Design
A když vám pošlu Multivana R, který jsem dělal ve fotošopu, taky ho uveřejníte?
A proč vůbec uveřejňujete nějaké představy jakéhosi pána, co si dokázal nainstalovat Photoshop, ba co hůře, uveřejňujete je s titulem a článkem tak vážně myšleným, jako by to bylo prohlášení samotné automobilky
Nevím jestli to je dobře promyšlený obchodní tah, ale tak jako tady již bylo napsáno, GTI by mělo zůstat Golfu příp. Polu a ne oblepit s tím celý program. Taky by to mohli nalepit na Transportera. 😄
Taková kombinace jako Touran GTI, Passat GTI, Crafter GTI je krávovina. Už s Polem je to dost na hraně, ale pokud má být značka GTI jako přídomek ostrého hatchbacku za rozumné peníze, tak se to já ještě překousnout (otázka je, jestli Up s 200 kobylama má ještě smysl).
Já se ptám: Od čeho tu tedy je Volkswagen R Gmbh? To je dvorní "tuner" VW, tak pro nevyužít jejich schopnosti a znalosti. Designový R packet se dělá pro spoustu aut, mohli by dělat i tovární úpravy. Neříkám, že hned musí dělat Stage 3 paket pro motor a podvozek Tourana, ale chtělo by to trochu motivovat lidi, aby utráceli peníze za trochu víe originality než je bilý Golf 1.6 TDI v Trendline.
Já se ptám: Od čeho tu tedy je Volkswagen R Gmbh? To je dvorní "tuner" VW, tak pro nevyužít jejich schopnosti a znalosti. Designový R packet se dělá pro spoustu aut, mohli by dělat i tovární úpravy. Neříkám, že hned musí dělat Stage 3 paket pro motor a podvozek Tourana, ale chtělo by to trochu motivovat lidi, aby utráceli peníze za trochu víe originality než je bilý Golf 1.6 TDI v Trendline.
To bude sranda až se proflákne, že ten X-TOMI je vlastně X-MIchal fOkT... >😁 😉
Každopádně už běžte s těmi jeho otřepanými fantasmagoriemi do ... háje! :no: 8-s
P.S. A vy, co tady pod tím vážně diskutujete, jako by to byla prezentačka VW, se proberte. :😉
Každopádně už běžte s těmi jeho otřepanými fantasmagoriemi do ... háje! :no: 8-s
P.S. A vy, co tady pod tím vážně diskutujete, jako by to byla prezentačka VW, se proberte. :😉
Toto by zajímalo jistě víc lidí..!!
Nechápu , že není v nabídce pohon 4-motion..! :-!
Hloupé od VW.. 8-s
Nechápu , že není v nabídce pohon 4-motion..! :-!
Hloupé od VW.. 8-s
To už spíš přijde Cross verze Sportsvanu, jako náspupce CrossGolfu (ještě na bázi Golfu plus).
GTI je proste znacka pre golf pripadne polo, na vacsie modely mi to nepasuje
ale maďarský photoshopový mág X-Tomi nam urcite ukaze aj GTI UP! A ako odpoved na X5 M, X6 M aj GTI TUAREG... 😉