Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: MotoGP v Brně 2015: Co čekat od kvalifikace?

Všechny zkoušky jsou u konce a jde se do nekompromisního boje. V Brně skončily třetí tréninky ve všech třídách a půl hodiny po poledni začal kvalifikační boj o nejlepší postavení na startu pro nedělní závody.
Zpět na článek
15. 8. 2015 17:24
15. 8. 2015 14:47
Píárko starýho abraháma
Fakticky oceňuji píár schopnosti starýho abraháma. Pokaždé, když jsem v Brně vidím toho jeho synka na každým rohu. Ještě kdysi jak začínal měl dokonce nějakou autogramiádu ve vaňkovce a všude byli ty jeho podobizny. Všude poházený nějaký noviny s články o něm a plakáty s jeho xichtem. Říkal jsem si tehdá ... tak asi máme nějakou hvězdu o který jsem nevěděl. Doma jsem se podíval na internet a zjistil jsem odkud vítr vane ... tohle už fakt nemá se sportem nic společnýho ... :no:

tudíž mě různý články o něm v případě blížícího se GP vůbec nepřekvapují. Zase jeho xicht, plakáty, autogramy, výstavy a pak bude z posledního místa v tréninku vyjíždět do druhé zatáčky kde hodí tlamu a bude o tom mluvit v médiích další půl rok než se dá dokupy.
Rozbalit vlákno
0
Avatar - Pekelná Micinka
15. 8. 2015 15:10
Nevím, co čekat
...od kvalifikace, ale vím, co od závodu. Kájá nám zase spadne nebo nedojede pro poruchu.
Rozbalit vlákno
0
15. 8. 2015 17:24
změna?
Pana Abrahámá staršího, ani mladšího osobně neznám tak nebudu soudit. Jen podle výsledků...ze začátku kariéry to nebylo špatný, i začátky v Moto GP byly celkem slušný, ale časem se propadá dolů a dolů, až je čas na změnu. prostě by měli uznat, že finančně, ani talentem na současnou Moto GP nemají. Nebyli by první. Je mnoho o hodně lepších jezdců co vycouvali z Moto GP a brázdí, nebo brázdili jiné moto kategorie. Ostuda to není. Chce to jen odvahu a soudnost.
Rozbalit vlákno
0