Černobylu?
Montovat se bude v Mladé Boleslavi, poté, co Vladimír provede invazní výsadek za podpory KSCM, KGB Praha, Okamury, SOWIA, Miloše Zemana a dalších proběhne ozbrojené převzetí vlády.
Už se těšíš? >😁
Už se těšíš? >😁
No, jsou věci, které jsou tak hrůzné, že by se o nich snad ani nemělo vtipkovat. Každopádně, pokud by se k něčemu podobnému schylovalo, beru z trezoru svoji osobní zbraň, pořádnou zásobu nábojů a vyrážím na lov místních soudruhů i případných zelených mužíčků. Domnívám se, že bych určitě nebyl sám, tak snadné jako v únoru 48 a v srpnu 68 už by to rozhodně neměli! :-!
V únoru 48 jsme si komouše nainstalovali sami a ani jsme k tomu Rusy nepotřebovali.
Bohužel máš pravdu a hlavně u nás tehdy chyběl nějaký schopný generál, který by to tady vzal do ruky, vyhlásil vyjímečný stav a tu bolševickou chátru rozehnal - následky jsme pak nesli 42 let a ještě dalších minimálně 40 poneseme... Statisíce lidí nemuselo mít zničený život, elita této země by neemigrovala, životní prostředí by nebylo tak zničené a dnes bychom se měli jako v Rakousku či Německu. No ale historie samozřejmě nezná žádné "kdyby", ale představa, že naše země nevyužila nejlepších 40 poválečných let minulého století ke svému rozkvětu je úděsná... 😢
sezen si motlitebni koberecek a zjisti si smer kterym budes bouchat hlavou o zem. to je dnesni nebezpeci.
Přesně tak. Ten kvér se mu bude hodit, ovšem nikoliv na rusy, ale na bojovníky a agenty IS >😁 >😁
Já mám zase strach z lidí jako jseš ty. Jseš stejnej typ, kterej dosadil k moci Hitlera, Stalina,..Hledáš viníky všude kolem sebe a klidně by jsi je pozabíjel. Přitom už 25 let tady komouši ani Rus nevládne. Výmluvy na tyto škůdce už moc nefungují. Místo hledání viníků a nepřátel by to spíš chtělo něco dělat. Kecama nikdy Němce nedoženeš. Těma naděláš jen dluhy a ještě se necháš živit těmi pracovitějšími. Stejně jako náš stát posledních 25 let. Jak jsi přišel na to, že by jsme na tom byli jako v Německu nebo Rakousku? Třeba by jsme na tom byli jako v Řecku a spol.
Promiň, ale vůbec jsi mě nepochopil. Já jsem jenom napsal, že by bývalo bylo daleko menší zlo v naší zemi zastavit nástup komoušů k moci v únoru 1948 třeba i silou, než aby pak museli žít v tom komoušckém marasmu dvě generace Čechů.
A jak jsem přišel na to, že bychom na tom byli bez komunistické éry byly jako dnešní Rakousko nebo Německo? Velice jednoduše, po II. světové válce jsme k tomu měli ty nejlepší předpoklady - relativně jen velmi málo poškozený průmysl a infrastrukturu, obrovskou průmyslovou tradici (3/4 průmyslu Rakousko Uherska bylo v ČSR) a kvalifikovanou pracovní sílu. Výchozí pozici jsem měli například daleko lepší, než to zmiňované Rakousko. Stačilo jen přijmout Marschallův plán, nic neznárodňovat a za pár let by životní úroveň šla prudce nahoru. Místo toho komouši náš průmysl na příkaz Moskvy zcela přeorientovali na těžký a zbrojní průmysl a pak přišla měnová reforma, kterou celý národ ožebračili...
Konec konců, podle srovnávacích tabulek byla ČSR v roce 1938 8. nejvyspělejší země na světě! V roce 1989 už jsme ve stejném žebříčku byli na 42. místě...
