Novinky
252kW
1
Každý ví, že u elektromobilu se každý km navíc počítá a že SUV mají větší odpory ve městě i mimo něj. Zřejmě už mají v šuplíku zázračné levné aku.
Honza Mička
2
A co Tesla Model X? 😄
252kW
2
Taky omyl. Jen ať se naplno ukáže jak jsou SUV nesmyslná. Nic proti offroadům když to člověk opravdu potřebuje, ale všem ostatním zákazníkům by stačilo maximálně něco jako Subaru Outback. Móda SUV v době kdy má každý plnou hubu keců o šetření palivem-energií a snižování emisí je jednoznačný důkaz pokrytectví automobilek-zákazníků-úřadů.
WinDiesel
1
Jojo SUV okamžitě zakázat a povolit jen vozidla velikosti Škody Citigo. A jedině s elektromotorem. Jo mezi námi jsou opravdu blbci.
252kW
1
Píšu o pokrytectví a ne o zákazech.
pelikoš
0
to, že se ti suv nelíbí neznamená, že to je omyl. sám jsem vlastnil a byl jsem maximálně spokojen. a taky tady netroubím nikomu, že by se měly zakázat sportovní vozy. kapišto :-!
MariAchi
0
Model X je sice oznacovan jako SUV, ale s pravymi SUV nemam moc spolecneho. Model X je velky spis proto, aby se do nej pohodlne nastupovalo. Navic to vzpomenuti Modelu X u clanku pod Leafem je trosku mimo, Leaf je (zatim) proti Modelu X tak polovicni velikost 😄
Ano? I v zimě? A s naloženým přívěsným vozíkem? Ne? Tak o čem tady je ta diskuse? :no:
A můžeš mě říct kdo jezdí z Plzně do Ostravy a zpět v zimě s naloženým přívěsným vozíkem a bez přestávky?