Novinky
Hittman
1
ono téměř od nuly se ty výsledky vždy dělají lépe, než když máte zlepšovat již zaběhlé a vynikající...
webpaja
0
V prémiový třídě? Kdy byl jag nulou?
Chcel by som sa opýtať na jednu vec. V článku píšete že Jaguar by mal budúci rok prísť s novým, menším SUV odvodeným od modelu XE. Čo znamená menší SUV? Ja považujem za menšie SUV crossover. Prosím, vedeli by ste mi to vyslevetliť, nakoľko si chcem kúpiť práve F-PACE keď príde na trh, ale ak by Jaguar prišiel s SUV tak asi počkam. ďakujem
mensie SUV nemusi byt automaticky crossover.... aj jimny je aky malicky ale ku crossoverom ma daleko.... len mensimi rozmermi sa definicia crossoveru rozhodne neda definovat....
SUV odvodene od XE-bude mensie ako F-pace ale rozmerovo mensi nemusi znamenat ze pojde o crossover .... SUV mame predsa aj mensie aj vacsie... napriec vsetkymi velkostnymi triedami
taky tiguan je tiez mensi ako touareg a predsa je tiguan serioznym SUV a nie crossoverom... a podobnych prikladov je kopec... len v rozmeroch to nie je ... crossover robia crossoverom ine veci
SUV odvodene od XE-bude mensie ako F-pace ale rozmerovo mensi nemusi znamenat ze pojde o crossover .... SUV mame predsa aj mensie aj vacsie... napriec vsetkymi velkostnymi triedami
taky tiguan je tiez mensi ako touareg a predsa je tiguan serioznym SUV a nie crossoverom... a podobnych prikladov je kopec... len v rozmeroch to nie je ... crossover robia crossoverom ine veci
v nabídce JLR opravdu schází, protože vyřazením Freelanderu přichází značka o zákazníky. V cenové relaci 3/4 mega za něj nemá žádnou náhradu, Discovery Sport jí být mohl (vždyť z Freelanderu v podstatě vychází), ale proč ho neprodávat o 300 tis. dráž, když to zákazníci akceptují... od JLR to byl výborný (a úspěšný) marketingový tah, přitom z nouze ctnost - Discovery Sport (s motorem napříč a koncepcí Tiguanu a Fordu Kuga) se prezentuje jako konkurence BMW X3 nebo Audi Q5 (s motory podél), což jsou technicky auta na podstatně vyšší úrovni...