Tvoje plky o tom, že bychom mohli dopadnout jako Řecko jsou naprosto absurdní a ničím nepodložené.
A jak jsem přišel na to, že bychom na tom byli bez komunistické éry byly jako dnešní Rakousko nebo Německo? Velice jednoduše, po II. světové válce jsme k tomu měli ty nejlepší předpoklady - relativně jen velmi málo poškozený průmysl a infrastrukturu, obrovskou průmyslovou tradici (3/4 průmyslu Rakousko Uherska bylo v ČSR) a kvalifikovanou pracovní sílu. Výchozí pozici jsem měli například daleko lepší, než to zmiňované Rakousko. Stačilo jen přijmout Marschallův plán, nic neznárodňovat a za pár let by životní úroveň šla prudce nahoru. Místo toho komouši náš průmysl na příkaz Moskvy zcela přeorientovali na těžký a zbrojní průmysl a pak přišla měnová reforma, kterou celý národ ožebračili...
Konec konců, podle srovnávacích tabulek byla ČSR v roce 1938 8. nejvyspělejší země na světě! V roce 1989 už jsme ve stejném žebříčku byli na 42. místě...
Tvoje plky o tom, že bychom mohli dopadnout jako Řecko jsou naprosto absurdní a ničím nepodložené.
Ty tabulky sem raději netahej. I to Řecko dle nich bylo ještě nedávno před námi. Reálně ten rozdíl nebyl tak velký. Taky jsi zapomněl, že jsme po válce zůstali bez Němců a Židů. Což je dost podstatné. Taky jsme za komančů hodně pomáhali chudším a méně rozvinutým státům. Dnes je to naopak. A to jestli dáváš nebo bereš je podle mě kritérium vyspělosti země.
Nejtragičtější ze všeho je, že navzdory té neoddiskutovatelné hospodářské i morální likvidaci naší země a národa s dlouhodobými následky se stále najde tolik těch, kdo nepřestávají kafrat, jak jsme se za komančů měli lépe...ale to už zase trochu odbíhám...
to bude asi tím, že se tak 3-4 miliony skutečně lépe měli >😁
Nebyli bezdomovci, nebyli exekuce, drogy jen v omezené míře, nešetřil si na byt 35 let jako dnes s hypotékou a nebyl si otrok u pásu, kterému měří čas na záchodě.
A za tu morálku si můžeme sami.
Když každý jen koukal jak vše obechcat a co šlo ukrást, tak nemůže být morálka....
Samozřejmě zločiny režimu a 50. let nikdo neomlouvá
Nebyli bezdomovci, nebyli exekuce, drogy jen v omezené míře, nešetřil si na byt 35 let jako dnes s hypotékou a nebyl si otrok u pásu, kterému měří čas na záchodě.
A za tu morálku si můžeme sami.
Když každý jen koukal jak vše obechcat a co šlo ukrást, tak nemůže být morálka....
Samozřejmě zločiny režimu a 50. let nikdo neomlouvá
Ano nebyli bezdomovci a exekuce, ale za jakou cenu? Komunistické hospodářství bylo kvůli umělé zaměstnanosti a plánovitému řízení zoufale neefektivní a v podstatě žilo na dluh - viz zastaralé fabriky, zchátralé domy, naprostá devastace životního prostředí atd., atd. A to heslo "kdo nekrade, okrádá rodinu" také vzniklo až za komunistické éry. Právě komunistický režim u Čechů zcela zdevastoval morálku, a proto tolik lidí po roce 1989 začalo rozkrádat ve velkém... Kromě toho, nebýt 42 let komunistického režimu, žádná zpětná privatizace by nebyla potřeba a všichni ti čeští zloději a tuneláři by nedostali tak skvělou a jedinečnou dějinnou příležitost se napakovat! Takže i tento megaprůser vlastně z velké části způsobil minulý režim.
[odkaz]