Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Volkswagen Touran GTI? Proč ne?

23 komentářů

lamal
Kanibalizacia na mene GTI by bola podla mna vacsia ujma ako prinos a predaje... mozno sa mylim... aj BMW M uz je dnes nieco uplne ine ako kedysi aj ked kazde Mko je dajme tomu odladene co najlepsie pre dany voz

GTI je proste znacka pre golf pripadne polo, na vacsie modely mi to nepasuje
SCHROJF
Presne tak...GOLF + POLO,
ale maďarský photoshopový mág X-Tomi nam urcite ukaze aj GTI UP! A ako odpoved na X5 M, X6 M aj GTI TUAREG... 😉
lamal
Tuareg by mal zmysel ako GT dajme tomu... s decentnym opti paketom, a napumpovanym 2,0 TSI + DSG.
_MT_
Na Touareg si můžeš koupit R-Line paket a zklamu tě, nic menšího než třílitrový šestiválec do něj nenabízí, ani DSG, musel by sis vystačit s osmistupňovým automatem s HDM.
3_diamanty
presne tak... palec hore ...prilisna snaha mat nalepku GTI na kazdom aute od vw ci uz ide o miniauto alebo MPV v konecnom dosledku menu GTI len skodi.. a podobne je to aj s M-kovym BMW .... ktore bolo kedysi len pri par modeloch... a dnes? na M- kove bmw sa uz hraju SUV a aj MPVecka s roznymi M paketmi ..... a potom ze preco premia imidzom upada.... no bodaj by nie.... ked jej dnes uz ide viac o cisla a kvantitu ako o imidz a jedinecnost...
wakantanka
Budem príliš konzervatívny ak napíšem že MPV si proste športovo založený vodič nekúpi? Jasne S-MAX zdarne vyvracia tieto "predsudky" ale bolo by zaujimavé keby bol S-MAX ST či by bol vôbec záujem a aký. MPV má byť praktické, priestorné a pohodlné a toto si pod spojením Touran GTI určite nepredstavím.
boost.
A když vám pošlu Multivana R, který jsem dělal ve fotošopu, taky ho uveřejníte?
wakantanka
:yes: :yes: :yes: lepší by bol transporter vo verzii DoKa. >😁
Egi
A proč vůbec uveřejňujete nějaké představy jakéhosi pána, co si dokázal nainstalovat Photoshop, ba co hůře, uveřejňujete je s titulem a článkem tak vážně myšleným, jako by to bylo prohlášení samotné automobilky
Somewhere je už preč
Odpoved je jednoduchá: Lebo je to ACZ, Blesk Company.
Ondris
Protože uklízet poblitý zadní sedačky a rozmydlenej nákup v kufru je otrava.
geroc I.
Nevím jestli to je dobře promyšlený obchodní tah, ale tak jako tady již bylo napsáno, GTI by mělo zůstat Golfu příp. Polu a ne oblepit s tím celý program. Taky by to mohli nalepit na Transportera. 😄
Fortune Rayzor
Taková kombinace jako Touran GTI, Passat GTI, Crafter GTI je krávovina. Už s Polem je to dost na hraně, ale pokud má být značka GTI jako přídomek ostrého hatchbacku za rozumné peníze, tak se to já ještě překousnout (otázka je, jestli Up s 200 kobylama má ještě smysl).

Já se ptám: Od čeho tu tedy je Volkswagen R Gmbh? To je dvorní "tuner" VW, tak pro nevyužít jejich schopnosti a znalosti. Designový R packet se dělá pro spoustu aut, mohli by dělat i tovární úpravy. Neříkám, že hned musí dělat Stage 3 paket pro motor a podvozek Tourana, ale chtělo by to trochu motivovat lidi, aby utráceli peníze za trochu víe originality než je bilý Golf 1.6 TDI v Trendline.
white label
To bude sranda až se proflákne, že ten X-TOMI je vlastně X-MIchal fOkT... >😁 😉
Každopádně už běžte s těmi jeho otřepanými fantasmagoriemi do ... háje! :no: 8-s

P.S. A vy, co tady pod tím vážně diskutujete, jako by to byla prezentačka VW, se proberte. :😉
twistedTSD
Jsem rád, že nejsem jediný, komu tyhle články přijdou naprosto nezajímavé.
boost.
Takových je nás tu víc. Ale očividně to je fuk.
gil54
Já třeba lačně čekám na "Jak by mohl vypadat Amarok GTI ?" Třeba od X-TOMIho. >😁
white label
8-s >😒]
white label
Jaros71
Toto by zajímalo jistě víc lidí..!!
Nechápu , že není v nabídce pohon 4-motion..! :-!
Hloupé od VW.. 8-s
white label
To už spíš přijde Cross verze Sportsvanu, jako náspupce CrossGolfu (ještě na bázi Golfu plus).
Jaros71
Jenže Sportvan je prcek , pro rodinu s dětma na lyže je malinkej! :no:
4*4 u Touranu by byla trefa...a nic moc by to VW nestálo.
Navíc nemají ani střední SUV...Tiguan je taky prcek bez kufru.
white label
Cross verze Touranu je přece Touareg... >😒] 😉