Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Kia Venga: Nástupce bude mnohem stylovější, a hlavně SUV!

Kia plánuje nástupce MPV Venga. Na trhu by měl být do roku 2018, přičemž po stránce vzhledu půjde o výrazně stylovější dopravní prostředek. A hlavně už to nebude MPV.
Zpět na článek
Avatar - Katikakus
10. 8. 2015 13:31
Re: SUV
Pokud jsi i telesne postizeny, muzes podobne problemy opravdu mit. Soucitim s tebou, tve prispevky jiz davno potvrdili, ze telesne postizeni, neni u tebe to nejhorsi.
Avatar - Katikakus
10. 8. 2015 13:29
Re: SUV
Hur se du SUV nastupuje pouze podivne stavenym lidem. Naopak vyssi posaz patri mezi hlavni vyhody techto vozu.
Avatar - Katikakus
10. 8. 2015 13:27
Re: SUV
Jelitko, to by ses nejdriv musel prestst projevovat jako tupoucky pubertak. Pak se muzeme bavit narmalne. Zatim u tebe porad vse pri starem, tudiz necekej, ze te zacnu brat vazne.
7. 8. 2015 18:39
Re: SUV
Někdy se koukni na svoje nohavice. Onen vysoký posaz je vykoupen širokým prahem, který každý leští svými kalhotami. ;-)

Mimochodem, díky své váze a v tvém případě i směšné světlé výšce a hnané přední nápravě je opravdu komické vidět třeba tvé auto v kopci na sněhu. >:D
7. 8. 2015 18:35
Re: SUV
Urážky? Ze startu? Opět?

Jde vidět, že se u tebe mnoho nezměnilo. >:D

PS: ja opravdu nemůžu zato, že sis koupil SUV bez motoru, bez pohonu a ještě bez světlé výšky. Hlavně že "se ti líbí" >:D :yes:
7. 8. 2015 17:44
Re: SUV
Obvykle sa do SUV nastupuje o čosi horšie, s celkovou výškou sú na tom podobne ako MPV, ale majú vyššie posadené prahy. Svetlá výška interiéru je zväčša väčšia u MPV.
A predstav si, písal som práve o tom, že je divná doba, že pre ľudia vyberajú viac podľa vzhľadu a štýlu na úkor toho, čo vlastne potrebujú.
Avatar - 3_diamanty
7. 8. 2015 15:44
a mozno
by netrebalo ani nic nove vymyslat.. len dotiahnut "cinsku" KX3-ku ( braceka Crety ) ... do europy a cary mary fuk .... nove SUV je na svete... uspech by KX3 podla mna v eu mala... ;-)

kazdopadne keby nastupca vengy bolo aj nadalej sympaticke a klasicke MPVecko vobec by mi to nevadilo ..... zda sa ze za par rokov budu tieto male MPVcka ( venga, note, ix20 ) uz docela vzacnost.... uvidime
Avatar - Katikakus
7. 8. 2015 15:34
Re: SUV
Sedacka je vys, tudis treba pro starsi lidi. Tem se obecne do vozu s vyssi stavbou nastupuje lepe. Bavil jsem se an toto tema s jednim prodejcem a potvrdil mi mou domnenku ze zkusenosti s vlastnimi zakazniky.

To s tim snehem jsem nepochopil. Takze normalni predokolky jedou a SUV predokolky stoji? To snad nemyslsi vazne...
7. 8. 2015 15:30
Re: SUV
Mě se teda do SUV líp rozhodně nenastupuje spíš hůř a na to dát tam pořádnou nášlapnou lištu, která by pomohla je to moc nízký. Ale at si tím lidi klidně jezdí, když jim nevadí, že to víc žere, hůř jede a s 4x2 vypadají v zimě na sněhu, když stojí a normální auta jedou vypadají jak blbci >:D
Avatar - Katikakus
7. 8. 2015 13:41
Re: SUV
Pokud pominu, ze diky vyssi stavbe se do SUV lepe nastupuje, tak ano, predstav si, ze jsou lide, kteri si kupuji auta podle toho, jestli se jim libi...
Re: v tej Ziline
Presne tak. Ale u expertu z ACZ to není poprvé co nejsou schopni korektne napsat jaké modely se v urcité továrne vyrábejí.
Avatar - 3_diamanty
7. 8. 2015 11:19
Re: v tej Ziline
par mesiacov sa uz aj predava jej faceliftovana verzia... ale testu sa tu asi tak skoro nedockame... to asi skor tu este bude 3 krat test A6tky so vsetkymo moznymi dizlami za par melonov a 4 krat lineartronic outback ... tiez na nasich cestach "moc oblubene auto" ... asi az raz som ho za posledny mesiac dva videl ....cirou nahodou
7. 8. 2015 11:03
SUV
Raz sa z tých SUV poserú... Svet je na hlavu, najžiadanejším je najhoršie využiteľný typ auta, hlavne iba s predným náhonom stráca akýkoľvek zmysel okrem toho, že sa páči.
7. 8. 2015 10:57
v tej Ziline
alebo skor pri Ziline vznika okrem Ceedu a Sportage aj sucasna generacia Vengy...